Vägning viktminskningsvecka .1

8 januari, 2007

Bestämde mig för att ta viktistiden kl 10 istället för imorgon kl 10. Så jag kommer alltså väga mig måndagar kl 10 istället! Kändes skönt att gå dit och roligt med lite nytt material! Ska sätta mig och läsa igenom allt nu.
Jag har nu gått ner 3 kg sen jag tog vikten ca 2 veckor efter Juni kom.
Längtar redan till nästa viktismöte! 🙂 Heja alla oss viktkämpar!

13 kommentarer
0

13 kommentarer

Sara 9 januari, 2007 - 21:46

Vad kul att det hänt saker på vågen! Detta kommer ju gå galant för dig! Inte för att jag hade trott nåt annat 😉 Själv är jag mens-svullen och väger nog mer än på länge… men men… det får vara så. Nu. För mkt annat som tar krafter 😉

Svara
Sara 8 januari, 2007 - 20:41

Wooohooo! 3 kilo är ju apbra! 😀

Själv har jag bestämt mig för att det inte blir nåt mer godis i veckorna…nu är det måndag kväll och jag är så gryyyymt godissugen! hehe, bra start 😉

Näe…ett päron kanske? tssss

Pöss

Svara
Laila 8 januari, 2007 - 20:19

Grattis till de 3….va kul.
Ska strax börja ta i tu med kilona åxå…
Kram Laila

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.