VårRaset – vecka 3

18 januari, 2008

Ja så har en del inskrivningar ramlat in!
OBS: Om du får ett mail att ditt inlägg blivit ”Rejected” så står det alltid en anledning varför i mailet, även en länk så att ni kan gå in och göra ändringen och sedan submitta igen.

Mitt bidrag var inte så imponerande! Blygsamma 0,1, men det var väntat. Det har inte varit en sådan bra vecka och allt handlar om motivation. Har varit en motivationsfattig vecka och jag har inte ens orkat skriva i checklistan! Men veckan from idag ska jag vara ASDUKTIG!;) Ska tom fylla i checklistan nu till helgen så jag håller mig i schack.

13 kommentarer
0

13 kommentarer

Liz 21 januari, 2008 - 12:24

Mjaa då har jag räknat ut V3´s resultat!!

Vet inte om det är 12st (14st ska det nog vara då två resultat var av samma person, jag räknade dock bara ett av de resultaten) som inte redovisat eller om de redovisat och jag varit för snabb med att räkna ut så Åse inte hunnit godkänna de och isåfall får jag räkna om det ikväll efter jobbet 🙂

V3´s viktnedgång = -73,8kg 🙂

Och sammanlagt 183,1kg 🙂

Det är bra kämpat av oss 🙂

Svara
Caroline 20 januari, 2008 - 21:06

ja, här är det5 oxo segt, +- 0..
Men nya tag nästa vecka!

/Caroline

Svara
Barban 19 januari, 2008 - 17:29

ja för mig gick de ju inte heller så bra +1,1 så nu är jag tillbaka på ruta noll igen – har skärpt mig men det är ju märkligt att den där veckan i månaden ska göra så mycket. men, men, det är bara att ta nya tag! kämpa på nu allihopa!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.