Ansiksbehandling, sjuka barn m.m.

16 februari, 2012

Go förmiddag!!

Har ni det bra?? Det är kallt men strålande sol här! Tyvärr är jag hemma med tre sjuka barn i dag! Jag AVSKYR februaris alla sjukdomar!!!
Nåja, har man tråkigt så kan man webshoppa! Det är vad jag gjort, Campadre har UGGs till kampanj idag! Älskar mina svarta höga jag har så det blev två par vårUGGs nu!

Denna söta OM klänningen fyndade jag hos Smultrongården med Matplatsens rabattkod, den är underbar på!! Jag har haft lite fördomar om att OM inte passar lite bystigare kvinnor men denna satt som en smäck.


 

I går hade jag en riktig ”Ta hand om mig” dag, tur det för jag lär behöva energin med tanke på att sportlovsveckan börjar med sjuka barn..
Först var jag hos söta Steffelin som är hudterapeut och har sin lilla klinik inne hos STUDIO Viva Nilla här i Helsingborg. 2 timmars skön avkopplande behandling fick jag! Nack/Axelassage, ansiktsrengöring, brynfärgning + plockning, ansiksmassage, peeling och masker och gud vet allt!! För ett otroligt pris!! (550:- + 160:- för bryn). Jag är len som en babyrumpa nu i ansiktet och fick med mig ett hemvårdsprogram som jag ska följa.
Jag ska boka in en behandling till Daniel, för det lär han behöva (han stressar så mycket, syns i ansiktet)
Efter det var det månatiga nagelfixet, skönt med fräscha naglar igen.
Så där, så blev det lite ytlighet också!

I eftermiddag när jag får lite tid så ska jag sätta mig i soffan och läsa Annika Rognebys nya bok som jag fick på posten i går! Ser lovande ut!!


Sen hyrde jag tre filmer i går så någon tänkte jag försöka se!


Hörs sen, nu är det jobb och sjuka barn som väntar..

17 kommentarer
0

17 kommentarer

PernillaA 18 februari, 2012 - 07:10

😉 Campadreär livsfarligt, tur att man inte hänger med i svängarna och loggar in näar det är för sent. Annars risk för att ett par UGGS hade landat även i min låda. Ha en skön helg och ta hand om dig!!!

Svara
Henrik - Allt om LCHF 17 februari, 2012 - 08:37

Verkar som alla är hemma med sjuka barn just nu 🙁 Februari borde verkligen avskaffas, av denna och många andra anledningar. I år har den dessutom en extra dag.

Svara
KristinaM 16 februari, 2012 - 20:58

Är inget fan av UGGS, men färgen på det ena paret tilltalade mig. Klänningen är jättefin däremot. Kanske man kommer i nåt sånt när dom sista kilona försvinner.

Hoppas barnaskaran kryar på sig snart, men passa på att mysa lite extra nu med alla filmerna!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.