Vägning viktminskningsvecka .2

15 januari, 2007

Minus 1.0 kg denna veckan =) Två smörpaket fett lättare så jag är nöjd! Jag eftersträvar ju att ha ett snitt på 0.8 kg i veckan för att vara i mål mitten av juli. Denna veckan ska jag försöka röra mig mera dock!

Den tiden jag går till VV är det OK med barnvagnar så det är ju några stycken. Satte mig bakom tre tjejer med småbarn och det var sista gången! Ungarna var de som hördes minst! men mammorna snackade om allt annat än det som sades på mötet och speciellt en som absolut INTE kunde viska. GHAAAA!! Blev knäpp! Hörde inte ett ljud! Och man kan ju välja vilka leksaker man vill att barnet ska leka med, behöver ju inte vara saker som LÅTER. Nästa gång sätter jag mig längre in bland de ”vanliga” folket och inte bakom barnvagnsmaffian.

11 kommentarer
0

11 kommentarer

Pjodden 17 januari, 2007 - 19:14

Ville bara säga puss på dig, kör en deppblues idag 🙁 Kjamen/ Pia

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.