Vägning viktminskningsvecka 27

av Åse

Vågen står prick på 62,1 även idag! Så det blir veckans vikt 🙂
-1,5 denna veckan. Som jag skrev i nedan inlägg, nu väntar jag bara på att kroppen vill ta igen sig, dvs hamna på en platå 🙁

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

33 kommentarer

mounsi 17 maj, 2009 - 22:13

ville bara berätta att jag, tack vore dig, har sloppat kolhidraterna och redan efter 2,5 dagar visar vågen en minskning på 1,2 kilo! vet ej om jag skall tro att den visar rätt, vi får se nästa lördag. hur som helst så känns det underbart att känna att man äntligen har kontrollen över sitt ätande. tack för inspirationen.

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 08:42

Vad roligt att höra!! Visst är det motiverande!!! 🙂

Svara
Åsa 17 maj, 2009 - 20:04

Ah du är ju så bra! Hörde ngn gång att allt positivt ska man ta ut i förskott och den negativa ska man låta bli, alltså inte oroa sig i onödan utan vara glad för att det gör bra. För den glada känslan är ju aldrig ett ”slöseri” liksom… =) Duktiga du!

Svara
Åse 17 maj, 2009 - 20:11

Vilket bra ”ordspråk” eller vad ska man kalla det, så bruuuuuukar jag försöka tänka ;))

Svara
B-M 17 maj, 2009 - 18:52

Härligt! 🙂 Bra jobbat! Men visst är det så att det säkert blir lite mindre minskning någon vecka för kroppen behöver nog anpassa sig… så en liten platå kanske det kan blir för dig framöver. Men det är ju inte hela världen för förr eller senare så lossnar det ju igen. Kram kram

Svara
Åse 17 maj, 2009 - 20:12

Nej så är det 🙂
I dag känner jag mig inte lika stressad, skönt!

Svara
stina 17 maj, 2009 - 16:05

wow!! jag ar sa imponerad att din kropp svarar sa bra. Kilona bara rinner ju av dig. Maste kannas helt underbart! Jag sjalv kampar pa med mina kilon,men har inte riktigt samma flyt som du. Tror det har satt sig lite pa hjarnan ,for hela dagarna raknar jag points och funderar pa vad jag ska ata och inte ata.Maste forsoka slappa det lite tror jag. Fortsatt lycka till! Du inspirerar verkligen.

Svara
Åse 17 maj, 2009 - 20:13

Lycka till med vikteriet, kan vara en bra idé att försöka släppa lite av bryeriet ja 🙂 Men det kan vara svårt!

Svara
Jessica 16 maj, 2009 - 16:03

Det visste jag väl :)) *fniss* Du är så duktig!!! Du kommer vara i mål till resan!!!

KRAAMAAR

Svara
Ingela 16 maj, 2009 - 15:35

Wow! Jag är djupt imponerad! Vilken inspiration du är för oss andra!

Och jag förstår att du kan känna dig stressad inför en eventuell platå, för de hamnar man ju på lite oavsett hur man gör. Men du vet ju, precis som vi alla, att det under den där platån ofta händer saker med måtten, även om vikten står still; i varje fall är det min erfarenhet.

Ö h t är jag allt mer inne på att fokusera på måtten snarare än vad vågen visar – den målvikt jag har satt upp är ju egentligen måttrelaterad, vilka kläder jag vill kunna ha, snarare än viktrelaterad, egentligen. Så jag mäter mig faktiskt regelbundet, och tycker speciellt under platåfaser att det är bra.

Lycka till kommandevecka!

Svara
camilla 16 maj, 2009 - 15:08

Nä hade skrivet massor men det blev fel närjag skulle skicka det…..suck.

Och nu orkar jag inte skirva det igen….Men i alla fall ett jätte GRATTIS till ditt fina minus denna veckan oxå.
Kram

Svara
eva 16 maj, 2009 - 14:50

Du är superduktig!!!

Svara
katharina 16 maj, 2009 - 14:48

ett otroligt viktras har du haft!! det är som med mig det här nu då…gått ner nu snabbt 7kg men vill ännu ha bort 7 suck. Men nu har jag hamnat på nån sorts jämnviktsnivå den senaste månaden…otroligt frustrerande!
men jag har tagit paus i tankarna den senaste tiden med vikten men nu känner jag att jag börjar bli taggad igen…så vi får se hur det går=)
DU är en stor inspirationskälla för många av oss!!

Svara
Ida.o 16 maj, 2009 - 13:50

Du är helt fantastiskt duktig. Tänk du har inte mycket kvar, totalt 17,1 kg har du gått ner (wow). Se din utlandsresa som en belöning för du varit så grymt duktig. Det strålar om dig på bilden och du är verkligen vacker!
Ha en skön kväll!
/Ida

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 14:01

Vad du är snäll, tack för peppande rader!
Ha en skön kväll du också!!

Svara
Diana 16 maj, 2009 - 12:33

Grattis ännu en gång!!!
Följer dig slaviskt och jag kan inget annat säga att dina resultat är häpnadsväckande.. Eller jag ska säga hela din ”variant” av vikt minskning. Nu har jag ändrat min diet så den påminner om hur du äter & fasiken nu får jag också resultat jag aldrig fått tidigare. Jag brukar ligga på 0.8 – 1.0 kilo per vecka ungefär och förra veckan fick jag ett minus på 1.5 kg och så smögvägde jag mig idag fast jag har vägdag i morgon och det blev ännu ett 1,4 kilo minus så det känns superkanon ju!!

Någon skrev att du är på dennes drömvikt nu.. jag har samma åsikt, skulle vara själaglad om jag var i ”dina byxor” (hahhaha det där lät!!) just nu!! Tror aldrig jag kommer att komma så långt även om målet är under 60.

Såg dina ny tagna bilder och jag måste få tillägga att hela du ser attans fräsch ut och du strålar verkligen!!

Ha det kanonfint i helgen//Kramen Di*

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 13:01

GRATTIS Diana!!! Vad kul!
Tack för dina söta rader Ha en fin kväll vännen!!

Svara
Yvonne 16 maj, 2009 - 11:39

hur kommer det sig att du har veckans vikt som låst inlägg? *nyfiken*

Svara
Louise 16 maj, 2009 - 10:47

Du är fantastisk!! Tänk om jag bara vore hälften så duktig som du är!! Kramar

Svara
Malin B 16 maj, 2009 - 10:45

Grattis grattis! I morse gjorde jag kesella med funlight och bär. Vad gott, nästan som glass jue!!

Kram

Svara
Limus 16 maj, 2009 - 10:34

Just nu är du på min absoluta drömvikt. 🙂

Svara
Soulsister 16 maj, 2009 - 10:31

Snyggt jobbat tjejen!

Svara
Maria i Gbg 16 maj, 2009 - 10:27

Kolla på ditt veckosnitt Åse!!! Det är ju helt makalöst. Du brukar väl ligga runt kilot om jag inte minns fel?! Skulle det komma en lite andningspaus i viktnedgången så kommer du förmodligen ändå att hinna ner några kilo till innan resan. Du är otroligt duktig. Glöm inte det!

Kram från Gbg

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 10:47

Tack för pepp gumman!!!

Svara
SoWin 16 maj, 2009 - 10:17

Otroligt att det kan gå så fort! Tror du själv att det beror på LC-dieten?

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 10:51

Ja det gör jag faktiskt, för jag har haft bra viktminskning då jag äter en massa kolhydrater och när man utesluter kolhydrater så använder kroppen fettet som bräsnle i första hand och inte glukos.
Jag upplevde samma sak när jag körde low carb 2005 att fettet försvinner snabbare, det tar snabbare på höft och mage vid LC på mig.

Svara
Anci 16 maj, 2009 - 10:08

Du är verkligen en källa till inspiration! Äter din ”kesella frukost” varje morgon och igår kväll bjöd jag sambon på både ceasarsalladen och mintkakan till efterrätt.Såå gott!! Nu SKA jag bara bli av med mina 5-6 kg innan sommaren.

Svara
Anneli 16 maj, 2009 - 09:56

Vilket fint resultat. Jag ska med väga mig senare idag. Tror att jag bara gått ner ett halvt kilo den här veckan men det är ju bättre än inget. Under dagen ska jag snåla med pointsen för vi ska ut och äta & dricka ikväll. Vi ska gå till Örebro stadspark. Man sitter inne i växthus och äter det är super mysigt. Om du kommer till Örebro måste du gå och äta där. Ha en underbar lördag.

Kram Anneli

Svara
jenco 16 maj, 2009 - 09:08

Kanonresultat!! Grattis!!

Svara
nummer23 16 maj, 2009 - 09:00

Hej!
Tack för din fina och inspirerande sajt. Jag imponeras över att du bestämmer dig för att ta tag i vikten efter graviditeterna och bara klarar av det. Imponerande!

Svara
paulap 16 maj, 2009 - 08:42

Hittade hit för ett tag sedan och måste säga att denna blogg är oerhört inspirerande. Håller på med VV (igen) sedan januari och har hittat MASSOR med inspiration här hos dig! Tack!

//Paula

Svara
Trollis 16 maj, 2009 - 08:19

Shit vad du är ståndaktig med vikten. Jag beundrar dig så otroligt mycket.

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 08:27

Tack vännen! Kram på dig!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.