Träning och tacokväll

av Åse

Hej på er raringar! Här är full rulle, sportlovsvecka som det är! Som tur är så har lillasyrran också sina barn hemma så de leker och vi har planerat in massa roliga aktiviteter som judo, tennis, agentjakt, m.m.
Jag och syrran har dock hunnit med ett träningspass, gött! Jag hann aldrig till GRIT kl 12:15 dock så det blev styrka och 4 km löpning (intervaller) på löpbandet.
2014-02-17 12.52.24
Invigde nya sköna tights från MXDC (Spider Leg Tights)!
Annikas träning är så KUL!! Om ni inte har boken så köp den!
Hon är för övrigt nominerad till Finest Awards, som årets träningsblogg! Kul, jag tycker Annika är fantastiskt peppande – hela hon peppar bara genom den energin hon förmedlar! Så hon får solklart min röst! Man kan rösta varje dag fram till den 9/3.
2014-02-17 10.10.05
I går gjorde jag något så enkelt men så gott! Inget avancerat men barnen ville ha tacos och jag var mer sugen på kyckling så köpte en grillad kyckling som jag sedan bara strimlade och kryddade med min tacokrydda:
56kilos tacokrydda
2 tsk chilipulver
2 tsk oregano
2 tsk mald spiskummin
1 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1,5 tsk salt
2 krm cayennepeppar
(sorry, bara mobilbilder dessvärre!)
Jag brukar inte ha mina tacotillbehör i salladsblad, utan bara på tallriken men det är ju så gott att äta det på mer traditionellt sätt, i handen!
2014-02-16 18.17.30
 
2014-02-16 19.01.48
Jalapenos, guacamole, salsa, lök, tomat och gurka
I kväll är jag sugen på nudlar (fitnessnudlar) så det blir nog något i grytväg!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.