Träning och tacokväll

17 februari, 2014

Hej på er raringar! Här är full rulle, sportlovsvecka som det är! Som tur är så har lillasyrran också sina barn hemma så de leker och vi har planerat in massa roliga aktiviteter som judo, tennis, agentjakt, m.m.
Jag och syrran har dock hunnit med ett träningspass, gött! Jag hann aldrig till GRIT kl 12:15 dock så det blev styrka och 4 km löpning (intervaller) på löpbandet.

2014-02-17 12.52.24

Invigde nya sköna tights från MXDC (Spider Leg Tights)!
Annikas träning är så KUL!! Om ni inte har boken så köp den!
Hon är för övrigt nominerad till Finest Awards, som årets träningsblogg! Kul, jag tycker Annika är fantastiskt peppande – hela hon peppar bara genom den energin hon förmedlar! Så hon får solklart min röst! Man kan rösta varje dag fram till den 9/3.
2014-02-17 10.10.05

I går gjorde jag något så enkelt men så gott! Inget avancerat men barnen ville ha tacos och jag var mer sugen på kyckling så köpte en grillad kyckling som jag sedan bara strimlade och kryddade med min tacokrydda:
56kilos tacokrydda
2 tsk chilipulver
2 tsk oregano
2 tsk mald spiskummin
1 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver

1,5 tsk salt
2 krm cayennepeppar
(sorry, bara mobilbilder dessvärre!)
Jag brukar inte ha mina tacotillbehör i salladsblad, utan bara på tallriken men det är ju så gott att äta det på mer traditionellt sätt, i handen!
2014-02-16 18.17.30

 
2014-02-16 19.01.48

Jalapenos, guacamole, salsa, lök, tomat och gurka
I kväll är jag sugen på nudlar (fitnessnudlar) så det blir nog något i grytväg!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.