Vägning i morgon

av Åse

Veckans sparande har gått fint! I går smaskade jag i mig ca 40 points *S* Åt och drack enligt planerat men överskrev med några godisbitar (kanske 4-5 pts?)
I går visade vågen på -0.6 kg sedan i måndags, vi får se om kroppen gillar eller inte gillar detta sparande/äta mer system och om det blir mer minus på vägningen eller kanske rentav ett mindre minus!
Tänker köra samma nästa vecka inför helgen i Sthlm så får vi se om det blir succée eller fiasko 🙂 Jag har ju ”råd” att experimentera nu!
Kan tala om att de nya jeansen + de två jag fick av Cissi numnera är för stora och att jag använder mina ”smal-jeans” från 2005 ;)) Wohooooo!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Angelica E 16 maj, 2007 - 05:11

Smaljeansen? Ja, men det är ju fantastiskt!

Svara
Beata 14 maj, 2007 - 10:48

Åh vad jag längtar efter att komma i mina smaljeans… Har inte haft dem sen våren 2005, innan jag åt mig till 10 kg och sen blev gravid på det. Jag har som mål att kunna ha mina snygga smaljeans till hösten när jag ska börja söka jobb efter mammaledigheten (har flyttat under ledigheten). Då kommer jag känna mig lite mer självsäker!

Ska bli intressant att se hur ditt lilla experiment faller ut, följer med spänning!

Svara
Lotta 13 maj, 2007 - 21:03

Jag är så fantastiskt imponerad av dig! Kämpar själv för fullt med min övervikt, viljan finns, men disciplinen är det värre med. När det känns som tyngst brukar jag tassa in och läsa din blogg för motivation.

Svara
Cia 13 maj, 2007 - 18:14

Jättebra jobbat!!! Men visst sög eurovision? Eller är det bara jag som tycker det? *kram*

Svara
Carina i Tyskland 13 maj, 2007 - 18:06

Du är bäst!!

Svara
margitha 13 maj, 2007 - 15:01

Hoppas att ditt du fixar det här. Och skulle det bli ”fiasko” så fixar du det på ett ögonblick eftersom du är så duktig. Heja heja Åse…

Svara
Sophie 13 maj, 2007 - 13:05

Vad duktig du är när det gäller de sparade pointsen!! Jag klarar av att spara points men när jag sedan kommer till den dag jag tänkt att jag får äta mina extrapoints, ja då ballar det ur fullständigt. Jag frossäter istället så till den grad att jag skäms för det!! Nä…tyvärr funkar det inte för mig hur gärna jag än vill…..någongång på sikt kanske jag klarar att äta några extra points någon dag men än är jag inte där. Jag klarar utan problem att äta mina dagliga points iallafall, alltid något.

Svara
Di* 13 maj, 2007 - 10:56

DU ÄR SÅ MAKALÖS Åse…. förstår att du kan kosta på dig att exprimentera! Vad liten du måste vara nu…

Kramis Di’

Svara
Sofia 13 maj, 2007 - 10:50

Wow vad duktig du är!! Smaljeans låter ju superhärligt! Snart är du i mål, såå bra jobbat!
Jag har en bit kvar, i onsdags hade jag gått ner 4,5 kg och har nu drygt 13 kg kvar. Jag hittade ett par byxor som jag hade glömt som jag inte kom i förut och som nu sitter som ett smäck. Det känns verkligen som en seger på vägen! Ha det bra!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.