Bokustoppen och Sydsvenskan!

av Åse

Gooood middag! Pigga och alerta idag!?
Maken rusade in vid 10 och väckte mig för att visa att boken dels ligger på Bokus topplista över gårdagens mest sålda böcker i går och sedan för att visa att min nuna pryder Sydsvenskan idag 😉 KUL!
Skärmavbild 2014-01-02 kl. 12.01.07
 
 
Kul att vara listad som 1 av 10 som tippas höras lite mer under 2014!
Synd bara att titeln är fel och därmed syftet med boken 😉 Det var förlagets arbetstitel på boken innan vi hade spikat titeln!
Boken är ju mer en helhetsbok, en livsstilsbok för välmående och viktminskning. Lite trist att ”diethets” är omnämnd i samma text men jag är glad ändå! Det är smickrande att de tror att jag kommer synas och höras under 2014!
Skärmavbild 2014-01-02 kl. 12.03.14
Skärmavbild 2014-01-02 kl. 12.03.26
 
2014-01-02-11.23.56
 
Nu är brunchen intagen! Äggröra med bacon, avokado och finn crisp med bregott och ost. (allt ekologiskt)
På detta står jag mig sedan fram till kvällen. Finn Crisp innehåller gluten och därför ingår det inte i min dagliga kosthållning, inte bacon heller som är nitrithögt och ganska tillsatshögt i vissa märken men som mitt måtto är: ”Hur ofta och i vilken mängd?”
För mig är detta ”må bra” mat. Jag blir mätt och nöjd och kolhydratnivån är låg.
IMG_6034
Nu ska vi se till att få fart här!! Vi har en hel del ärenden på stan att göra och så måste kyl och frys fyllas för i kväll får vi finfrämmat! ♥
Jag vill in om IKEA också och köpa en hylla till mitt kontor, i går storstädade jag kontoret och kastade ut 50% av tidningar, material jag samlat på mig som inte behövs längre! Ut med det gamla och in med nytt! =)
Tack gulle ni för att ni alltid är så positiva och glada! Jag är glad att min blogg drar så mycket positiva människor! Tyvärr är det så många bloggare som får så otroligt mycket oförtjänt skit. En del bakom datorskärmen vågar skriva saker de aldrig skulle haft mod att säga till personens ansikte! Tråkigt men jag tror på karma! Behandla andra som du själv vill bli behandlad så ser universum till att du får tillbaka.
KRAMAR i drivor!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

16 kommentarer

En Fjäder i Handen 3 januari, 2014 - 11:33

Det förtjänar du verkligen!!! Vad duktig du är!
Jag har kört LCHF i över ett år och det har varit så himla bra, mycket tack vare dina recept! Nu måste jag köra på en stenhård diet i ett år till på läkarens inrådan, jag har autoimmuna sjukdomar och måste ta bort allt jag är känslig mot. Vilket innebär inga mjölkprodukter, inga ägg, inga mandlar, ingen soja, vitlök, ingen kyckling eller kalkon…Ingenting med tillsatsämnen… Nu är mitt ätande väldigt begränsat och det är ganska jobbigt faktiskt. Jag tänker alltför mycket på mat och allt kretsar kring det. Vad gör man för att komma bort från dessa tankar?

Svara
Jill 3 januari, 2014 - 11:17

Verkligen jättekul, Åse – och sååå välförtjänt. 🙂 Stort GRATTIS!! <3

Svara
Paula 2 januari, 2014 - 23:15

Hej Åse
och stort tack för inspiration och så himla bra böcker! Har precis skaffat den nya och är peppad på att börja!
En sak jag undrar är om det funkar att inte äta förrän vid tolvtiden även om man tränar på morgonen? (Tränar ibland vid 8-9 på morgonen och på passen brukar de alltid prata om hur viktigt det är att ha ätit och druckit innan)
Allt gott

Svara
Anette Dahlqwist 2 januari, 2014 - 19:52

Hej!
Jag följer flera blogar och det är ingen slump att du har positiva följare, man får vad man ger! Du är så himla gullig och inspirerande. Du svarar aldrig otrevligt, som vissa andra gör. Jag lever enligt devisen att har du inget snällt att säga så säg inget alls, dvs jag skriver aldrig ngt elakt, men Karma goes two ways…

Svara
Gottelisa 2 januari, 2014 - 19:31

Ett stort grattis 🙂

Svara
Madde - Dagarna.nu 2 januari, 2014 - 17:24

Vilken bra start!
Grattis till första platsen, tror du kommer hamna där fler dagar.
Kram!

Svara
Anja 2 januari, 2014 - 15:50

Hej och god fortsättning! Såg tidigare att du ville veta vad vi önskar läsa om i år, var tvungen att tänka till. Jag läser din blogg varje dag och tycker att det är bra, men om det är något som jag gillar extra så nyheter, sånt som är nytt vad gäller livsmedel, recept så klart, men en variation som varit är trevligt, bilder är alltid kul. Ser fram emot detta år, mitt nyårslöfte är att vara snäll emot mig själv; äta bra, springa som innan men också ta tillfällena som ges att ha kul, skratta och umgås med vänner och skaffa nya.

Svara
Pernilla 2 januari, 2014 - 15:46

Tycker att det är jättebra att den nya boken inte heter något med viktminskning. Gav bort den gamla boken som har många goda recept till en kompis i nyårspresent. Dock är det lite pinsamt när den heter viktminskning och hon inte är ett dugg överviktig. Dock gillar vi båda lchf och vill leva gott med den kosthållningen utan syfte att gå ner i vikt. Jag beställde ytterligare ett ex av nya boken igår på Bokus så jag bidrog lite!! 😉

Svara
Frida 2 januari, 2014 - 14:38

Sååå kul! Grattis till kommande framgångar men även dom du genomfört❤️

Svara
Jenjo 2 januari, 2014 - 14:05

Åh vad roligt att du får bli så uppmärksammad! Det är så kul att följa alla dina framgångar. Jag har ju givetvis beställt boken, men tyvärr har jag inte fått den än. Ser verkligen fram emot den. Detta år ska bli mitt år och till sommaren ska jag ha nått vissa av mina mål. Du kommer att vara min största inspirationskälla! 🙂
Kram!

Svara
Jennica 2 januari, 2014 - 13:58

Grattis! Vad kul! Vilken härlig start på året!
Kram Jennica

Svara
Ann-Sofie 2 januari, 2014 - 13:58

Uppe är jag och på jobbet,m en pigg? det vet i sjutton:)
God lunch du fixade till, slog till med en omelett i morse( okristligt tidigt), gott och mättande!
Finbesök och jag kan bara gissa att det är Riisarna som kommer…:)) Ha en härlig kväll, kramen

Svara
Åse 2 januari, 2014 - 15:11

Hihi kanske det, kanske det ;))) kraaaam!

Svara
FruSofie 2 januari, 2014 - 13:49

Det är du så värd med tanke på hur mycket jobb du lägger på ditt intresse!!
Måste beställa din nya fina bok med <3
Kram från mig

Svara
Annika Sjöö 2 januari, 2014 - 13:34

Because you’re worth it…!

Svara
Åse 2 januari, 2014 - 15:05

<3<3 kram!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.