Äggsallad med Avocado

2 mars, 2020

Hej hej!

Jag har haft en så himla fin helg, ska uppdatera er i morgon!

Det här skulle jag kunna leva på! En krämig äggsallad med avokado.
Ägg, avokado, citron, koriander – alla favoritlivsmedel för mig!

Det ser tom gott ut oblandat eller hur!? =)


Sluuurp!!

Gott som tillbehör till fisk eller i en sallad, eller varför inte som frukost?

Skriv ut

Äggsallad med Avocado

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Portioner: 2 1x

Scale

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 msk majonnäs
  • saften från 1/2 citron
  • 4 ägg
  • 1/2 selleri, finhackad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • (1 handfull koriander, grovhackad) Kan uteslutas!
  • salt, peppar

Instruktioner

  1. Koka äggen nästan hårdkokt (7 min ca)
  2. Mosa avokadon med citronsaft och majonnäs. Finhacka sellerin. Grovhacka koriandern.
  3. Skala och dela äggen med äggdelare (kors och tvärs)
  4. Blanda ihop allt försiktigt, det ska inte bli för ihopamosigt.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 2

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Maria 2 mars, 2020 - 21:14

Såååååå gott!!!!!! Vi har nästan samma blandningen då och då till lunch, så enkel och gott och så smakrikt, eller som en mycket större variant med bl.a mer sillar till och ÅÅÅÅÅÅÅLEN förståss 😀 till jul som en lunchtallrik, o man kan sitta med maten i en timme lr så då (host host) och BARA njuuuuuuuta, älskar det!!!!!
Ha det bäst/ kramisar Maria

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.