6,9K
Skriv ut
Baconlindade dadlar är bland det godaste i plockväg! Perfekt som aptitretare eller som fördrinksplock eller till tapasen!
Så enkelt och snabbt gjort!
Det enda du behöver är ett gäng medjooldadlar (de är saftigast), bacon och en het ugn!
Skriv ut
Baconlindade dadlar
Ingredienser
- 1 paket bacon
- 15 st dadlar utan kärnor
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 gr.
- Dela baconpaketet på tvären och rulla in varje dadel i en baconskiva.
- Lägg de baconlindadde dadlarna på en ugnsplåt och stek dem i ugnen tills baconet är krispigt.
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
Det är ju såå gott med bacon och dadlar i kombination, just den salta och söta kombon. Skulle lätt kunna trycka i mig alla 15 på egen hand.. 😋
Nu är jag nyfiken på vad du har kockat ihop, det som ligger mellan sillsnittarna och kavringsnittarna. De såg också riktigt goda ut.
Ja, jag är hungrig (eller småsugen) nu, efter ett antal timmar i stallet och en timme på hästryggen.
Kram, ÅsaS
Håller med om att dadlar är supergott!!
Vart köper man de bästa dadlarna i Helsingborg?
Himla bra recept 😀
Mvh
Eskil