En väldigt BRA fredag!

av Åse

Hej på er!!
Jag har en sådan skön fredagsfeeling och dagen blir bara bättre och bättre känns det som! =)
Gårkvällen bäddade för en bra dag! Kvällsmys hos lillasyster med hela familjen samlad och det ger mig så mycket energi när vi alla samlas! Jag har en helt underbar familj! Vi är högljudda, bullriga och våra män sitter oftast helt tysta och bara tittar på oss systrar och mamma som försöker överrösta varandra! haha!
Vi firade Liam som fyllde 5 år på vår lilla mormors dödsdag den 30/10. Så fint att vi fick honom, på en annars sorglig dag. Kanske mormor hade ett finger med i spelet där;) Så typiskt henne att inte vilja vara till besvär. Tror hon ville ge oss ett ljus i mörker på den där dagen =) Älskade lilla mormor!
IMG_3930
Mina och systers fina glöttar. Vår födelsedagspresent var visst väldigt spännande!
God frukost kickstartade dagen! Kesoplättare med hallonyoghurt (blanda turkisk yoghurt med sockerfri hallonsylt) och hallon och blåbär till mig och barnen!
IMG_3936
Sedan åkte jag och småtjejerna till Flower Team och köpte lite nya färska rosor inför helgen och nya ljus till köksbrickan. Under tiden plockade Noel äpplen så nu har vi massor av stoooora, röda, saftiga äpplen!
IMG_3962
Jag har hunnit dammsuga och tvätta stolsöverdragen också! Minsann! Barnen fick i uppdrag att klä av stolorna och det gjorde de med bravur!
IMG_3966
Nya fräscha rosor och så hoppas jag överdragen hinner torka till i kväll!
IMG_3947
Gårdagens kalaskläder! Vacker Moxy sidenblus och svarta Please (som jag praktiskt taget bor i just nu)
I dag har jag haft ett väldigt spännande och energigivande möte! Nämligen möte med min nya fotograf inför min nästa bok! Lisa Wikstrand heter hon och jag har själv valt ut henne! Så glad att förlaget gick med på att anlita henne!
Vi har haft ett kreativt möte och om jag innan var ångestladdad inför plåtningen (det ÄR inte kul att slava i köket och spruta ut mat att plåta) så är jag nu full av inspiration, glädje, lugn! Vi har samma vision av vad vi vill förmedla och jag är så glad just nu!
Hoppas ni också är glada över att det kommer en ny bok, som jag tror kommer skänka mycket inspiration och positiv energi!!
Vi kör i gång nästa vecka! YAAAAAAAAAAY!
I kväll blir det Tacopizza och nu ska jag ställa mig och göra äpplepaj!! För det hann jag inte med i går!
Trevlig helg ni alla!!
Kärlek.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Camilla 10 november, 2013 - 08:01

Även jag ser fram emot din nya bok. Har ju hunnit fått lite glimtar från fotograferingar på insta. Min fråga nu är smyckeshängaren, är det lisbet Dahls ? Hur hög är den ? Letar som en tok men tycker dom jag sett antingen är för hög eller för kort…..men den hos dig ser ut att vara i perfekt högd.
Hoppas ni har en härlig farsdag !

Svara
Åse 10 november, 2013 - 08:08

Tack!
Ja det är Lisbeth Dahl! Har inte den exakta höjden men den är nog runt 30 cm!

Svara
Jennie 3 november, 2013 - 16:14

Å vad spännande med en bok om ditt sätt att köra periodisk fasta.
Vilken häftig kula han fick i present. Får man fråga vart den är köpt?

Svara
Åse 3 november, 2013 - 16:19

Hej! Titeln är inte satt så den titeln är bara preliminär 🙂 men det kommer handla om PF också 🙂
Kulan är köpt på Leklust!

Svara
karin 2 november, 2013 - 14:06

Spännande med ny bok.När kommer den ut??
Ha en fortsatt bra helg.
Karin

Svara
Åse 2 november, 2013 - 14:07

Vecka 5, 2014
Trevlig helg!

Svara
Anette G 2 november, 2013 - 13:45

Kul med ny bok! Kommer köpa 🙂
Vet du vad det är för märke på tapeten ni har vid ert matbord? Så jäkla snygg! Vill ha i min nya lya 🙂

Svara
Åse 2 november, 2013 - 13:46

Yes, Sandberg! Tror den heter Felix

Svara
Anette G 2 november, 2013 - 14:13

Ok, då ska jag spana efter den! Tack för snabbt svar 🙂

Svara
Malin Henriksson 2 november, 2013 - 11:51

Jaaaa, vad glad jag blir 😀
Grattis till att få göra bok nr 2 🙂
Superfin blus. ( som alltid )
Jag tände ljus hos pappa igår och ikväll kl 18 är det minnesgudstjänt som jag ska på. Brukar inte gå i kyrkan men ikväll blir det lite speciellt då de talar om vilka som lämnat jordelivet iår!!!!
Ha en fin lördag.
Kraaaam

Svara
Åse 2 november, 2013 - 12:11

Stor kram och tänker på dig idag! ❤️

Svara
Grete Mor 2 november, 2013 - 11:08

Hm, jeg er spændt på hvad du gør med alle æblerne 🙂 Jeg plejer at koge dem med vaniljestang og lidt kanel – og spise med flødeskum, og smørristede mandler og kokos.

Svara
Åse 2 november, 2013 - 11:33

Mums!!
Jag bakade äpplepaj i går med mandelmjöl, kokosflingor, smör, kanel och sedan serverade jag vaniljgrädde till det.

Svara
Grete Mor 2 november, 2013 - 11:59

Det lyder også godt ! Har du en opskrift ? Jeg har din app – er den det samme som din bog ?

Svara
Barbro 1 november, 2013 - 17:55

Vilken fin blus du har på dej.
Vill önska dej och familjen en mysig helg.
Kram från en som gillar din blogg.

Svara
Åse 2 november, 2013 - 11:32

Stor kram tillbaka!

Svara
Tess 1 november, 2013 - 16:07

Boken låter jättespännande! Ser jag fram emot!

Svara
Madde - Dagarna 1 november, 2013 - 15:30

Vad kul att det blir en till bok. Vad kommer det vara flyr tema på den?

Svara
Åse 1 november, 2013 - 15:33

Mer livstil och inspiration. Viktminskning med periodisk fasta och hur man kan leva gott samtidigt som man viktminskar (om det ör det man gör) i livets olika situationer. Teman.

Svara
Sara 1 november, 2013 - 15:05

Vad kul med en ny bok 😀 GRATTIS . Du är supersnygg som alltid! Nu fick jag ännu mer fredags feeling efter jag läste här. Behöver allt det, sitter just nu och läser om pre och postoperativ omvårdnad/komplikationer.
Trevlig helg
Kram <3

Svara
Ewa 1 november, 2013 - 15:03

Hej Åse
Vad spännande med ny bok ser fram mot den.
Ha en trevlig helg
Kram
Ewa S

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.