Att gråta sig helt slut!

22 juni, 2017

Jag har fått total dille på filmer på sistone, säkert för att jag har ”semester” (har man en blogg som jag har man ju aldrig semester men mer eller mindre)
Daniel har varit iväg med jobb var och varannan dag sista veckan så när han varit borta så har jag satt på romances och fastnat totalt för Nicholas Sparks filmer. Klart jag sett ”Dear John, Dagboken, Safe Haven etc men jag insåg att jag missat några!
Så senaste dagarna har jag plöjt bl.a The Longest Ride, The Choice, The Best Of Me…. till den sistnämnde så fulgrät jag så att jag blev rädd för mig själv! Haha!
Mamma har en bild på mig när jag är 6-7 år och sitter helt söndergråten, på stranden en mulen dag med blommor i famnen som jag plockat, tror vi är i Danmark på semester. Kom att tänka på den bilden när jag satt där i fåtöljen och var helt slut och tom och söndergråten.. Var tvungen att fråga mamma om hon kom ihåg vilken det var, hon letade men hittade inte den – den kommer fram! ♥️
Mina doftpioner börjar slå ut nu och jag plockade in några så att jag kan njuta desto mer av dem. Det bästa jag vet, trädgårdsblommor 💕☀️


Apropå blommor, något jag även älskar är blomsterbud! Det är något visst med det. Från det att man ibland får ett samtal från blomsteraffären som frågar om man är hemma till det att man står där i dörröppningen med ett hemligt blomsterpaket och tankar kring ”Vem är det som tänker på mig?”

I dag var det min härliga mediabyrå som skickade en födelsedagsbukett i förskott (fyller midsommardagen, samma dag som min fina vän Magnus Carlsson som är 1 år yngre än mig!)
♥️ Tack Tourn!


Jag har nyss gjort en plåt pizabullar till midsommarpicknicken <3 Såååå smarriga! Perfekta till picknick, drinktillbehör (gör dem mindre då) etc! 
Godaste och enklaste pizzasåsen hittar ni HÄR

GLAD MIDSOMMAR älskade läsare! 
Hoppas ni får en fantastisk dag!
 

20 kommentarer
0

20 kommentarer

Ullis 24 juni, 2017 - 23:03

Grattis på födelsedagen! Har precis gråtit ut till Collateral Beauty , jag är också en gråtare.
Ha en skön sommar, och tack för bloggen. Härlig läsning Åse, år efter år håller du bloggen intressant och läsvärd. Det är Inte många som lyckas med det.👍😃

Svara
Åse 24 juni, 2017 - 23:14

Tack för det Ullis! Så roligt att höra och att du läser här hos mig! 🌺 Tack före tipset om Collateral Beauty! Kram!

Svara
Carina Nyman 24 juni, 2017 - 20:28

Grattis fina du🌹🌹🌹

Svara
M 24 juni, 2017 - 18:37

Grattis på födelsedagen Åse! 🌸🎉
Hoppas du har en fin födelsedag!
Kram 💝

Svara
Ina 24 juni, 2017 - 00:21

Grattis på födelsedagen Åse och hoppas du haft en trevlig midsommar 🇸🇪🎂🥂🍾❤️

Svara
Åse 24 juni, 2017 - 14:00

Tack underbara du! 😘❤️ hoppas hade en underbar midsommar du också! ✨🎉

Svara
Rosi 23 juni, 2017 - 20:19

Härliga pizzabullar. When a man loves a women gråter jag till.

Svara
Anna 23 juni, 2017 - 09:54

Tack för filmtipsen💥👍👌
Glad Midsommar❤🌿🌼🇸🇪🌼🌿❤

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.