BELLINIFLOAT

av Åse

God middag på er!

Hoppas ni har en finfin dag!
Här kommer ett smarrigt tips, kanske som Mellodessert?
Receptet är ett från Buffé.

Dricker ni inte alkohol? Eller vill ni servera även till barnen? Välj antingen ett alkoholfritt mousserande eller tex en torr alkoholfri cider eller Z-up/Sprite.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bellinifloat


  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

1 burk persikor i juice (á 400 g)
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 vatten
6 kulor hallonsorbet
citronmeliss att garnera med
1 flaska mousserande vitt vin alternativt alkoholfritt eller torr alkoholfri cider

Instruktioner

Mixa persikor i juice tillsammans med juicen, citronjuice och vatten till en slät puré.
Häll upp i 6 coupeglas. Lägg i en kula sorbet i varje glas.
Garnera med citronmeliss. Fyll på med mousserande vin. Servera genast med sked.
MÅ DITT BÄSTA I HÖST!
Min kod 56KILO ger  20% rabatt på vibbplattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.