Vägning viktminskningsvecka .16

av Åse

Idag var det ”bara” -0,5 kg men det är jag nöjd med, kroppen måste ju få ta det lite lugnt också 🙂
Jag ammar ju inte fullt längre och detta var min första vecka då jag drog ner pointsen och det är svårt att veta vad man ska ligga på.

Även om jag såklart fortfarande har att gå ner så är det mest trivselkilon och jag trivs ganska bra med mig själv redan så det som är kvar känns mer som bonus och det är en helt underbar känsla att känna så! I förrgår provade jag gamla jeans jag hade som målviktig och jag kunde faktiskt knäppa dem! Dock satt de ju åt men jag kunde KNÄPPA DEM! pleased.gif pleased.gif pleased.gif
Det sitter mest på magen på mig nu, är inte så mycket lår och rumpa kvar (för lite rumpa nu!!)

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Paulina 24 april, 2007 - 14:46

Många bäckar små… pleased.gif

Svara
ann 24 april, 2007 - 07:18

Heeja hejja!!! Att knäppa gamla jeans är ett gott tecken!!

kram//

Svara
Lottani 23 april, 2007 - 21:32

Grattis till ett finfint minus! Skönt att du nästan är framme! Jag kan inte ens föreställa sig hur skönt det måste vara!! Kram!

Svara
Malin B 23 april, 2007 - 20:01

Du är så duktig du! Och 0,5 kg är ju faktiskt mycket när man nästan är målviktig!
Skön känsla att få på sej jeansen förstår jag!

Kramis!

Svara
Aika 23 april, 2007 - 19:25

Heja du! Ett halvt kilo smör är inte fy skam! Tycker du är jättefin som du är gumman, du sken som en nyponros idag *älska*

Svara
Dessi 23 april, 2007 - 17:35

Grattis!! 🙂

Jag skjöt upp vägningen till imorgon. Kunde inte väga mig på samma tid (skiljde flera timmar) och dessutom tränade jag ett långt och jobbigt fys-pass igår vilket förmodligen bidragit till att kroppen sugit åt sig mycket vätska.

Kram! :-*

Svara
Jessica 23 april, 2007 - 16:21

Ett minus är ett minus 🙂 Åh vilken smarrig efterrätt *älska*
inte läge för den i dag bara cry.gif
få spara den till helgen ;-P

Svara
Pia 23 april, 2007 - 16:20

Grattis till ett minus till 🙂 och tack för fint besök i da´loooligt!
Puss

Svara
Maria 23 april, 2007 - 16:09

GRATTIS jag vill OXÅ ha för LITEN rumpa och lår!! 🙂

Svara
jenny 23 april, 2007 - 15:07

grattis!! ett minus är ju alltid ett minus oavsett hur stort/litet det är! =)
visst är det kul att prova gamla kläder!!!
lycka till med veckan som kommer!
jenny

Svara
Cia 23 april, 2007 - 14:05

Vad härligt att vågen visar nedåt! Att komma i målviktskläder låter ju jättebra, då har du inte långt kvar! *kram*

Svara
marie 23 april, 2007 - 13:09

0,5 kg är väl hur bra som helst!! Precis som du skriver är det ju inte mycket kvar nu. Att komma i kläder en underbar morot!!

Svara
Maria i Göteborg 23 april, 2007 - 13:02

Härlig känsla när de gamla kläderna börja passa igen. Du är superduktig!
Snart börjar din vikt på en 5:a!!!
Kram från Gbg

Svara
Helena 23 april, 2007 - 12:57

Heja dig!!!

Ska smarra till det i kväll med varm frukt, såg ju smaskigt ut 🙂

Svara
Millis 23 april, 2007 - 12:55

Gud, vad härligt det måste kännas! Jag gjorde en liten smygvägning hemma imorse och det verkar som jag kan räkna med en liten uppgång denna veckan. Har dock inte misskött mig, men låg ju hemma en hel vecka sjuk före förra vägningen och åt lite för lite flera dagar då så nu när jag äter normalt igen tror jag att kroppen tar igen lite för det den tappade förra veckan. Har ju dessutom inte kunnat träna på 2 veckor och det är en förutsättning för att min kropp ska släppa ifrån sig överflödet. Tog ett pass på motionscykeln hos föräldrarna i helgen, men sen hade jag tvärt ont i halsen igen igår och imorse så det var lite för hårt lite för tidigt tydligen.

Kram kram

Svara
Di* 23 april, 2007 - 12:22

Jag förstår att du börjar känna dig nöjd nu och att det känns som om de resterande kilona blir som lite bonus.
Visst är det underbart att komma i gamla ”mindre” kläder !!! =)

Jag har oxå mest kvar på magen och det var lite lustigt jag kollade en gammal viktminskningstabell jag hade och kollade mina mått och nu förstår jag hur kroppen har förändrats efter 4 graviditeter, jag var mycket tunnare upptill och större nedtill förr, nu är det tvärsom, för jag har samma mått nertill som jag hade när jag vägde kring 60 – 61 kg men jag väger mer nu, och så har jag mer runt armar och mage nu, så uppenbarligen är kroppen förändrad.

Ps…skulle oxå vilja ligga på dina viktsiffror, fast jag har en bit kvar… 🙂

Kramis på dig Vännen!

Svara
Cissi 23 april, 2007 - 12:07

Helt underbart att du kommer i din gamla jeans, även om du bara kan knäppa dem och inte andas i dem så är det ett stort plus att du kommer i dem och KAN KNÄPPA…..hihihi

Duktigta, duktiga dig!
Puss

Svara
Pernilla 23 april, 2007 - 11:59

Måste verkligen kännas skönt att känna som du gör. Och det är ju en kick när man kommer i sina ”små” kläder.

Svara
Ella 23 april, 2007 - 11:53

Helt RÄTT tänk har du med att kroppen måsta få ”hitta sig själv” 🙂 OCH 0,5 minus är ju jättebra! KUL att prova gamla kläder som passar! Ha de bra och fortsätt trivs med dig själv – det är du värd! KRAM/Ella

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.