VINNARNA Creative Lounge!

8 juni, 2011

Oj oj så många fina hälsotips jag fick, ni kan ni!! Har varit så roligt att läsa! Tyvärr kan ju bara TRE vinna, fast eg egentligen tycker jag att ni alla borde få ett pris 😉

NUMERO 1: Kerstin (kommentar 6)
Att tänka långsiktigt är viktigt och ett viktigt hälsotips tycker jag! Att skynda för snabbt kan bli rena pannkakan!! Och givetvis tycker jag att man ska minska på kolhydrater och socker! Ett värdefullt tips för framgång!!! GRATTIS, du har vunnit ett presentkort på 500:-hos Creative Lounge!!

NUMERO 2: Jessica (kommentar 4)
Vardagsmotion är en sådan bra motion! Är man kraftigt överviktiug kanske man inte är så motiverad till att ha tuffare träningspass och då är vardagsmotionen en viktig sak som motiverar och sakta men säkert hjälper en mot ett piggare liv!
GRATTIS, du har vunnit hemlig Lilly of Sweden sjal!!

Tack alla för ert engagemang!!

NUMERO 3: Victoria (kommentar 11)
Eftersom detta är så jag lever och jag mår toppen så var detta hälsotipset en självklar vinnare! Glaset är inte halvtomt, det är halvfullt! Var positiv och se varje dag som en fest, som en lördag, som ett tillfälle att njuta av allt som livet kan erbjuda! Ett gott skratt förlänger livet!
GRATTIS, du har vunnit hemlig Lilly of Sweden sjal!!

Tack alla för ert engagemang!!!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

3 kommentarer

Kerstin 9 juni, 2011 - 11:51

Jösses vad glad jag blir 🙂
Tack för den fina utmärkelsen!

Svara
Jessica 8 juni, 2011 - 22:50

Åh…jag som aldrig brukar vinna =D Tack!

Svara
Åse 8 juni, 2011 - 23:01

=D Mail kommer i dagarna!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.