Utvärdering PIPPI med svensk fågel

av Åse
2,4K visningar

Ja då var det dags för första utvärderingen av utmaningen tillsammans med Svensk Fågel! Vi är ju som sagt 6 stycken bloggare ( Vimmelmamman, Dianas drömmar, Vi 3 mot världen, Elvabarnsmamman, Kycklingbonden) som deltar i utmaningen. Vad vi har för mål är individuella. En del vill kanske gå ner i vikt, andra vill få ihop livspusslet men gemensamt är att vi alla vill optimera vår hälsa! Min utmaning ligger ju i träningen.
Först vill jag säga att jag även körde igång med periodisk fasta mer konsekvent igen, för jag mår som bäst av det och det ger alltid fantastiska resultat på min kropp och det har det gjort även denna gången. Jag är lite lättare i kroppen och lite slankare även om målet inte är det utan det är för att jag aptitreglerar så mycket bättre och matfokuserar mindre.
Träningen har jag tyvärr inte kunnat satsa på på grund av min operation den 28 maj. Jag får inte träna på 4 veckor och även om jag kommit ut på promenad varje dag med hundarna så är inte det träning för mig. Jag har haft stöd av Leila varenda vecka och även om jag inte får träna så har jag bestämt mig för att from idag så ska jag komma iväg till gymmet 3 ggr i veckan, och så får det bli en tur på löpbandet i lagom takt – bara för att få in rutinerna. Så i eftermiddag tar jag och syrran oss dit.
Sedan har jag kollat upp schemat och bestämt mig för vilka pass jag ska gå på och det kommer bli Yoga Flow, Bodybalance och CX WorX som jag börjar med: Må, Ti, To.
 
 
Månadens PIPPI får dock bli denna: Träningen har ju gått sådääääääääääääär!
pippi-neutral

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Julia 20 juni, 2013 - 12:30

Det här med PF… om man tränar hårt har man ju fått inpräntat att om man inte intar protein och lite kolhydrater direkt efter träning (helst inom 5-20 minuter) så äter kroppen av muskler istället för fett? Det stämmer alltså inte? Kan man träna/powerwaka dierkt på morgonen vid 6-7 och sedan ändå fasta till kl. 12 utan att det påverkar muskelmassan?

Svara
Jenny 17 juni, 2013 - 13:53

Du glömde Mirka Norrström, som också är med i pippi-utmaningen.

Svara
Åse 17 juni, 2013 - 15:24

Kom på det innan! Lade till det i samma veva som du kommenterade 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!