Vägning viktminskningsvecka 37

25 juli, 2009

Bara att inse, jag är på tok för nyfiken för att inte checka vikten emellanåt. Väger några hg mindre än senaste angivna vikt, jag har dessutom tant röd på besök så det är ev lite mindre. Känns toppen! Uppdaterar inte vikten officiellt än.
Nåväl, som jag skrivit så känns det faktiskt otippat bra att det tar sin lilla tid nu, jag har ju kommit till den insikten att jag måste fokusera på att kunna göra bra val när viktminskning är svårt, dvs under semestertider (mer vin och ökat energiintag). Är mer nöjd och stolt över mig själv för det faktumet än när jag går ner under lättare omständigheter. Jag har alltid haft svårt att vara något mellanting, antingen satsar jag STORT eller inte ALLS, men för en gångs skull så fungerar det galant att satsa på att bara göra så bra val jag bara kan!
Jag räknar med att hela augusti kommer gå lite långsamt för viktminskningen, sedan SKA jag vara i mål innan septembers utgång!

43 kommentarer
0

43 kommentarer

Lotta 30 juli, 2009 - 20:06

Grattis Åse, va duktigt att hålla vikten så här över sommaren. Själv gick det inte lika bra, gick upp några kilo men det är inte värre än att jag går ner dem under hösten. Har inte tänkt att hetsa upp mig över dem utan bara återgå till rutiner och annat som funkar. Tack för tipset med ersättning till pulverdrinken.,.
Ha en fortsatt bra sommar!
/Lotta

Svara
anje01 28 juli, 2009 - 11:14

HEJ Åse. Har sagt det förr men nu gör jag det igen. Du är helt otrolig kommer med nya hjälp på traven hela tiden.det bara sprutar ideer från dej hela tiden.Allt från vardags mat till drink tips.Jag läser och följer din sida dagligen.Och tycker den är kanoooon.

Svara
Åse 28 juli, 2009 - 11:15

Roligt att höra =))

Svara
Susanne 28 juli, 2009 - 09:36

Du har verkligen inspirerat mig att prova LCHF-aktig mat.
Helt sjukt nog gick jag ner 5,4kg första veckan…
Fast jag har ju en del att tappa..

Nu fick jag tillräckligt med motivation att fortsätta ner.

Svara
Åse 28 juli, 2009 - 09:40

Kanon!! Det är det som är så bra med lågkolhydratkost att man tappar mycket och fort första tiden och det boostar ju motivationen!! 🙂

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.