Våren har flyttat in och Nytt träningsschema

8 april, 2019

Hej hej alla rara läsare

Vilken underbar måndag! Jag vaknade på superdupertoppenhumör!
Sovit som en liten gris och vid 8.30 var jag på gymmet för ett pass med funktionell träning som min PT håller i. Min granne Anna kom också och det blev 45 minuter nonstop träning – såååå kul och så skönt att börja veckan med att köra igenom kroppen deluxe!
I morgon blir det Yin Yoga vid 8:45

Jag har ju inte tränat så mycket i grupp men jag har bestämt mig för att ta några pass i veckan – kul! Är bra att ha fasta tider/pass för träning så blir det gjort. Eller hur!?
De passen jag siktat in mig på förutom min PT timme är som sagt funktionell träning, Yin yoga, Body Balance och CX Worx – blir en bra heltäckande träning för hela kroppen. Yes! det blir bra det!

Titta vilka fiiiina kastanjekvistar jag fått från granne Anna 💚
Underbart att dra in våren inomhus.

Nu har vi valt färggfärg till sovrummet/wic!
Tapeten har vi ju sedan innan och heltäckningsmattan är beställd.
Blir denna mullvadsfärgen från Alcro (Bjärge)

Nu är allt grundmålat, bara fönster och altandörr kvar sedan ska det målas i kulör. Mattan är på väg så förhoppningsvis så kan vi inreda till helgen  🙌🏻

Nu ska jag fundera på mat till ikväll – lutar åt kasslergratäng! Det är ju så gott och länge sedan jag åt.
Ni kanske sitter inne på något grymt recept?

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

ÅsaS 8 april, 2019 - 14:34

Den klassiska 80-tals-rätten med ananasskivor, curry och grädde, serverat med ris. Såå gott, men inte så LCHF-vänlig. Men det finns ju alternativ till riset och man behöver inte använda konserverad ananas som är sockerstinn.
Här blir det nog makaronipudding, den med äggstanning. Hittade såå fina skinkbitar från SiljansChark häromdan, så jag var ”tvungen” att köpa dem.. Jag gör en stor form till oss och en mindre till mamma.
Eller varför inte en kassler-/broccoligratäng? Med grädde och toppad med ost.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.