VårRaset – vecka 3

18 januari, 2008

Ja så har en del inskrivningar ramlat in!
OBS: Om du får ett mail att ditt inlägg blivit ”Rejected” så står det alltid en anledning varför i mailet, även en länk så att ni kan gå in och göra ändringen och sedan submitta igen.

Mitt bidrag var inte så imponerande! Blygsamma 0,1, men det var väntat. Det har inte varit en sådan bra vecka och allt handlar om motivation. Har varit en motivationsfattig vecka och jag har inte ens orkat skriva i checklistan! Men veckan from idag ska jag vara ASDUKTIG!;) Ska tom fylla i checklistan nu till helgen så jag håller mig i schack.


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


13 kommentarer

Liz 21 januari, 2008 - 12:24

Mjaa då har jag räknat ut V3´s resultat!!

Vet inte om det är 12st (14st ska det nog vara då två resultat var av samma person, jag räknade dock bara ett av de resultaten) som inte redovisat eller om de redovisat och jag varit för snabb med att räkna ut så Åse inte hunnit godkänna de och isåfall får jag räkna om det ikväll efter jobbet 🙂

V3´s viktnedgång = -73,8kg 🙂

Och sammanlagt 183,1kg 🙂

Det är bra kämpat av oss 🙂

Svara
Caroline 20 januari, 2008 - 21:06

ja, här är det5 oxo segt, +- 0..
Men nya tag nästa vecka!

/Caroline

Svara
Barban 19 januari, 2008 - 17:29

ja för mig gick de ju inte heller så bra +1,1 så nu är jag tillbaka på ruta noll igen – har skärpt mig men det är ju märkligt att den där veckan i månaden ska göra så mycket. men, men, det är bara att ta nya tag! kämpa på nu allihopa!

Svara
Liz 18 januari, 2008 - 22:41

Jag kan tänka mig att räkna ut resultatet även denna vecka om det är okej för er andra 🙂

Svara
Piam 18 januari, 2008 - 20:45

Åse- jag missade att skriva totalsumman som jag gått ned på dessa två veckor, så jag skickade in ett nytt inlägg. Så om du orkar deleta den förra posten från mig.

Den här veckan gick det bättre, jag har ätit mer men uj vad jag har tränat. Bara två vilodagar i veckan, resten är det jogg, aerobic och motionscykling som gäller. Heja alla!

Svara
Anci 18 januari, 2008 - 18:49

Hej! Vet ej vad jag gjort för fel men på mig står det ”15” på den totala viktminskningen i stället för -1,5. Kan du hjälpa mig eller tala om hur jag ska skriva? Hittar förresten inte kolumnen för v 3 när man skulle skriva in viktminskningen för denna vecka.Tack på förhand! Du gör ett KANON jobb som peppar oss alla i vår ”kamp”./Anci

Svara
Anci 18 januari, 2008 - 18:33

Skönt att höra att jag är i ”gott sällskap” med mina ynka -0,3 kg.Men vi ger inte upp eller hur? Trevlig fredag kväll på er alla!

Svara
Maria 18 januari, 2008 - 10:12

Hej det samma för mig! Inget resultat plus minus noll – vet inte riktigt vad kroppen håller på med. Ska skärpa mig ännu mer. Känner ingen brusten motivation utan envishet. Så jag kör på. Tack för att ni alla finns – bättre hålla huvudet högt då.
Trevlig helg alla! 🙂

Svara
A-M 18 januari, 2008 - 09:30

Jag trodde knappt mina ögon när jag såg vad som stod på vågen i morse. Är nästan tillbaka till där jag startade?! Helt ofattbart! Har varit hur motiverad som helst och inte gjort något avsteg överhuvudtaget i veckan. Hade dessutom lossat ytterligare 0,5 kg när jag tjuvkollade på nya vågen i måndags. Och nu?! + 0,7 sedan förra fredagen och då egentligen 1,2 kg sedan i måndags..?! Fattar noll! Visserligen gör väl lingonvecka sitt men så pass mycket?! Självklart känns det urtrist och inte särskilt motiverande men man kan ju inte ge upp redan! Nya tag! Tack för att ni finns, annars hade det nog blivit en tröstätarfredag…

Heja alla kämpare där ute!

Ha en supertrevlig helg!

Svara
a-k 18 januari, 2008 - 09:22

Jag har varit lika kass som du..Så kan du vara duktig skall väl jag kunna.. 🙂 Ha en fin helg stumpis.

Svara
Tryfflan 18 januari, 2008 - 09:13

Så är det ju…
Jag har varit ASDUKTIG men fick bara ett ynka -0,6 i belöning :/

Dock bättre än inget alls. Eller hur!!

Fredagskram!

Svara
laila.t 18 januari, 2008 - 09:04

Rätt inställning Åse! Är du AS duktig i veckan som kommer, så vet du att belöningen kommer nästa fredag! Goo for it! Och ett minus är ett MINUS!

Blev själv *TOKGLAD* igår när jag var hos VV -2.4 första veckan, känns som en spark i rö…
Kan tillägga att jag blev som ett barn på julafton när jag såg att VIN!!! fanns med i pointstabellen. Och jo, jag har unnat mig även det under veckan som gått!

När jag var med i VV -95, så kan jag berätta att vin var detsamma som *förbjuden frukt*
Känns skönt att inte begå brott ; )

P&K Laila

Svara
jenny 18 januari, 2008 - 08:53

Jo men så är det ju ibland. Nya tag bara!
kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.