Tungt första gymbesök

av Åse

God morgon!
En skön träningsvärk börjar fortplanta sig i kroppen.
Jisses så osugen jag var att dra mig till gymmet igår, MOTIVERAD absolut men OSUGEN. Kände mig trött, seg och tung i kropp och knopp men det är bara att köra nu! Om man inte gör annorlunda än det man gjorde i går så kommer man aldrig igång!
Vi körde mest puls, ben, tricept och mage i går.
Såg ett nytt pass på gymmet som heter Pilates Foamroller, den ska jag prova!
Den här veckan fokuserar jag på rörelse enbart med dagliga promenader och nästa vecka så ökar jag upp styrkan och övrigt – det viktigaste just nu är att rörelse blir en rutin.
Liten Boomerang från igår:


 
Efter gymmet blev det frunch (frukost/lunch) och jag slängde ihop en sallad på tunnskivad färdig kycklingfilé, avokado, stekta champinjoner, fetaost, körsbärstomater, paprika, bladspenat oh gurka – en vinägrett på olivolja och vit balsamvinäger + örtkrydda. SLURP!
Mättande och bra energi!


Till middag åt vi biffar med gräddsås och sötpotatis, men jag glömde faktiskt att ta bild! 
Jag vet inte, vill ni se lite matdagbok i bilder? För att se hur jag äter nu när jag försöker komma i form igen efter sommaren?
Lite shopping på Birka blev det, hittade lite nya smycken! Älskar Dyrberg Kern och Edblad!


Sen blev jag så förtjust i de här sneakersarna från GUESS! Lite bling bling med guldet, snygga till ett par skinny blåjeans!Nu ska jag dricka upp mitt varma citronvatten, ta min promenad med ljudbok i lurarna och SEDAN ska jag ägna resten åt dagen åt att rensa, sortera och slänga massa skräp som ligger här och var!
Så befriande, håller ni inte med? Det liksom tar bort en del stress från axlarna att ha det ordning kring sig! Det är något vi ska bli bättre på och som kommer vara ett projekt för hösten! Bättre förvaring, rensa, slänga och sälja saker vi inte vill ha/behöver och få mer ordning och reda i skåp!
KRAM på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

24 kommentarer

Popprinsessan 31 augusti, 2017 - 09:36

Eftersom jag nu försöker shoppa mer grönsaker och hälsosam mat behövdes det en genomgång av kylen, så det blev mitt to-do igår! Ordning och reda med förvaringskorgar och plastlådor. Men det känns lite som neverending story det där med att plocka och rensa… Ibland tänker jag att det skulle vara skönt att flytta och få ordning, men samtidigt vet jag att det bara skulle vara superjobbigt och förmodligen skulle det packas ner massa skräp ändå… 😀

Svara
Åse 31 augusti, 2017 - 11:08

Haha ja jag vet! Det tar liksom ALDRIG slut!!

Svara
Anchi 30 augusti, 2017 - 09:29

Vilken bra idé 😉Toppen att få nya mateätter och komma igång ordentligt. Jag drog igång mitt pass i måndags och den där träningsvärken är den bästa!
Kram

Svara
Sandra 29 augusti, 2017 - 22:14

Ja garna matdagbok, vore bra med lite inspiration nu infor hosten 🙂
Skulle garna se traningdagbok ocksa, alltsa mer detaljerat om hur du lagger upp dina pass?

Svara
Åse 30 augusti, 2017 - 07:58

Absolut det kommer =)

Svara
Fredrika 29 augusti, 2017 - 20:18

JAAA!!🙋🏼Matdagbok i bilder låter toppen. Bästa hälsobloggen med härlig ”guldkant”. TACK!💚

Svara
Helena 29 augusti, 2017 - 19:58

Ja tack. Gärna matdagbok:)

Svara
Tina 29 augusti, 2017 - 19:46

Gärna matdagbok! Inredning och förvaring är också kul att läsa om. Gillar blandningen på din blogg.

Svara
M 29 augusti, 2017 - 18:19

Ja till matdagbok! 😊 Förvaring och organiseringstips tas också emot med tacksamhet. Älskar verkligen din blogg som innehåller så mycket inspiration!
Kram

Svara
Maria 29 augusti, 2017 - 17:06

Ja även jag tycker att en matdagbok skulle vara bra Pepp.

Svara
åsa 29 augusti, 2017 - 16:16

Ja gärna matdagbok med ex. Hur många gram av sallad, kött, tillbehör eller vikt på sås du har på tallriken. Har svårt när jag får till mig en handflata hit eller dit, en knuten näve eller ett lillfinger sås😳Jag har lika stora händer som min man som är 10 centimeter längre än mig👍

Svara
Roselily 29 augusti, 2017 - 16:08

Jaaa tack 😉

Svara
Ulli 29 augusti, 2017 - 14:55

Ja, snälla, matdagbok hade varit super!!!!!

Svara
Camillapa 29 augusti, 2017 - 14:40

Jaaaa! Gärna matdagbok och med bilder, du har ju gått med oss också på det här! 😉
Gärna tips också med utredning, försöker själv att göra samma och var sak på sin plats! 🙂
Kram

Svara
Lena 29 augusti, 2017 - 14:39

Gärna matdagbok! Behöver inspiration för viktnedgång.

Svara
Elisabet Karlsten 29 augusti, 2017 - 14:19

Snygga både smycken och skor.

Svara
Katarina 29 augusti, 2017 - 13:14

Ja gärna matdagbok❣️

Svara
Susan 29 augusti, 2017 - 12:57

Jaaaa❤ säger oxå JA till matdagbok!
Snygga smycken+skor😍

Svara
Emma E 29 augusti, 2017 - 12:42

Härlig känsla att vara igång igen!!
Jag vill jättegärna se en matdagbok, försöker ju själv komma igång ordentligt med lowcarb igen 👏 Ska till USA om två mån så lite viktnedgång skulle vara en bonus☺️ Kram

Svara
Jenjo 29 augusti, 2017 - 12:28

Ja tack!! Jättegärna matdagbok! Alltid kul att se 🙂

Svara
Hasse Johansson 29 augusti, 2017 - 12:16

Ja en matdagbok var en jättebra idé som skulle inspirera och motivera oss läsare ännu mera är min mening. Superbra idé!

Svara
Anki Eriksson 29 augusti, 2017 - 12:13

Ja, gärna lite matdagbok i bilder! Jag använder ofta dina recept och behöver en knuff i baken efter sommarens utsvävningar🙈

Svara
Olivera 29 augusti, 2017 - 12:07

Ja tack matdagbok är alltid kul😍😍

Svara
Tess 29 augusti, 2017 - 11:01

Ja lite matdagbok är inspirerande.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.