Tortillapizza med pesto, kronärtskocka och tryffelprosciutto

av Åse

Hej vänner!

Idag tar jag en ledig dag tänker jag, jag och tjejerna ska hänga lite. Och ikväll så kommer de stora barnen hit så ska vi ha en födelsedagsmiddag!
På söndag firar vi lite mer rejält med presentöppning för alla!
Juni, Nicholas & Michelle fyller år idag. Även vår Vilde fyller 10 år! han är nybadad dagen till ära och han ligger just nu och myser i soffan på ullfilten och njuter 🐶

Jag tänkte i allafall dela med mig av den här godingen!
Tortillan jag använder är från CarbZone.
Den är inte glutenfri däremot låg i kolhydrater och funkar för mig då och då.
Man kan göra den här pizzan på den botten man själv vill ha, jag har ju både lowcarb Tortillas och lowcarb Pizzabottnar här på bloggen.

Toppingen var SÅ god – perfekt kombination tyckte jag och Daniel!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tortillapizza med pesto, kronärtskocka och tryffelprosciutto


  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

2 tortillabottnar
1 dl pizzasås av god kvalitet
2 dl riven lagrad ost
6 halvor marinerad kronärtskocka
4 msk grön pesto
8 urkärnade gröna oliver
1,5 mozzarellakula (á 125 g)
1,5 msk pinjenötter
6 skivor tryffelprosciutto


Instruktioner

Hetta upp en bakplåt till 300 gr.
Lägg på alla ingredienser på tortillabottnarna utom prosciutton och pinjenötterna.
Sätt in bottnarna i ugnen och sänk samtidigt till 200 gr.
Grädda tills osten smält.
Ta ut och lägg på prosciutton och pinjenötterna.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

3 kommentarer

Helena 10 november, 2021 - 07:02

Åh krya på dig!!!!

Svara
Lena 5 november, 2021 - 09:44

Du ändrade dag till torsdag på fredagsdrinken. Har inte sett det sedan dess. Jag tyckte det var ett bra initiativ hoppas du fortsätter

Svara
Åse 5 november, 2021 - 09:47

Det kommer! 🙏🏻

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!