VINNARE: Mat & Hälsa #4

13 oktober, 2012

Vinnare nr 1: Karin

Hälsa för mig är att göra val som ger mig sol i sinnet 🙂

Vinnare nr 2: Hilda Axelsson

Definitionen hälsa är för mig något som ändrats genom livet. Efter att ha insett att livet är så oförutsägbart som det faktiskt är idag med sjukdomar osv. så har jag kommit fram till att hälsa för mig är att ha goda relationer med familj och släkt kombinerat med en bra balans mellan kost och träning. Att njuta av livet ger kraft att ha en god hälsa när något oförutsägbart sker eller till en dag då man inte har lika mycket kraft.

Vinnare nr 3: Pernilla G

Hälsa för mig är att jag tar ansvar för mig själv. Lära mig att vara lite egoistisk och prioritera mig själv mer. Äta och träna på ett sätt som passar just MIG! Nära och kära gynnas i slutändan ändå!..

GRATTIS!! Maila mig på ase (at) 56kilo.se med era adressuppgifter så kommer en tidning på posten!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.