Äggsallad med Avocado

av Åse

Hej hej!

Jag har haft en så himla fin helg, ska uppdatera er i morgon!

Det här skulle jag kunna leva på! En krämig äggsallad med avokado.
Ägg, avokado, citron, koriander – alla favoritlivsmedel för mig!

Det ser tom gott ut oblandat eller hur!? =)


Sluuurp!!

Gott som tillbehör till fisk eller i en sallad, eller varför inte som frukost?

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Äggsallad med Avocado


Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 msk majonnäs
  • saften från 1/2 citron
  • 4 ägg
  • 1/2 selleri, finhackad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • (1 handfull koriander, grovhackad) Kan uteslutas!
  • salt, peppar

Instruktioner

  1. Koka äggen nästan hårdkokt (7 min ca)
  2. Mosa avokadon med citronsaft och majonnäs. Finhacka sellerin. Grovhacka koriandern.
  3. Skala och dela äggen med äggdelare (kors och tvärs)
  4. Blanda ihop allt försiktigt, det ska inte bli för ihopamosigt.

Nutrition

  • Serving Size: 2

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Maria 2 mars, 2020 - 21:14

Såååååå gott!!!!!! Vi har nästan samma blandningen då och då till lunch, så enkel och gott och så smakrikt, eller som en mycket större variant med bl.a mer sillar till och ÅÅÅÅÅÅÅLEN förståss 😀 till jul som en lunchtallrik, o man kan sitta med maten i en timme lr så då (host host) och BARA njuuuuuuuta, älskar det!!!!!
Ha det bäst/ kramisar Maria

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.