Träning och sista chansen på rabatt!

av Åse

Heeeeej!!
Så KUL att höra ifrån er i tävlingskommentarerna!!
I dag har dagen gått i ett!! Träning med grymma Erika  idag! Det blir bara roligare och roligare och styrketräning är verkligen min melodi!!
Jag gillar det explosiva, det tekniska. Gillar gymmet också! Nordic Wellness Berga är ett litet gym och alla sköter sig själva, jag gillar det intima här!!
I dag jobbade jag mest med överkroppen, vi började med lite Tabata, kul!
traning
 
Sedan möte och fina DAY blusen Sheered från Hedvig Showroom åkte på, älskar den! Hade på mig den i Stockholm men den kom nog inte med på någon bild. Ljust grå, tungt härligt fall i den och lika snygg till svart underdel som ljus tycker jag!
Glöm inte att rabatten gäller t.o.m i morgon den 25/10!!
 
IMG_3596
Nu ska jag bege mig! Blir upphämtad av söta Cissi och vi ska ta oss hem till Anna för vinkväll! Med mig tar jag veckans vinprovning! Hur det smakade får ni läsa mer om i morgon =)
IMG_3622
 
Trevlig kväll raringar!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Anette Löfgren 25 oktober, 2013 - 08:14

Snygg bild på maten! Mycket mycket finare när du fotar maten på vit tallrik.
Mvh Anette

Svara
Ann-Louise 24 oktober, 2013 - 22:39

Hej Åse!
Vill börja med att säga att din blogg är riiiktigt bra och inspirerande!
Jag är inte som många andra som kommenterar här, jag har alltid varit överviktig men aldrig bantat. Jag har nu passerat 30 med några år och det är först efter tre barn som min kropp stör mig. Jag läser din blogg nästan varje dag och när jag gör det blir jag jätteinspirerad och peppad.
Jag satt precis och läste kommentarerna från ditt inlägg om vad läsarna tror dom kommer känna och uppleva när dom nått sin målvikt/blivit smala. På många kommentarer blev jag tårögd för jag känner igen mig så mycket i vad du och dem skriver. Jag väger idag 72 kg till mina 167 cm och jag vill såååå gärna minska, men någonstans brister det. Jag har gått ner mina gravidkilo sedan senaste barnet och det kändes så otroligt bra. Men sen kommer jag inte längre. Jag blir så arg och ledsen på mig själv. Jag vill ju så gärna men är en riktig godisråtta som älskar sött och gott, efterrätter och att fika. Känner igen mig såååå mycket i ”allt eller inget”. Jag kan inte bara ta lite utan äter mig proppmätt. Jag kan jämföra mitt ätande med en fylla i 20-års åldern; jag äter mycket för att det är så gott och jag älskar mat och sött. Jag äter tills jag mår illa och känner sen att aldrig mer ska jag äta så här, jag mår ju inte bra av det. Några dagar senare är jag där igen.
Men någonstans har jag gett mig fasen på att jag ska fixa det. Jag är inte ute efter att bli smal, för det har jag aldrig varit, men skulle jag ta mig ner till 65 kg tror jag att jag skulle vara nöjd.
Du är fantastiskt duktig, inspirerande och fin. Utan dig hade jag säkert varit kvar på 10 kg till.

Svara
Åse 25 oktober, 2013 - 13:45

Hej Ann-Louise! Vad härligt att du finns här och läser!
Du kan! Men du kanske måste strypa allt som gör att du äter mer, det kan vara en sorg att inte kunna äta sött men kanske det du måste?
Lycka tillkram!

Svara
pilotfrun 24 oktober, 2013 - 21:45

Heja dig! Snart kan vi träna tillsammans:)
Kram och ha så mysigt!
/Rebecca

Svara
Åse 25 oktober, 2013 - 07:45

Jaaaaa!!! yippie!!!! PUSS

Svara
Yvonne S Ed 24 oktober, 2013 - 20:17

Jag blir verkligen inspirerad av dig! Hoppas din kväll blir trevlig.

Svara
Ewa 24 oktober, 2013 - 20:11

Hej Åse
Vad duktig du är och så jättefin blus.
Har en fråga receptet på pannbiffen kan man använda det till köttfärslimpa ?
Kram
Ewa

Svara
Åse 25 oktober, 2013 - 07:46

Hej Ewa! Köttfärslimpa behöver ofta mer vätska, här ska finnas recept på köttfärslimpa =)

Svara
Mias Mil 24 oktober, 2013 - 19:17

Vad roligt med lite träningsbilder. Heja!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.