Årets första jultallrik!

16 november, 2020

Hej på er alla!

Har ni haft en skön helg? Det har sannerligen jag haft!
Jag känner mig utvilad och avstressad, precis som det ska kännas efter en helg håller ni inte med?

Vi slog till på stort igår med årets första lilla julbord! Alltså såååååååå gott!!
Jag äter inte så ofta julmat så att börja lite tidigt är heeeeelt ok!

Älskar Johnnys julsenap! Och så ska det så klart vara majonnäs också på julskinkan =)

Blev AKUT sugen på Jansson så denna härligheten hade stått och puttrat i ugnen i hela 2,5 timme! Då blir den som bäst!
Igår körde jag på enbart potatis men mitt recept jag brukar göra innehåller 50% kålrabbi.
Ni hittar mitt smarriga recept på Jansson HÄR 

En tallrik perfektion! 😜🙋🏻‍♀️


Senapssill, Kräftsill, varmrökt lax med romsås, ägg med majo, rom och räkor, julskinka med senap och majjo, arbogapastej med rödbeta/inlagd gurka, jansson, delikatessköttbullar och rödbetssallad, Per i viken prinskorv och rostad brysselkål!

Sedan tittade vi på JINGLE JANGLE (Netflix) jag grät så det skvaaaaaaaalade! Så bra!

Rackarns fint avslut på helgen! ❤️


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Maria 16 november, 2020 - 17:33

Men kom igen, REDAN???? Ska jag säga som redan julpyntat ute och inne hahaha, men jisses vad det vattnas i munnen och som man längtar efter denna jultallrik ,och halle da !!!!! Hämtade ut julsnapsen förra veckan (som jag beställde i god tid i år) , AAlborgs juleakvavit, är man skåning så är man, ingen jul utan den 😀 Sluta och fresta snälla ^^ lol. En tanke dock… varför gör du inte senapen själv (mortlar brunt senapsfrö, lr om man har en kanonkula och större skål, och maler den där) smakar såååååå gått till skinkan och om man äter lutfisk/torsk med bechamelsås och kokt potatis under julen, rör ned det i såsen och man är i …. himmeln …. och chefen kan kan va ngn annanstans, som talesspråket säger :DD

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.