Tillbaka till mig själv!

19 april, 2011

Först och främst, stort tack till alla er som dagligen röstar på 56kilo.se! Gulle Er!!!

Åh vad det känns bra med kosten nu! Jag startade 7 mars efter att ha knarkat kolhydrater av och till sedan mitten av december. -1,1 i veckan ligger jag just nu på och det får man väl säga är bra med tanke på att det slarvats rejält vid några tillfällen.
Det känns så skönt att kunna använda alla mina kläder igen! Med minskade kilon kommer även intresset av att röra sig mer, åtminstone för mig! I dag dammade jag av mitt braiga löpband och har planerat att ta 1 timme varje dag! Återkommer med hur det verkligen blev med den saken 😉 Annars försöker jag promenera så mkt jag kan!
Och nu är det ju även dags att damma av cykeln, jag köpte en ny Crescent förra sommaren =)

Nu har vi påsken framför oss och jag kommer bannlysa allt sött. Det blir LCHF i full nittio. På fredagen ska vi vara hemma hos mamma hela familjen och på påskafton är jag och mina systrar med familj hembjudna till min bästa väninna Petra med familj och på söndagen kommer svärmor. Har ni påsken fullbokad??

Ha en fortsatt skön kväll därute! <3

27 kommentarer
0

27 kommentarer

Britt-Marie 21 april, 2011 - 18:56

Glad Påsk och passa på och njut av det fina vädret. Man vet aldrig hur länge det varar.

Kram

Svara
Marie 20 april, 2011 - 13:35

Härligt! Ja jag ska också hålla mig från allt vad sötsaker heter nu när jag äntligen blivit av med mitt sötsug!! Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

Svara
Åse 21 april, 2011 - 10:28

Låter bra Marie!! Glad Påsk!!

Svara
Victoria (bloggfamiljen/matplatsen) 20 april, 2011 - 10:15

du är ju smal som en pinne, så fräsch du ser ut! härligt när det känns bra i kroppen oxå. älskar vitt och cerise, särskilt fint till ditt mörka hår!
kram!!

Svara
Åse 20 april, 2011 - 13:00

PUSSgurka! Nu är ju iofs bilden från förra året men jag ser ju lika dan ut *S* KRAMIS!

Svara
Jen 20 april, 2011 - 08:51

Du har ju en finfin plan vännen!! Ha en riktigt fin onsdag!Kram

Svara
Åse 20 april, 2011 - 10:02

You too! KRAM!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.