Vilsen i dagarna =)

av Åse

Dessa dagarna nu innan festen så känner jag mig helt vilsen i dagarna! jag har gått runt hela dagen och trott det varit onsdag!
Huset är tomt, Daniel skjutsar ner sonens bästis till Trelleborg och tjejerna är ute och cyklar med storkusinen och jag småfixar med festdetaljer! Visst är det så roligt med just fix och planering!? Det är liksom halva tjusningen! =))
IMG_4664
Jag botaniserade på Lagerhaus i dag inför festen!
 
IMG_4666
Små presenter till festen.. 🙂
 
IMG_4668
Min söta systedotter kom in med nyplockade smultron
 
IMG_4669
Matchy!!! Som sagt två ombyten =)) Dessa vagabond-pumpsen i korall hittade jag som matchade cocktailklänningen galant!  Sköna och lagom höga!
 
TRE DAGAR KVAR =)))
Nu väntar jag hem make och sedan syster och svåger så ska vi äta caesarsallad! Så kanske bäst jag börjar med caesardressingen!! Gooooott!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Popprinsessan 19 juni, 2013 - 07:56

Jag är också lite vilsen och trodde också att det var onsdag igår..
Gillar att planera fester, det är ju en del av kakan! Det kommer att bli en toppenfest för er, det är jag säker på!
Här planeras det för midsommar, inte fullt lika mycket att tänka på 😉
Kram

Svara
Mathildas mamma 18 juni, 2013 - 23:01

Hej Åse!
Letar förtvivlat efter en corallfärgad klänning…kan man få en hint om var du hittade din …helst innan midsommar?
Kram
Stina

Svara
Åse 19 juni, 2013 - 00:29

Hej! Denna är ju mer ljus med svagt korall botten men jag hittade min hos Asos som har jättemånga korallröda klänningar. Kram

Svara
Fia Karlsson 18 juni, 2013 - 19:23

Hej Åse!
Visst är det spännande med fest?! Även om det inte blir som man tänkt sig i planeringen får man lita på att gästerna gör festen, för man bjuder ju in sina bästa vänner!
Nu till något helt annat,
hur gjorde du när du nått din målvikt och skulle hitta en stabil plattform? Jag har nått mitt mål, hurra!!!, men är livrädd för att halka tillbaka till där jag var. Jag har varit väldigt strikt, inga bär, frukt, bröd,mjölk i kaffet, pasta,ris eller potatis, under jord-grönsaker eller annat med konhydratnivå över 2g/100g (jag vet inte om man skriver så men jag tror du förstår ändå). Men nu då? Köpte nya mat & hälsa idag och höll på att sätta kaffet i fel strupe när något recept var på 46 g kolhydrater/100g men många över 10g/100g. Jag har ju gått ner innan med andra metoder men också, så klart, gått upp allt igen. Samtidigt vill jag våga öppna dörren åt kesobröd på helgen och något bär till dessert.
Hur gör man?
Trevlig midsommar och hoppas att festen blir superlyckad!!!
Kram Fia

Svara
Åse 19 juni, 2013 - 10:26

Det är just därför jag inte rekommenderar strikt LCHf för jag tror övergången till livsstil blir svårare rent mentalt. Jag har alltid ätit normal LCHF dvs inkluderat bär, mejeri, nötter etc.
Det är bara att träna hjärnan, för du blir inte fet av att äta lite mer kolhydrater, det är snarare så att det sitter i hjärnan och att du själv tycker att du äter fel för att du äter sådant. OM du är sockerberoende (vilket de flesta inte är) så ska du ju vara försiktig med söta smaker men för de flesta så räcker det gott att bara ta bort socker, pasta, ris och annan stärkelserik mat. Lycka till!!

Svara
Åse 19 juni, 2013 - 12:07

Det är just därför jag inte rekommenderar strikt LCHf för jag tror övergången till livsstil blir svårare rent mentalt. Jag har alltid ätit normal LCHF dvs inkluderat bär, mejeri, nötter etc och även trots att jag var mer iberal än du så var jag väldigt kolhydratskrämd Mmen när jag väl vågade så insåg jag hur mycket bättre jag släppte kontrollen.
Det är bara att träna hjärnan, för du blir inte fet av att äta lite mer kolhydrater, det är snarare så att det sitter i hjärnan och att du själv tycker att du äter fel för att du äter sådant och det kan skapa ett allt eller inget beteende. OM du är sockerberoende (vilket de flesta inte är) så ska du ju vara försiktig med söta smaker men för de flesta så räcker det gott att bara ta bort socker, pasta, ris och annan stärkelserik mat så ofta som möjligt. Lycka till!!

Svara
Anita 18 juni, 2013 - 18:02

Jag har också gått och trott att det var onsd idag. Vi har hudläkare på mott på onsd, men den här veckan är de både idag och i morgon. Så det var lite vimsigt i morse. 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.