Vår Bazaar

av Åse
Samarbete Vår Bazaar

Hej hej på er!
Jag är precis i kast med att börja planera för maten ikväll. Det är ju LILLÖRDA! Tjohej! Äter ni något extra gott lillördagar?
Och vet ni, jag mår mycket bättre! Två dagars vila, massor med citron- och ingefäradryck och det har krupit tillbaka. Tur det för jag har inte lust att må skruttigt. På lördag har vi fest här hemma – Franskt Tema Mais Oui! Oh lalaaaaa! och på måndag åker jag till Stockholm för att förena nytta med nöje, bor hemma hos Mats & Magnus och hänger med dem, är så nyfiken på deras nya fina hus! Och så har jag lite möten inbokade.
Men vet ni, jag tänkte tipsa er om ! 
Känner ni till det redan kanske?
012a4394
012a4381
Vår Bazaar hjälper ungdomar, skolor, klasser, lag eller föreningar att tjäna pengar! Kanske till klasssresan eller till träningslägret! De har säljcoacher som hjälper ungdomarna att sälja – så blir det smidigt, enkelt och framför allt kul.
012a4373
012a4378
De har ett brett sortiment av populära produkter från välkända varumärken, allt från barnstrumpor till lakrits från Lakritsfabriken till tjusiga vaser från Orrefors och Kosta Boda. Det finns något för alla! Perfekta julklappar!
012a4413
012a4411
Ni kan beställa ett informationspaket via länken och välja Blogg i rullmenyn under ”Hur hittade du Vår Bazaar” då får ni 1000kr extra vid start av försäljning! Paketet är kostnadsfritt och ni binder er inte till något.
Ni är också automatiskt med i en tävling om ni beställer ert informationspaket enligt instruktionerna ovan där det lag som sålt mest vinner 10.000kr, bra va?
KRAM på er och ha en skön kväll ❤️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lotte 12 oktober, 2016 - 17:06

Jag har inte hört talas om Vår Bazaar innan men vilka FINA grejer de har 🙂 Sonen säljer just nu för Newbody och där är ju bra kläder men det är ju kul med variation 😉
http://www.lotte4.blogspot.se

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.