Upp och hoppa och träningskläder

av Åse
6,4K visningar

Innehåller annonslänkar

God morgon raringar!

Torsdag redan? Jag vet inte vad denna veckan tagit vägen! Jag känner inte att jag varit den inspiratör här som jag vill vara men tiden har varit knapp denna veckan, en sådan vecka ni vet när man får saker i häcken som man skjutit på haha och en sådan vecka jag bokat in en hel del ärenden och möten.
I dag är ännu en sådan dag då jag är på språng hela dagen.
Först ut väntar gymmet som jag precis snörat på mig skorna inför. Ska bli SÅ skönt med ett riktigt styrkepass. Förra veckan blev det ingen styrketräning alls men löpbandet används flitigt! Jag kör sällan långa tråkpass på det utan tar ofta bara 15 minuters intervaller. Ibland två gånger om dagen. Många gånger så har vi svårt att få in motion och träning för att vi avsätter för lång tid för det. Att bara hoppa upp från kontorsstolen eller soffan och köra lite squats eller armhävningar mot väggen gör mycket! Jag gör det själv när min Fitbit Versa piper till och jag har för få steg gjorda i timmen.

Jag har satt min på 250 steg i timmen och när timmen börjar närma sig och jag inte gjort mina steg så får jag en liten ”utskällning” haha nä skämt åsido, då får jag en uppmaning!
jag ÄLSKAR min Fitbit Versa som ni hittar HÄR (använder den mycket oftare än min Apple Watch)

Har ni några smarta träningstips? Som hjälper er att få träning eller vardagsmotion att fungera?

Vet ni, Just nu har Ellos upp till 30% rabatt på sportsortimentet (inkl. varumärken) som ni hittar HÄR

Även Träningsskor är det rabatt på! Dessa är väl rent ut sagt skitsnygga!?

PS! Dessutom har Ellos just nu upp till 30% rabatt på hemsortimentet som ni hittar HÄR

1037149-02 DagbŠädd Hope 1066134-11 Daisy Cc 60×60 1533674-01 Fake Fur kuddfodral 1535613-01 Erin Cushion Co

Soffa Larissa 3-Sits 1033237-02 Soffbord Rakel 1069341-07 Matta London 170×240 1066134-11 Daisy C

Hörs senare! Nu ska jag in och dra i hantlarna! =)
Jag har ett supergott recept till lite senare! Stay Tuned ❤️

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Tove 19 januari, 2019 - 11:28

Vad heter urtavlan du har på din versa? Superbra, men hittar den inte när jag letar 😊

Svara
Åse 19 januari, 2019 - 12:00

Hej!
Den ligger under stats heavy 🙂

Svara
susanna 17 januari, 2019 - 12:37

Hejsan! Tänkte göra Mexikansk tacogratäng. Ska köttfärsen stekas en stund med salsan? Undrar vilken ost du har i. Står lagrad? Hur mycket krydda tar du av den hemmagjorda? Annars står det 1 påse tacokrydda. Mvh/susanna

Svara
Åse 17 januari, 2019 - 14:25

Hej, nej bara följ receptet (blanda bara) – vilken ost jag hade kommer jag inte ihåg nu tyvärr, jag köper generellt bara lagrade ostar som prästost eller västerbottensost. På receptet till tacokryddan står det att det räcker till 500 g nötfärs så det blir bra med en sats. Du kan krydda upp med salt och peppar om det skulle behövas.

Svara
Susanna 17 januari, 2019 - 16:20

Tack för svaret. Ska majsen också stekas? Blir spännande. Köpte Västerbottensost. Lät gott till. 😊

Svara
Margareta 17 januari, 2019 - 11:37

Men Du ÄR inspirerande❤️ Glad och lycklig är jag att jag hittat hit igen och även skriver nån kommentar då och då😊
Fitbit Versa måste jag läsa om..🧐

Gjorde an variant på dina kalvfärsbiffar i går. Och jäklar vad de blev saftiga😋😋 kan det vara för att det var äggulor i stället för hela ägg i smeten?? Eller grädden?
Ja, de blev helt fantastiska i alla fall!
”Men de här gör du väl nån fler gång i alla fall” var gubbens kommentar som undrar varför jag aldrig gör en maträtt två gånger?!
Kanske för att jag twistar till recepten själv och inte har nån bra koll på hur jag lägger upp recept på min blogg. Händer att jag går tillbaka till gamla inlägg och hittar smarriga bilder men inget mer.
Tar gärna emot tips hur man gör🌺

Oj, lång kommentar.. men blir så himla glad av ditt ”flöde”

Kram🥰

Svara
Jenjo 17 januari, 2019 - 11:02

Vet du Åse. Jag har också skaffat gymkort. 🙂 Jag är otroligt stolt över det. Har gått med PT och fått ett program jag ska köra efter. Skulle göra första passet själv idag, men då det är -27 grader (!!!!) ute, så behöver jag åka hem och elda. Min sambo jobbar ikväll, så jag har eldningsvakten. Skulle behöva träna hemma istället, men jag vet hur jag är. Dö-slö när jag väl kommer hem efter jobbet… Behöver nog jobba med det mentala för att få bukt på slöhetsdilemmat.
Men stort tack för tipsen på träningskläder. Klart jag måste ha nya kläder när jag nu kommit så långt och skaffat gymkort. 😛
Ha det bäst! KRAM

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!