Vägning viktminskningsvecka .18

av Åse

Just ja, eftersom jag byter tillbaka till måndagar så tog jag en vikt idag för att hamna i fas och det blev inte så stort sedan förra måndagen -0.4 kg men jag är ju så nära målet så det är OK.
Jag vet ju inte heller riktigt om jag äter för många eller fö få points nu när jag inte ammar så mkt så man får prova sig fram.

Men detta innebär att jag idag gått ner totalt 18 kg!
Uppdaterat Aktuellt –>

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

22 kommentarer

Åse 9 maj, 2007 - 07:00

TACK ALLA! ja jag är stolt över mig själv faktiskt, för att jag lyckats hålla motivationen uppe och tänka LÅNGSIKTIGT, det är nog det som är annorlunda denna gången. Jag har gått ner fint i vikt de andra gångerna också men tänket har varit kortsiktigare och då flippar man ut lite oftare..

Svara
LenaH 8 maj, 2007 - 21:43

Imponerande! Har följt dig sen du började och jag är MÄKTA imponerad! Grattis!!!!!

Svara
Dessi 7 maj, 2007 - 23:15

Oj oj 18 kg är ju en enorm prestation! Grattis! Du ska vara så stolt över dig själv! Kikade även in på underbar nyss och såg nya slingningen. Verkligen snyggt! 😀

Grattis igen! 😀

*kramar*

Svara
Annica 7 maj, 2007 - 19:08

Wow du är verkligen duktig du!!! 18kg!!!
Jag har varit inne någon gång då och då och kikar lite på din sida men har inte skrivit nåt än (flå´t:)). Har fått länken av vickantikkan en gång när jag frågade efter nåt recept tror jag 🙂 Som en typisk ”till och från vv:are” som jag så blir man verkligen riktig sporrad till att skärpa till sig när man läser på din sida!!

Svara
Liz 7 maj, 2007 - 18:19

Härligt jobbat snyggo!!Grattis:)

Kraaam

Svara
Pernilla 7 maj, 2007 - 15:23

18 kg på 5 månader. det bär verkligen respekt med sig. Glädjer mig med dig!!!!!!!!!!!!!!!!

Svara
vickan 7 maj, 2007 - 14:33

det är ju f a n t a s t i s k t jobbat!! som en hel liten människa extra nästan 🙂

Svara
Maria 7 maj, 2007 - 14:05

Ja det där med vägdagar är viktigt! 🙂
Måste fungera med allt annat oxå! Så heja heja till ditt nya beslut och till de tappade 18 kg!!!
Kram

Svara
Ellinor 7 maj, 2007 - 13:18

Herregud! 18 kilo? Så långt kan jag knappt räkna… Du e ju helt OTROLIG!!!

Svara
Malin J 7 maj, 2007 - 13:11

Grattis till ditt minus och framförallt 18 kg!! På onsdag är det min tur, vet inte om jag vågar, har inte skärpt mig alls faktiskt, men jag vet ju också att det som hjälper är ändå att gå dit och nederlaget.

Håller tummarna goding!!! Och som du säger det hjälper oftast att gå dit och få en spark i häcken!!
Svara
Annisen 7 maj, 2007 - 12:01

Förresten, blev det inte en ny stjärna nu eller hur funkar det?
Puss

Jaaaa det blir det nog ja? Får kräva en när jag kommer till vägningen 🙂 Pussis
Svara
Annisen 7 maj, 2007 - 12:00

Grattis vännen till -18 kilo, du är så otroligt duktig.
Känner mig så motiverad av dig nu 🙂

Puss

Svara
Jessica 7 maj, 2007 - 11:40

Grattis till dina 18KILO!! Du är såå duktigt!Menar du att du gått ner 0,4 sedan i lördags?För då hade du -0,8 va? Åh, kan inte jag få låna ditt viktras i ..ska vi säga.. 2veckor? det skulle hjälpa mej jättemycket!Nä nu såg jag att du skrivit att det var sedan förra måndagen..
Men jag byter gärna ett tag ;-)haha Du är sååååååååå BRA!!

Svara
Di* 7 maj, 2007 - 11:27

GRATTIS till dina 18 KILO, tänk du är i mål snart! Vill oxå ner mer, men jag orkar inte fortsätta just nu, men fasiken att få väga 62, då skulle jag vara supergla!

Tjing Di*

Svara
Ella 7 maj, 2007 - 11:22

OOOOO va bra jobbat! heja heja duuuuu! kram/Ella

Svara
Lottani 7 maj, 2007 - 10:17

Wow! grattis till dina 18 kg! Helt enorm bra!

jag känner det verkligen som om jag härmas för jag har också bytt tillbaka till måndagen nu *skrattar* Men närmare målvikt kommer jag byta igen eftersom vi väger oss på kvällen nu… Men det är då det och det är lååång tid kvar!

Ett stort grattis till dig igen!

Haha näääää slumpen bara :))
Svara
jenny 7 maj, 2007 - 10:13

Detta är ju GRYMT bra jobbat. 18 kg är MASSOR!!
KRAM

Svara
Cia 7 maj, 2007 - 09:34

18kg är ju sååå mycket! Jättebra kämpat! *kram*
ps: hopps du får till en vägdag som du trivs med!

Svara
Anbi 7 maj, 2007 - 09:28

WOW – 18 kg!!! Det är ju en hel människa!!! OK, ett barn, men ändå! Jättebra jobbat! Jag är så lycklig för mina -1,4 kg första veckan….!

Svara
Maria i Göteborg 7 maj, 2007 - 09:21

18 kg är ju en helt enormt bra prestation, och jag som är överlycklig över mina 6 kg. Jag förstår verkligen vilken skillnad du måste känna på kroppen med tanke på att jag tycker det känns väldigt tydligt på mig. Jag har tappat 10 cm i midjan- Jippie!!! Du sporrar mig. Tack!!
Jag håller också på och velar fram och tillbaka angående vägdag. Måndag eller tisdag är frågan för mig. Jag skulle gärna vilja ha måndagen på mig efter helgen för att komma i fas igen. Å andra sidan är risken att det bara gör att jag äter mer även på söndagen. Jag får känna mig fram innan jag bestämmer mig.
Kram från Gbg

Svara
Millis 7 maj, 2007 - 09:11

18 kg tjejen!! Det är fan helt fantastiskt. Du har varit huur duktig som helst. För mig går det inte riktigt lika fort, men det går neråt hela tiden och så länge jag kämpar på och lyckas med det är jag mycket nöjd. Nu hoppas jag bli ordentligt belönad på VV-mötet imorgon för hemmavägningen i morse var väldigt frikostig. Håller tummarna för att det ser lika bra ut även imorrn, skulle såå vilja få min andra stjärna imorgon nämligen.

kram kram

Svara
Cissi 7 maj, 2007 - 09:11

Du är så superduktig gumman!
Grymt imponerad…

PUSS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.