Baconlindade dadlar

av Åse
2 kommentarer

Baconlindade dadlar är bland det godaste i plockväg! Perfekt som aptitretare eller som fördrinksplock eller till tapasen!
Så enkelt och snabbt gjort!
Det enda du behöver är ett gäng medjooldadlar (de är saftigast), bacon och en het ugn!


Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Baconlindade dadlar


  • Författare: åse falk,man fredrikson

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 15 st dadlar utan kärnor

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Dela baconpaketet på tvären och rulla in varje dadel i en baconskiva.
  3. Lägg de baconlindadde dadlarna på en ugnsplåt och stek dem i ugnen tills baconet är krispigt.

SparaSpara

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

ÅsaS 11 december, 2017 - 23:08

Det är ju såå gott med bacon och dadlar i kombination, just den salta och söta kombon. Skulle lätt kunna trycka i mig alla 15 på egen hand.. 😋
Nu är jag nyfiken på vad du har kockat ihop, det som ligger mellan sillsnittarna och kavringsnittarna. De såg också riktigt goda ut.
Ja, jag är hungrig (eller småsugen) nu, efter ett antal timmar i stallet och en timme på hästryggen.
Kram, ÅsaS

Svara
Eskil 11 december, 2017 - 17:38

Håller med om att dadlar är supergott!!
Vart köper man de bästa dadlarna i Helsingborg?
Himla bra recept 😀
Mvh
Eskil

Svara

Lämna en kommentar

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!