Ansiksbehandling, sjuka barn m.m.

av Åse

Go förmiddag!!

Har ni det bra?? Det är kallt men strålande sol här! Tyvärr är jag hemma med tre sjuka barn i dag! Jag AVSKYR februaris alla sjukdomar!!!
Nåja, har man tråkigt så kan man webshoppa! Det är vad jag gjort, Campadre har UGGs till kampanj idag! Älskar mina svarta höga jag har så det blev två par vårUGGs nu!

Denna söta OM klänningen fyndade jag hos Smultrongården med Matplatsens rabattkod, den är underbar på!! Jag har haft lite fördomar om att OM inte passar lite bystigare kvinnor men denna satt som en smäck.

 

I går hade jag en riktig ”Ta hand om mig” dag, tur det för jag lär behöva energin med tanke på att sportlovsveckan börjar med sjuka barn..
Först var jag hos söta Steffelin som är hudterapeut och har sin lilla klinik inne hos STUDIO Viva Nilla här i Helsingborg. 2 timmars skön avkopplande behandling fick jag! Nack/Axelassage, ansiktsrengöring, brynfärgning + plockning, ansiksmassage, peeling och masker och gud vet allt!! För ett otroligt pris!! (550:- + 160:- för bryn). Jag är len som en babyrumpa nu i ansiktet och fick med mig ett hemvårdsprogram som jag ska följa.
Jag ska boka in en behandling till Daniel, för det lär han behöva (han stressar så mycket, syns i ansiktet)
Efter det var det månatiga nagelfixet, skönt med fräscha naglar igen.
Så där, så blev det lite ytlighet också!

I eftermiddag när jag får lite tid så ska jag sätta mig i soffan och läsa Annika Rognebys nya bok som jag fick på posten i går! Ser lovande ut!!
Sen hyrde jag tre filmer i går så någon tänkte jag försöka se!


Hörs sen, nu är det jobb och sjuka barn som väntar..

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

PernillaA 18 februari, 2012 - 07:10

😉 Campadreär livsfarligt, tur att man inte hänger med i svängarna och loggar in näar det är för sent. Annars risk för att ett par UGGS hade landat även i min låda. Ha en skön helg och ta hand om dig!!!

Svara
Henrik - Allt om LCHF 17 februari, 2012 - 08:37

Verkar som alla är hemma med sjuka barn just nu 🙁 Februari borde verkligen avskaffas, av denna och många andra anledningar. I år har den dessutom en extra dag.

Svara
KristinaM 16 februari, 2012 - 20:58

Är inget fan av UGGS, men färgen på det ena paret tilltalade mig. Klänningen är jättefin däremot. Kanske man kommer i nåt sånt när dom sista kilona försvinner.

Hoppas barnaskaran kryar på sig snart, men passa på att mysa lite extra nu med alla filmerna!

Svara
Hälsokick 16 februari, 2012 - 16:19

Jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt att barnen tajmar så att de är sjuka samtidigt. Lycka till, hur som helst!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 16 februari, 2012 - 15:40

Vi har sjukstuga här hemma också, sonen har varit hemma och sjuk hela veckan.
Vilken snygg klänning! Jag har svårt att köpa kläder på nätet för jag tycker det är så svårt med storlekar. Vet man vilken storlek man har i ett visst märke är det ju perfekt!
Ha en bra dag och ta hand om dina små sjuklingar!

Svara
Sara ~ Mamma till Yrla och Noel 16 februari, 2012 - 15:39

men äter du kost tillskott? har en kompis som blir väldigt trött av LCHF finns de då nått hon kan tillägga sin kost så hon blir piggare? hon mår annars bra av LCHF

Svara
Åse 16 februari, 2012 - 15:47

Hej!

De första 4-6 veckorna blir många tröttare på LCHF, det är när kroppen går över på fettdrift istället för kolhydratdrift.
Men Omega 3 och D-vitamin rekommenderar jag!

Svara
Sara ~ Mamma till Yrla och Noel 16 februari, 2012 - 15:38

Jag har för mej att jag läste att du åt kosttillskott eller är jag ute å cyklar nu? kanske blandat ihop bloggen, läser ju runt en 100 st regelbundet. Men de va nån hemsida där du även köpte kokosfettn?

Svara
Malin B 16 februari, 2012 - 14:13

Hej Åse! Jag tror att du startade med Gi metoden för att sedan gå över till LCHF. Jag har sedan nyår försökt mig på LCHF men jag känner att detta inte håller i längden för mig då jag hela tiden trampar över gränsen….Jag tycker dock att GI är lite klyddigare, men tror att det passar mig bättre med bönor o.s.v. Har du någon kontakt med en person som liksom du delar med dig av recept och råd fast i GI tankar? Hittar ingenting likt det du erbjuder. Tack för intressant läsning.

Svara
Åse 16 februari, 2012 - 14:17

Hej Malin!
Menar du GI med att räkna GI värden etc? Tror ingen gör det längre?
Annars går ju GI ut på att äta GI låga kolhydrater, öka fettet lite.
Tyvärr vet jag ingen bloggare som använder sig av GI tänket men annars är det ju i princip en liberal LCHF låter det som.

Svara
CamillaP 16 februari, 2012 - 13:11

Litta ytlighet skadar inte ;))) Själv gjorde jag en galvanic ansiktsbehandling på mig själv häromdagen, även en body galvanic på lilla magen och rumpan, fast det fick maken hjälpa mig med ;)) hehe Sååå härligt fräsch man känner sig efteråt! Löövely. Man måste få skämma bort sig lite!!

Friends with benefits är superbra! De andra har jag däremot inte sett, men får nog göra det med tror jag! Snyggelisnygga inköp!!
Hoppas dina smågryn kryar på sig snart, min förkylning from hell har gett med sig…tackar vi för! Boooring är det.
Puss & Kram

Svara
Tove 16 februari, 2012 - 12:53

Bra filmval! Jag älskar romantiska komedier och brukar se de flesta på bio med en väninna, så mysigt! Friends with benefits är jättebra, rolig och bra kemi mellan skådespelarna, mycket ögongodis och rapp dialog! Eat, pray, love är fantastisk, tänkvärd! Önskar dig sköna timmar i soffan! Kram!!

Svara
Annikaa 16 februari, 2012 - 11:35

Jag var så förväntansfull och skulle också köpa mig ett par ”UGGS” i dag. Tokslut! 🙁 *mutter*

Svara
Åse 16 februari, 2012 - 11:48

Man får hänga på ”låset” när kampanjen öppnar :/ De vanligaste storlekarna går fort!!

Svara
Sofia 16 februari, 2012 - 11:30

Friends with benefits är en otroligt mysig film! Hoppas du gillar den och att barnen kryar på sig. Ha en bra dag. 🙂

Svara
Ann-Sofie 16 februari, 2012 - 11:17

Åh vilka snygga UGGS! Har faktiskt inte testat UGGS, kanske ska göra det?
Hoppas barnen piggar på sig snabbt, det är såå dryygt att ha lovlediga sjuka barn hemma.

Kram

Svara
Åse 16 februari, 2012 - 11:25

De är så härliga!! Mina är alltid på när jag går mina hundpromenader, värmer fossingarna! =)
Ja visst är det drygt… får hoppas att de kryar på sig över helgen här så de kan hitta på lite roligheter lovveckan! För min skull också 😉 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.