Yogaweekend ❤️

av Åse
1 kommentar

Hej vänner!
Jag är trött. Men glad! Det har varit mycket resande och farande sista veckan och nu är jag inkastad i produktionen av nya boken igen. Recept ska skrivas och fotograferas och idag försöker jag komma ifatt med mail, blogg m.m. Jag ska dock ta mig tid att vila i eftermiddag för jag känner att jag behöver det.
I helgen var jag och min goa väninna- och granne Anna hemma hos älskade Karin Rosell (Skalkariket) och hade en superhärlig yoga, kost och träningsweekend. Vi lagade all mat från mina böcker och jag och underbara och inspirerande Susanne Gunnarsson (Os-medaljör kanot) föreläste. Vilken kvinna! Pippi Långstrump då och nu! Och det bästa av allt, en nyvunnen vän ❤️
Underbart.
I dag har jag rejäl träningsvärk i både mage och axlar, skulderblad fast jag och Anna myglade lite under träningen, Haha!
Ni kan klicka upp bilderna för fullstora bilder. Receptet på kladdkakerutorna/Brownies finns i min bok Ät & Njut, men jag delar med mig av det på bloggen senare för det får ni inte missa!
Nu är jag träningspeppad och kalendern är inbokad med härliga träningspass! Både med min PT, i hemmagymmet, Yoga och Body Balance.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jenjo 30 augusti, 2016 - 08:28

Vilken helg du verkar ha haft. Det var dig väl unnat, men stressa lugnt nu med det du har ogjort.
Kram

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!