Bunless Burger – Hamburgare deluxe!

av Åse

Ja brödlös burgare är ni ju ytterst vana vid att se här hos mig!
Äter jag burgare på restaurang ber jag dem skippa brödet, äter jag på språng tar jag antingen en Burgare i Sallads wrap på MAX alternativt så beställer jag burgaren med bröd men använder brödet som ”tallrik” typ.
Hemma gör jag så här!

Jag har en Kitch Pro hamburgerpress som jag tycker är grym!
Då kan jag fylla burgare med massa gotte =)

Jag gick tom lite mer bananas än ovan, stoppade in röd cheddar också =)

Rödlök, tomatskivor, gurka, hemmagjord enkel hamburgerdressing och bacon.

Skrovmål!

Tisdagstipset från mig – Hoppas ni får en fin kväll!

KRAM!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bunless Burger – Hamburgare deluxe!


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Beskrivning

Burgare:
600 g nötfärs
2 äggulor
3 msk konc. kalvfond
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk lökpulver (kan ersättas med 1 riven gul lök)
1 tsk vitlökspulver (kan ersättas med färsk)

Tillbehör/Fyllning:
2 dl riven ost
12 st jalapenos
4 skivor röd cheddar
1 isbergshuvud
1-2 tomater
hamburgergurka
1 rödlök
1 paket stekt bacon
Hamburgerdressing


Ingredienser

Blanda ihop ingredienserna till hamburgarna.
Fyll burgarna med ost och jalapeno. Stek dem klara i smör i stekpanna.
Skölj isbergshuvudet och ta loss bladen.
Montera ihop din hamburgare!


annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

1 kommentar

Margareta 14 augusti, 2018 - 20:28

Oj! Det här är verkligen burgare 2.0😊

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.