VINNARE: R Sportswear reflexväst

26 oktober, 2013

Ni var många som ville vinna den fina reflexvästen! Och så många inspirerande kommentarer där ni berättade om er träning! Och ni visste en hel del om mig, kul att läsa!
En vinnare är utsedd och det är:
Jessica Molin

1. Egentligen gillar jag spinning bäst men med tre barn varav två spelar fotboll och mannen tränar den ena och en liten 1,5 åring hemma så blir det mest promenader för Friskis är inte öppet när min tid finns och då är det ju mörkt ute så en reflexväst skulle sitta perfekt.
2. Eftersom jag har följt bloggen ganska länge nu så har jag nog ”grepp om” vem du verkar vara i stort, en riktig inspirationskälla för oss som läser bloggen och alltid med ett leende på läpparna.
Jag vet att du var med i viktväktarna för att gå ner i vikt efter att du fött barnen, du var även med i något repotage efter tvillingarna tror jag att det var, innan du för kanske ca 3-4 år sedan började med lågkolhydratkost.
Sedan tror jag mig märka att du gillar shopping eftersom du alltid har så fina kläder och väskor mm.
Vill minnas att du hade en kitchen aid i färg (typ grön) som du bytt ut för att förnya färgen i köket, du är rolig du 😉
Du gillar att resa!
Ha en riktigt bra dag!
Kram Jessica Molin

GRATTIS!! Maila mig på ase (@) 56kilo.se med dina adressuppgifter så kommer västen på posten i veckan 🙂

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Mia 27 oktober, 2013 - 22:29

Jag har levt efter Lchf i 4 år och det har verkligen skapat mer balans i mitt liv. Jag tål inte heller gluten men det gör mig inget. Det har varit lättare för mig än för många andra att säga nej tack till bullar och annat som det ska bjudas på. Men. Sen i somras har jag hamnat i en svacka. Lchf-vänliga godsaker har överdoserats. Senaste två veckorna har en del godis kommit in i systemet. Kroppen reagerar direkt, vilket är rätt skönt, för jag vill inte äta saker som jag inte mår bra av. Jag behövde lite mer inspiration. Har precis börjat läsa din blogg och fick hem din bok för några dagar sen. Nu ska jag på tåget igen och må bättre än någonsin. Tack så mycket! Dina tips var precis vad jag behövde.

Svara
Åse 28 oktober, 2013 - 11:51

Vad härligt!!! Många kramar!!

Svara
Ulle 26 oktober, 2013 - 18:14

Är du och Victoria lika gamla? Hur lärde ni känna varandra med tanke på avståndet? Kram o ha de bäst:)

Svara
Åse 26 oktober, 2013 - 19:09

Hej! Det skiljer fyra år mellan oss. Vi lärde känna varann 2003 på nätet.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.