Bakad potatis med italiensk skinkröra

av Åse

2-3 bakpotatisar

Fyllning:
1 dl majonnäs
1 dl créme fraiche
1 msk Touch of Taste Italy kalvfond
1/2 finhackad rödlök
Några blad färsk basilika
50 g soltorkade tomater
100 g lufttorkad skinka

Jag brukar micra potatisarna tills de egentligen är klara och sedan steka dem i ugn i ca 250 g tills de är knapriga.
Låt gärna fyllningen stå kallt någon timme innan så den tar smak ordentligt.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

8 kommentarer

Ninni 3 juli, 2007 - 20:41

Hej, jag brukar läsa din sida, men inte ”höra av mig”. Jag undrar vart på Kreta ni var, var bodde ni och hur var det där? Vi ska åka till Kreta nu i juli, till Platanias. Har aldrig vart där, kanske du har några bra råd att ge…Grattis föressten till en fantastisk viktminskning, du är verkligen duktig. Lycka till i fortsättningen!!!

Hej! Vi var i Makrigialos på Vings Sunwing Hotell. Platianis vet jag inte riktigt vart det ligger?
Svara
Marie 3 juli, 2007 - 14:44

Ooh, nu blev jag sugen på bakad potatis! Jag ska prova receptet, dock äter jag inte soltorkade tomater så jag får prova att ha något annat i. Men tack för inspirationen 🙂

Svara
Jessica 3 juli, 2007 - 14:25

ojoj, det ser ju jättemumsigt ut! Måste prova nångång!

Svara
Cia 3 juli, 2007 - 12:03

Som vanligt är det jätteroligt med nya recept! Ska nog testa det i helgen, fastän då med baguette. Kram!

Svara
Millis 3 juli, 2007 - 07:54

Åh, det såg ursmarrigt ut och en perfekt sommarmat. Kan tänka mig att det också passar till fyllning till t ex ciabatta eller pitabröd så kan man ta med det som lunch på stranden. Måste jag absolut testa i sommar.

kram kram

Absolut!!! Blev urgott om jag får säga det själv!!! Blev en ganska fast röra så passar som sagt i mackor!!
Svara
jenny 3 juli, 2007 - 07:27

ser supergott ut! tack!!

Svara
Cissi 2 juli, 2007 - 22:15

Låter smakens!!!

Du är superduktig gumman.
Puss

Svara
tina 2 juli, 2007 - 20:36

ååh! ett nytt recept, härligt! bakpotatis, tackar för tipset, blir genast sugen. 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!