Vad är egentligen 56kilo för blogg?

av Åse

Då och då kommer det kommentarer där författaren påtalar vad som ska finnas i denna bloggen och vad som inte ska finnas här, därför så tänkte jag att det var dags för mig att en gång för alla tala om vad detta är för en blogg. Kommer det fler sådana kommentarer så kan jag enkelt hänvisa till detta inlägget.
Detta är ingen LCHF-blogg. Detta är en personlig inspirationsblogg / matblogg med fokus på saker som lyfter och engagerar mig och det är lågkolhydratkost, hälsa, mat, shopping, inredning, färg & form, vänner, resor etc.
En del läser här enbart på grund av alla LCHF recept eller recept över huvudtaget. En del läser här enbart för att de vill bli inspirerade av vackra bilder. Ytterligare några andra läser här enbart för att de älskar kläder och shoppingtips. Och så finns det dem som läser här enbart för att detta är min blogg (hej familjen och fina vänner!) Ni får alla plats här och jag räcker till för er alla!
När bloggen startade 2003 så var det en viktminskningsblogg där jag varje vecka redogjorde för hur mycket jag gick ner. Jag lade ut recept och läsarna ökade. Under många år gick jag till Viktväktarna och alla recept var pointsberäknade.  2009 lade jag om kosten och bloggen började allt mer handla om hur bra jag mådde med lågkolhydratkost och givetvis blev recepten mer och mer kolhydratlåga. Under den tiden hade jag en annan stor personlig blogg där jag skrev om mode, shopping, vänner, familjen, resor etc. I takt med att 56kilo.se växte så kände jag att det tog mer och mer tid att även underhålla den andra bloggen och i samband med att jag blev toppbloggare för Allt För Föräldrar så lade jag ner min personliga blogg och den flyttade in här! Bloggen blev då först och främst en inspirationsblogg för kost, mat, shopping och inredning! Och det är i den formen den har ökat det sista 1 1/2 året!
Jag får många positiva kommentarer om att det är roligt att man hittar lite av varje här, att det är roligt att bloggen inte är svart eller vit:

Tack för en super fint blogg med en blandning av familj, inredning, kläder och framför allt mat!! En sund balans mellan lchf och små sköna avsteg. Tack!! Tänk om fler kunde ha den härliga inställningen att inget är svart eller vitt???!! Att man inte är äkta lchf,are för att man äter ett halft päron osv. Hello….. vem bestämmer det vad en ”äkta” är och vad man får och INTE får.

För ett tag sedan var det en kommentar som påpekade att jag nog skulle ha en annan blogg för mode eftersom det var ett hån mot alla överviktiga att jag visade min kropp (som numera är normalviktig)  i ett par jeans.
Jag vet hur det är att vara överviktig. Men jag ser numera ut så här och det är inget jag varken är speciellt stolt över eller ens tänker på – detta är ju ett normaltillstånd för mig numera. Jag visar kläder på, eftersom det visar bättre hur kläderna ser ut – annars hade jag ju lika gärna kunnat länka direkt till plagget i webshoppen bara. Jag blir själv inspirerad när jag ser hur kläder sitter på och alla mina läsare kämpar inte med sin vikt och mår dåligt. Alla som äter LCHF gör det inte för viktens skull. Detta är ingen viktminskningsblogg!
I dag var det en kommentar från en tjej som var otroligt besviken för att jag hade BRÖD (gud vilken styggelse..) i mina recept i Lesvos filmerna. Detta var ju en ”LCHF blogg och då skulle alla recept vara LCHF”
Nej detta är ingen LCHF blogg – LCHF är däremot en stor del av mig och därmed denna bloggen!
Matfilmerna är INTE i syfte att visa lågkolhydratkost, det är ett samarbete mellan Fontana och mig i syfte att visa hur man kan använda FETA och SAGANAKI i sin matlagning, de har inget med min blogg att göra. Vill man inte ha surdegsbrödet så skippa det! No big deal!
Däremot var det ett aktivt val att välja recept som kunde ätas av de flesta, jag hade t.e.x inte valt ett recept som inte kunde göras LCHF vänligt. Men att välja bort ett brödtillbehör till en hamburgare eller till en friterad ost, det kan alla göra! Så lever jag mitt liv! När jag har gäster hemma så gör jag mat som alla kan äta, vill man ha ris till så kan man lägga till det, vill man ha blomkålsris till så får man det. Men grundmaten är bra mat med lite kolhydrater.
När Peccis var här i fredags var nästan allt lågkolhydratmat förutom att jag även serverade lite pasta i en skål, för att Kristian är italienare och älskar pasta 😉 Det kunde enkelt väljas till eller väljas bort.
Jag lever ett lågkolhydratliv – allt som oftast – jag mår bäst på det, jag är piggast och jag håller vikten bättre. Men då jag inte är sockerberoende eller sjuk så finns det ingen anledning för mig att vara strikt. Jag gör ibland avsteg, en del planerade och en del oplanerade. Jag skriver oftast om de här för jag vet att ni tycker om att läsa om att jag inte alltid äter perfekt! Men jag har balans (oftast!!) och det kan inspirera.
Jag är mamma, syster, maka, väninna, festprisse, engagerad, slö-slapp-och-likgiltig – allt i en och samma form – precis som att många olika saker huserar under ett och samma tak i denna bloggen. Man får helt enkelt välja ut det man tycker bäst om att läsa och ögna förbi det andra!  Och kan man inte det nej då är ju inte denna bloggen något för just den personen, men detta är min blogg. Jag gärna emot tips, idéer om hur bloggen kan förbättras men börja skriva mindre om vissa bitar kommer jag inte göra! Jag är även tacksam för ni språkpoliser där ute! Tack! Jag lär mig! (och vet bl.a nu att chèvre stavas just så och inte chevré! hihi)
DET är 56kilo.se 🙂
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

72 kommentarer

A. Kleppe 5 oktober, 2012 - 16:37

Mycket bra i bloggen din, Åse.
Grattis med din kokbok!
Trevlig helg!
Hilsen oss från AB Mindresukker Sverige

Svara
Åse 5 oktober, 2012 - 21:32

TACK!! :))

Svara
Madeleine 5 oktober, 2012 - 08:32

Måste säga att jag älskar din blogg.
Folk har ibland förmycket åsikter om alla andra, men det mår man inte bra av så det är bara folk som kanske ej mår bra. Så bra att du tar åt dig men att du ej blir ledsen.
Fortsätt vara exakt som du är det älskar jag.
Många kramar
Madeleine

Svara
Nadja 4 oktober, 2012 - 17:49

Jag kikar in varje dag för inspiration. Älskar din blandning – gör bloggen mer levande. Sedsn gillar jag att du är från Hbg… 😉

Svara
Magda 4 oktober, 2012 - 15:44

Bra inlägg Åse! Alla som följer din blogg bör veta vad den går ut på antar att vissa som klickar in sig då och då lämnar dessa negativa kommentarer.
Din blogg är bland dom bästa på internet och jag hoppas du fortsätter blogga i fler år till !! Ser så fram emot din bok!!! Du är en stor inspiration!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 4 oktober, 2012 - 14:51

Måste också skriva som många andra att jag älskar din blogg just för att den är som den är, en blandning av godsaker i livet. Fortsätt som du gör!

Svara
Josefina 4 oktober, 2012 - 12:32

Väldigt bra skrivet Åse!
Jag fattar verkligen inte varför folk för det första stör sig på att någon verkligen lyckas med sin ”diet”. Det är väl ändå det som är meningen. Att någon nått sitt mål borde vara inspirerande för de som försöker gå ner i vikt och man borde glädjas för dem.
Sen gillar folk att ha något att klaga på. Bara för att man har en blogg där man ofta skriver om lågkolhydratskost betyder det inte att man skrivit ett kontrakt där man lovat att aldrig skriva om något annat.
Jag tycker om din blogg. Du har många jättebra recept som jag använder och älskar och jag tycker att du är inspirerande!

Svara
MariaS 4 oktober, 2012 - 11:56

Hej Åse!
Jag har följt din blogg ett tag, men som jag såg någon annan kommenterat, så kommenterar jag sällan dina inlägg.. Dumt egentligen, för det är mycket som man borde kommentera – när det är något bra! 🙂 Jag gillar din blogg just för att den är som den är, en blandning av allt! Fortsätt som du gör, det är inspirerande med lite recept varvat med mode och inredning! Ha en bra dag!

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 12:16

Tack!! Uppskattar alla era kommentarer, de är mitt bränsle för bloggen! Skön dag på dig!

Svara
Monica 4 oktober, 2012 - 11:37

Åh jag bara älskar din blogg ! Den har precis allt som jag är intresserad av ! Du ger mig såååå mycket inspiration vad gäller mat, kläder och inredning. Även om det ibland blir lite dyrt eftersom jag ”måste” köpa ett likadant Odd Molly-plagg tex bara för att det är så snyggt.. 😉 Jag älskar LCHF-kosten och mår väldigt bra av den. Jag fick diabets typ 2 för några år sedan och med rätt mat, dvs minimalt med kolhydrater, så kan jag äta väldigt lite medicin och till och med sluta med den periodvis. Tyvärr är läkarna inte så intresserade av detta, de skriver hellre ut mer medicin än att prata om vikten av rätt kost.
Fortsätt du med din blogg precis som den är, vi är många som gillar att du är så generös och delar med dig av ditt liv. Go Girl!
Kram Monica

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 12:17

Tack!!! och du, vad härligt att höra att du i princip är medicinfri! HURRA!!!! Kramar!!

Svara
Jessica 4 oktober, 2012 - 09:58

Hej Åse! jag har följt din blogg länge nu men jag kommenterar aldrig nåt men nu måste jag ge tummen upp!! heja dig! Jag lagar mat från dina recept varje vecka till familjen och shoppingen, inredningen, familjen mm är ju jätte roligt att läsa om så TACK för att du bjuder på dig själv och ditt liv!

Svara
B-M 4 oktober, 2012 - 09:58

Jag är ju en av dem som har följt med lääänge 🙂
Själv äter jag varken LCHF eller lågkolhydratkost, utan kör fortfarande Viktväktarna.
Men jag hänger kvar här iaf för att den här bloggen är så bra. Jag blir jätteinspirerad av alla inlägg, oavsett om de handlar om kost, inredning, mode etc.
Tack Åse för att du delar med dig av allt och inspirerar oss 🙂
Kram / B-M

Svara
Jennie 4 oktober, 2012 - 08:48

Bloggen är ju så underbar!! Bästa mixen av familj och mat och LCHF och bakning och DU! Heja dig som inte är en militant LCHF, utan din mix är ju så skön. Fortsätt så!!

Svara
Jessica 4 oktober, 2012 - 08:37

Jag har försökt med LCHF flera gånger tidigare. Men gett upp för jag fixade inte allt animalisktfett som skulle vara i maten, kroppen svarade negativt och det var inte gott. Så jag gav upp ganska snart. Sedan surfade jag på din blogg och den är så mänsklig. Just detta att det är inte förbjudet utan alla har egna val beroende på hur kroppen svarar och fungerar. En massa goda recept och jag har verkligen lärt mig att uppskatta en del produkter på ett helt nytt sätt, särskilt ostar. När man börjar kolla ordentligt i ostdisken så finns det en massa goda sorter.Och att man kan baka en massa gott med alternativa råvaror. Din inställning är sååå inspererande. Keep on going!

Svara
Helena Karlsson Rosendahl 4 oktober, 2012 - 08:03

Tack Åse för din blogg. Den inspererar mig på alla sätt. Försöker äta lågkolhydratkost, älskar heminredning.

Svara
Anna 4 oktober, 2012 - 08:02

Åse! Försök att bortse från så korkade och dumma kommentarer! Givetvis skriver du om preciiiis vad du vill! Gillar man inte det – nämen läs inte då!!! Hur svårt är det?
Din blogg är en härlig blandning av livet, och du inspirerar så mycket. Jag läser både dina recept och kollar in alla fina bilder från ditt vardagsliv.
Har gjort matlistor av dina recept i flera veckor, kollar in vad som ser smarrigt ut, skriver ner, handlar hem och behöver inte småhandla utan jag har allt gott hemma för ca en vecka. Perfekt och min mat gillas av hela familjen, har alltid potatis eller ris eller pasta till de andra för det vill DE ha!
Så funkar livet lite bättre för oss med två barn och två vuxna som lever ett aktivt och sportigt liv, vi är ganska strikta i veckorna och på helgen blir det oftast nån efterrätt, vin till maten och lite annat gott. Håller min viktnedgång på 18-19 kilo och det känns förbaskat bra!
Tack för att du fortsätter skriva!

Svara
Vonne 3 oktober, 2012 - 23:12

Det var din blogg med alla härliga recept som inspirerade mig att börja med Lchf för ett år sedan. Och nu har jag tappat 11 kilo. Sen tycker jag det är härligt att du bjuder på dig själv och ger så mycket andra bra tips. Måste bara in och läsa varje dag. Din blogg är toppen som den är, så fortsätt så.

Svara
Carina 3 oktober, 2012 - 23:09

Å det är allt detta som gör den såååå bra .-) har följt 56kilo från att det har varit viktväktar mat till LCHF å som den är idag. Är fantstiskt inspirerrande å trevlig. Denna blandning av fina bilder , mysigt familjeliv , mode, inredning å mat . kan inte bli bättre!! Hoppas du fortsätter för evigt .-)
Kram

Svara
Varvara 3 oktober, 2012 - 22:51

Oj, vilken text, bra skrivet! Jag tror det kan vara bra att emellanåt klargöra vissa saker och ting, precis som du har gjort här. Dina läsare som är vana vid dig vet ju hur det ligger till, de andra behöver du inte lägga så mycket energi på.
Forsätt du som du gör, det är det vi vill!!
Kram

Svara
Anna 3 oktober, 2012 - 21:55

Fattar inte att folk orkar eller kan med.. Självklart bestämmer du själv vad din blogg ska innehålla och precis som du säger är det väl bara att scrolla förbi det som inte intresserar en. Jag älskar blandningen av allt! Du är bäst Åse, fortsätt så 🙂 Kram

Svara
Emelie 3 oktober, 2012 - 21:16

Bra skrivet! det är ju DIN blogg och upp till dig vad du vill dela med dig av! Förstår inte att folk ska lägga sig i sådant?! Fortsätt precis som du gör 🙂

Svara
Anette 3 oktober, 2012 - 20:51

Jag brukar inte kommentera så ofta, när jag läser bloggar men vill gärna göra det den här gången. Vad tråkigt det är när andra vill bestämma vad någon annans blogg ska handla om. Jag hittade hit när jag skulle börja med LCHF. Jag var på jakt efter recept. Med en stor övervikt så är det här lite av sista försöket. I varje fall kände jag det så då.
I början läste jag mest dina recept men nu läser jag allt. Varje dag går jag in och jag har inget emot klädbilder, trots min övervikt. Som du säger, du är du och det är din blogg. Då tycker jag det är värre när man ska köpa kläder, i affär eller skicka efter. Kläderna kan gå långt upp i storlek men det gör inte modellerna eller modelldockorna. Hur ska jag då veta hur det ser ut på mig?
Så fortsätt med din blogg, precis som du gör nu. Tack för alla fina recept. Ofta jag blir hungrig och sugen när jag ser dina bilder och det bästa är att det får jag ju lov att bli!

Svara
Anette G 3 oktober, 2012 - 20:51

Jag läser alldeles för många bloggar om man tittar ur tidstjuvsaspekten… har därför senaste tiden gallrat bort ett antal prenumerationer men det kan jag säga, 56kilo skulle jag aldrig gallra bort! Kanonbra mix med bra balans! You go girl!

Svara
Rina 3 oktober, 2012 - 20:51

Du är grym!
Man hittar allt här:-) enkelt och vackert

Svara
Jenjo 3 oktober, 2012 - 20:42

Ja, min rara guru… Det är ju PRECIS DET som jag älskar med din blogg. Att du bjuder på dig och visar hur ett vanligt liv kan vara. Att man kan äta LCHF och ändå göra avsteg.
Jag håller på med LCHF viktminskning och det går jättebra. Känner jag att jag inte kan eller vill äta vissa delar av dina recept, så fixar jag till det så jag kan äta det ändå. Och jag blir jätteinspirerad av att se hur himla snygg och vacker du är nu. Jag ska oxå bli sån. Jag älskar att se dina bilder på dig, för det inspirerar mig.
Jag är en trogen läsare och det är ju just för att din blogg är så himla bra som den är. Och den ändrar sig allt eftersom du ändrar dig. Precis som livet är!
Jag gillar 56kilo och speciellt författaren på bloggen, precis som det är!
Tack för en fantastisk blogg och en mycket bra inspiration till ett bättre, roligare liv!
KRAAAAAM <3 <3 <3

Svara
Helena Ahlén 3 oktober, 2012 - 20:26

Bra rutet, ingen ska styra dig med sina tycken. 🙂

Svara
Lotta 3 oktober, 2012 - 20:20

Heja Åse! Vi älskar dig precis som du är. Jag hänger här för att jag känner dig så långt tillbaka… och bloggen är ju superbra nu när det är en blandning av allt. Klart man inte orkar hålla igång två bloggar. Knappt jag klarar det. Men jaja…
Jag tycker du gör helt rätt. Kör ditt race! Det är väl knappast någon annan än DU som bestämmer innehållet. Jag blir så trött… suck.
Heja dig Åse!
Många kramar från Lotta

Svara
Monica 3 oktober, 2012 - 20:05

Hej! Brukar inte kommentera men det här var himla bra skrivit av dig. Gillar man inte läsa vissa saker kan man väl låta bli!! Det är alltid lika trevligt att titta in här hos dig. Ha det bara gott!!

Svara
Jennie 3 oktober, 2012 - 19:54

Åse!! Din blogg e helt fantastiskt! Du inspirerar med matlagning, recept, mode … Allt! 🙂 har följt dig i många år å de kommer ja fortsätta me! KRAM på dig!

Svara
Dagarna 3 oktober, 2012 - 19:53

Jag älskar din blogg för blandningen i den.
Fortsätt så som du är och alltid har gjort.
Kram!

Svara
Rosa 3 oktober, 2012 - 19:08

Heja dig Åse! Du har en fantastiskt blogg bara fortsätt du göra det du gör så himla bra – inspirera! 🙂

Svara
PernillaA 3 oktober, 2012 - 19:04

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG ÅSE OCH HAR ALLTID GJORT OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA KRAMELIKRAMARNA FRÅN MIG TILL DIG!!!!!!!!!

Svara
Josefin Åberg 3 oktober, 2012 - 18:39

Hej!
jag gillar också din blogg precis som den är. Det är härligt med en blandning av allt vad en vardag kan bestå av. Din blogg är en oerhörd inspirationskälla för mig!
Kram

Svara
Anna 3 oktober, 2012 - 18:28

Det är just blandningen som är det fina med din blogg!!
Den innehåller i stort sett allt som jag gillar; mode, familj, inredning och inte minst LCHF som livsstil. Just att du inte viktminskar tycker jag är en stor fördel eftersom jag inte heller gör det. Jag känner mig hemma här.
Du är en stor inspirationskälla och jag hoppas verkligen att du fortsätter som du gör för du är fantastisk!
Kram
Anna

Svara
Sara och Busungarna 3 oktober, 2012 - 18:13

Din blogg är perfekt precis som den är gumman. Det är ju blandningen som gör den så himla härlig, rolig och framför allt inspirerande att följa!
Puss

Svara
Anita 3 oktober, 2012 - 18:05

Så bra skrivit! Heja, heja! Du får äta hur du vill, blanda hur du vill på bloggen, lägga ut vilka recept du vill. Jag läser i allaflall den och tycker du skriver så bra. 🙂 Ha en trevlig onsdag kväll.

Svara
Marie 3 oktober, 2012 - 18:01

Jag har kikat på din blogg i ganska många månader nu och finner väldigt mycket inspriation i framförallt dina recept men har kommit underfund med att det är DIN blogg som tilltalar mig mest (har sökt på LCHF) och det beror på att du har så vakra bilder och så härlig inställning till livet. Fortsätt så och ha det gott.
Marie

Svara
Irene 3 oktober, 2012 - 17:54

Jaa du är verkligen en inspirationskälla!!
Är jätteglad att jag hittade dig..
Irene

Svara
CarinC 3 oktober, 2012 - 17:49

Nämen oj! Stör sig folk verkligen på sånt? Har dom så små liv själv att dom måste störa sig på hur din blogg ser ut, eller vad du skriver om?! *suckar och skakar på huvudet*. Själv älskar jag din blogg. Alla bitar av den. Särskilt att du klart och tydligt säger att du inte är ”strikt elsehåeffare”, men föredrar lågkolhydratskost. Många LCHF bloggare får en att känna sig som en bov om man ens tittar på en potatis en helg en gång i månaden. Och trots att jag är överviktig tycker jag ändå det är skoj att se dig visa mode. Jag vet ju att du själv varit överviktig så det ger mig något att sikta på. Nä Åse, fortsätt du precis som du vill. Ingen annan kan bestämma hur din blogg ska vara, och jag älskar den. Krama om Skåne för mig :).

Svara
Jenny 3 oktober, 2012 - 17:48

Du är underbar Åse , finns ingen bättre livsstils blogg än din.<3 blir så glad när jag läser att du med ta en fralla ibland , eller nåt annat som du gillar. Det är livsnjutning . Kram kram

Svara
Kerstin 3 oktober, 2012 - 17:43

Din blogg är underbar Åse. Den innehåller precis allt man kan önska. En lagom blandning av allt och jag älskar den verkligen.
När det gäller ditt leverne ( om nu någon har med det att göra) så är du ingen fanatiker (underbart), men vet vad din kropp mår bäst av. Tror faktisk inte att det är någon som aldrig smakar något sött eller en bit vanligt bröd.
Fortsätt skriva om allt som du nu gör och visa dina vackra bilder på barn, hem, mode och mat.
Love you

Svara
Mallan 3 oktober, 2012 - 17:35

Åh så bra skrivit, jag fastnade helt i din text. Nu när du är färdig med din kokbok så kanske du kan skriva en må bra bok. Du är bäst Åse! Alltid lika kul att titta in på din sida.

Svara
Åsa 3 oktober, 2012 - 17:16

Jag gillar verkligen din blogg eftersom den innehåller en perfekt blandning av allt som intresserar mig. Jag har använt mååååånga av dina recept som sedan blivit både mina och min familjs favoriter. Du har gjort det enkelt att äta lågkolhydratkost för allt blir så otroligt gott. Fortsätt i samma stil tycker jag.

Svara
ÅsaS 3 oktober, 2012 - 17:04

Var är ’gilla’-knappen?! Nybliven fb-are som jag blivit, och redan ’gilla’-tokig!
Jag följer och läser din blogg för att den är så som den är. En blandning av allt som finns runtomkring även mig – mat, bak, familj, vänner, inredning, kläder, resor, ja, kort sagt livet i stort och smått. Är det något som inte faller mig i smaken, om det nu är något, då ignorerar jag det. Det är bara att inse, alla kan inte tycka och tänka lika i allt… Så fortsätt du att sprida glädje och inspiration på ditt sätt, för vi är många som gillar det vi hittar här!
Kram och ha det gott, fina du!
ÅsaS

Svara
Yvonne M. 3 oktober, 2012 - 17:04

Another fan from the US. What an inspiration!

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 09:34

Hi Yvonne! Nice to see a blogreader from ”over there”! =))

Svara
Annah 3 oktober, 2012 - 16:54

Jag tycker du är helt underbar som du är. Är så tacksam över att ha lärt känna dig och få träffa dig vid flera tillfällen och hur du ställde upp hösten 2010!!
Du är en sådan varm person på många sätt och en person som verkligen ger massor med energi!
Kramar
Annah

Svara
Pernilla Dreier 3 oktober, 2012 - 16:46

Hej!
Jag har följt din blogg under ett år men varit för lat att kommentera men nu är det dags! Jag vill tacka för en jättebra och rolig inspirationskälla! Så gott som varje dag går jag in och läser din blogg och gillar att du skriver om allt mellan himmel och jord! Har lagat mycket av den goda lchf – maten du delar med dig av! Allt har varit mycket gott och de fina bilder du visar är fantastiska!
Så än en gång: TACK!

Svara
Bodil 3 oktober, 2012 - 16:22

Underbart skrivet precis som hela din blogg.
Keep up the good work! 🙂
Kram

Svara
Angelica - Vardagsliv med LCHF 3 oktober, 2012 - 15:57

Vilket bra inlägg! Tycker din blogg är jättebra som den är!! 🙂

Svara
Anna-Karin 3 oktober, 2012 - 15:55

Det finns ju ingen bättre sida än din!!
Du har allt och jag rekommenderar dig alla!
Min inspirationskälla och receptbank har jag på 56kilo, du är bara bäst!!
Fortsätt precis som du vill, jag är glad att jag får följa dig.
Ha det bäst!
Kram

Svara
Hilde Flotoft 3 oktober, 2012 - 15:49

You go girl!!!

Svara
Lotte 3 oktober, 2012 - 15:43

Det är därför jag kikar in hos dig – här finns allt möjligt 🙂 Jag är ingen LCHF-are men kollar dina recept och gillar din inredning hemma. Följde dig på andra bloggen med.
Ha en bra kväll
Kram Lotte

Svara
kajsa 3 oktober, 2012 - 15:38

men snälla nån.. förstår inte varför folk ska tala om för andra vad de kan skriva eller inte, det är ju ytterst frivilligt att läsa här, gillar man det inte så finns det ju andra bloggar att läsa.. det är ju inte så att vi betalar för att läsa din blogg som en prenumeration.. men vad fantastiskt det hade varit.. haha.. för dej ialla fall för vi är ju många..=) nä.. skit i vad andra tycker, kör ditt räjs.. det är ju ändå din blogg, ditt forum för dina tankar och skriverier! kör på, för jag ska fortsätta läsa och sålla som jag behagar..
kram på dej

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:40

hahaha facebook skadad som jag är letade jag efter ”gilla” knappen på din kommentar!! haha, får nog installera en sådan 😉 Tack! och *gilla*

Svara
Mynlen/Ewa 3 oktober, 2012 - 15:38

Bra rutet. Har bara varit här för dina recept, resten ”interesserar ” mig inte så mycket, men det är väl upp till dig vad du skriver i din blogg. Om du nu vill börja skriva om daggmaskodling gör det!
Gillar också attityden att inte vara helt 100% strikt, eftersom livet också är till att för att njuta. Fortsätt alltså 🙂
Jag tycker hursomhelst det är interessant att se folks utveckling. På vilket sätt det än blir!

Svara
Minna 3 oktober, 2012 - 15:37

Heja Åse!
Fortsätt precis som du gör, du är min inspirationskälla!

Svara
Margitha 3 oktober, 2012 - 15:32

Dubbelsuck. Att inte folk kan läsa bloggar för vad det är. Fortsätt du med det du gör och trivs med och gillar man inte det bara att sluta läsa hur svårt kan det vara.
Pepp o kram

Svara
Mischy/Eva 3 oktober, 2012 - 15:26

Tänk att allt fler måste be om ursäkt eller förklara sig om sina bloggar. Lite tragiskt tycker jag.
Känn er för trivs jag här?
Ja ok stanna. Inläggen retar upp mig ok sluta läs. Det finns alltid något man tycker och tänker fine säg det, men kräv inte att någons sida ska se ut si eller så.
En skön fläkt med inspiration och idéer har du alltid varit. Just för att du skriver utifrån dig. Inte vad någon enskild önskar.
Jag har bara ett klagomål på dig… du ser alltid så jäkla snygg ut. Sabla snyggo. 😉
Tittade på filmerna igår det såg sjukt gott ut. Vilken häftig resa ni gjorde.
Jag nallar recept hos dig på löpande band och vi älskar dem. Väntar nu med spänning på din bok.
Kram Eva

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:31

hahaha alltid lika härliga Eva!!
Man får hemskt gärna komma med konstruktiv kritik eller tipsa om saker som kan förbättras. Jag har en del språkpoliser här som jag älskar!! haha =) Bara bra! Men när det kommer till INNEHÅLLET i bloggen där gör jag inga förändringar för att någon kräver det. Detta är min blogg och vill man inte läsa om vissa saker så får man antingen blunda eller lämna bloggen. KRAMAR!!

Svara
Cornelia 3 oktober, 2012 - 18:56

Din blogg är perfekt. Kan inte bli bättre, (kanske en gillaknapp isåfall)

Svara
Birgitta Höglund's Mat 3 oktober, 2012 - 15:22

Bra skrivet, Åse. Var den du är, då är du bäst 🙂

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:26

Tack fina Birgitta! Du är bäst som du är också! <3

Svara
Anna 3 oktober, 2012 - 15:22

56kilo.se är en helt perfekt blogg, LCHF:are eller inte! Perfekt blandade inlägg om allt och inget = fortsätt att göra det du gör för du inspirerar mej och många andra!!!!
Kram på dig!
Anna

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:26

Tack!! <3

Svara
Ann 3 oktober, 2012 - 15:18

Sötsnöre! Du vet varför jag läser här för att det här är Åses underbara blogg! 😉 Jag vill så klart ha mer foton på hem, hus, familjen och kläder! Jag är ingen LCHF:are men älskar att kika in hos dig, just för att du är en inspirationsblogg i mina ögon!
Måste vara över tio år som jag följt dig eller hur?
Massor av kramar!

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:19

Hej sötsnöre! Jaaaaa det var ju innan grabbarna 2004 så 2003 kan nog stämma!!! I begynnelsen alltså ;)) KRAMAR tillbaka!

Svara
Suss 3 oktober, 2012 - 15:17

Din (och Matplatsen) är bästa bloggarna ever… jag älskar just blandningen!
Keep going!
/Suss

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:27

tack!! Jag skriver ju om det som ligger mig varmt om hjärtat, du blir dte ju bäst när man är ärlig =) KRAM

Svara
FruSofie 3 oktober, 2012 - 15:13

Jag tittade in hos dig förr i tiden för recept men efter att jag fått lära känna dig på våra bloggmöten så kollar jag in här för den fantastiska person du är och jag älskar allt blandat här, inspiration när det gäller mycket och inte bara maten. Fortsätt som du gör för det gör du bäst <3 KRAM

Svara
Åse 3 oktober, 2012 - 15:16

Tack fina du!! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.