Tillbaka till mig själv!

av Åse

Först och främst, stort tack till alla er som dagligen röstar på 56kilo.se! Gulle Er!!!

Åh vad det känns bra med kosten nu! Jag startade 7 mars efter att ha knarkat kolhydrater av och till sedan mitten av december. -1,1 i veckan ligger jag just nu på och det får man väl säga är bra med tanke på att det slarvats rejält vid några tillfällen.
Det känns så skönt att kunna använda alla mina kläder igen! Med minskade kilon kommer även intresset av att röra sig mer, åtminstone för mig! I dag dammade jag av mitt braiga löpband och har planerat att ta 1 timme varje dag! Återkommer med hur det verkligen blev med den saken 😉 Annars försöker jag promenera så mkt jag kan!
Och nu är det ju även dags att damma av cykeln, jag köpte en ny Crescent förra sommaren =)

Nu har vi påsken framför oss och jag kommer bannlysa allt sött. Det blir LCHF i full nittio. På fredagen ska vi vara hemma hos mamma hela familjen och på påskafton är jag och mina systrar med familj hembjudna till min bästa väninna Petra med familj och på söndagen kommer svärmor. Har ni påsken fullbokad??

Ha en fortsatt skön kväll därute! <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Britt-Marie 21 april, 2011 - 18:56

Glad Påsk och passa på och njut av det fina vädret. Man vet aldrig hur länge det varar.

Kram

Svara
Marie 20 april, 2011 - 13:35

Härligt! Ja jag ska också hålla mig från allt vad sötsaker heter nu när jag äntligen blivit av med mitt sötsug!! Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

Svara
Åse 21 april, 2011 - 10:28

Låter bra Marie!! Glad Påsk!!

Svara
Victoria (bloggfamiljen/matplatsen) 20 april, 2011 - 10:15

du är ju smal som en pinne, så fräsch du ser ut! härligt när det känns bra i kroppen oxå. älskar vitt och cerise, särskilt fint till ditt mörka hår!
kram!!

Svara
Åse 20 april, 2011 - 13:00

PUSSgurka! Nu är ju iofs bilden från förra året men jag ser ju lika dan ut *S* KRAMIS!

Svara
Jen 20 april, 2011 - 08:51

Du har ju en finfin plan vännen!! Ha en riktigt fin onsdag!Kram

Svara
Åse 20 april, 2011 - 10:02

You too! KRAM!

Svara
Beatrice 20 april, 2011 - 07:54

Påsken som sagt står inför dörren .Vi inleder påsken med Fokrace för att sedan umgås med bästa svägerskan .

// ha en underbar dag

Svara
Emma H 19 april, 2011 - 22:45

Vilken fiin cykel, den kan du ta många härliga cykelturer med:)

Angående påsken så vet jag definitivt vad jag ska göra. Jobbar fre, lör och sön natt.. Familjen åker till stugan å firar påsk:(

Glad påsk på dig!!

Kram

Svara
Åse 20 april, 2011 - 10:05

Näää men vad synd att du inte kan följa med! KRAM!

Svara
Camilla 19 april, 2011 - 21:53

Här är påsken inget problem vad gäller maten. Jag ska jobba och äta ”vanlig mat” dvs : ÄGG 😀 Nåja, lite annat gott blir det nog också,men det känns ok. Sill funkar ju perfekt och det gillar jag!

Snygg bild förresten,synd att vi inte fick se ditt söta huvud,men cykeln var fin =) / Puss i påsk!

Svara
Åse 19 april, 2011 - 22:26

Haha du får skälla på min man som tar foto så dåligt så frugans huvud kapas!

Ägga på i Påsk! =))

Svara
ÅsaS 19 april, 2011 - 21:45

Bra jobbat Åse!

Har nyligen dammat av cykeln här också och tar den till jobbet varje dag – men det är förvisso inte särskilt långt… Men skönt att komma hem fort från jobbet så man kan ut och njuta av solen och värmen vi har nu.

Annars får jag min motion tack vare tjejerna som rider, och då åfr man vara med och springa med dem ibland. Kan ju säga att jag börjar få upp flåset lite, men än är det en bit kvar innan jag är nöjd.

Påsken ja, där frossar jag i ALLT, men som i alla andra sammanhang så blir det i lagoma mängder. Är relativt uppbokad hela påsken, då jag jobbar både fredagen och måndagen (handeln…) Påskaftonen ska jag njuta av mammas goda mat. Visst är det väl nåt särskilt med just ”mammas mat”? 😉

Kram och ha det riktigt gott!
ÅsaS

Svara
livetoday - 52 kilo 19 april, 2011 - 21:29

WOHO! du är hur fin som helst så du får INTE vara missnöjd på cypern åse!!! det kommer bli grymt och det är snart dags!! 😀 wiiiee. vilken härlig bild!! kram

Svara
Åse 19 april, 2011 - 22:28

Jaaaaaa snaaaaart!!! Gulle du!! KRAM!

Svara
Pernilla 19 april, 2011 - 21:17

Var hos chefen och fyllde på påskägget idag. Vem dök först ner i det jo JAG!!!!!!
Vilken tur att man kan skylla på ”den där veckan” så här lägligt till påsk 😉 Här har cyklarna oxå åkt fram. Det är en härlig motionsform som omväxling till de snabba promenaderna. Påsken är inbokad och uppbokad med diverse trevligheter. Ser fram emot mycket god mat och lite påskgodis!!!
Attans vad duktig du är på viktnedgången. Själv ligger jag stabilt på min målvikt nu och det är jag helnöjd med 59-60 kg till mina 166 cm MED lite daller på ”maggen” Men som Trinny och Susannah sa så är det mina tre älsklingar som givit mig det ♥♥♥
PåskKramisen till dig!!!!!

Svara
Hanna 19 april, 2011 - 21:15

Hej
Så kul att höra att du lyckas gå ner i vikt. Själv tycker jag det går trögt. Jag har alltid varit supersmal (1.70 lång och vägt ca 52 kg). Nu närmar jag mig 40 år och min kropp är sig inte lik. Ca 8 kg har smugit sig på och det känns svårt att bli av med några. Jag försöker äta GI med mycket grönsaker och lite kolhydrater. Men det känns som om jag står still viktmässigt… suck… Jag brukar promenera ca 45 min några gånger i veckan.

Svara
Annisen 19 april, 2011 - 20:04

Röstat 🙂
Puss

Svara
Åse 19 april, 2011 - 20:08

PUSS på dig gumman! (Tänkte på dig idag!)

Svara
Annisen 20 april, 2011 - 12:05

Jasså, någon speciell anledning eller bara sådär? 😉

Vi måste bestämma en dag för träff, vill så gärna träffa Milo också ju 🙂
Och alla er andra såklart!!!

Puss

Svara
Åse 20 april, 2011 - 12:59

Kommer inte ihåg! 😉 Jaaa det måste vi! Du jobbar väl alla vardagar och helgerna fylls på, nästa söndag? Komma på fika o lekstund för barnen? (1 maj)

Svara
Hanna 19 april, 2011 - 19:46

Härligt Åse!!

Här går det fortfarande trögt och det är SÅ frustrerande. Jag tyckte LC fungerade toppen sist jag viktminskade men nu vill det inte. Vill i ärlighetens namn inte börja snåla på fettet för att försöka gå ner. Ser så många fördelar med LC (förutom att jag inte går ner då… ;)) Men nu satsar jag på att komma i gång med mer motion. Började jogga lite försiktigt för 2½ vecka sedan och det är motiverande att se hur fort det går att få tillbaka lite bättre flås! Varannan dag joggar jag och andra dagar är det barnvagnspromenader. helst minst 60 min per dag!

Hoppas att din påsk blir bra! Fullt upp låter det som!

Svara
Åse 19 april, 2011 - 19:50

Kan det vara för mkt fett i förhållande till kolhydrater? Var får du dina kolhydrater i från? Härlig motion du får! Bra jobbat!!! KRAM

Svara
Hanna 20 april, 2011 - 07:17

Ja, jag funderar på det. Har läst en blogg som proppsar på att alltid ha mkt fett så jag har ökat en del på fettet. kanske inte den gyllene vägen för mig.

Kolisarna kommer från grönsaker, lchf- jordnötsbröd, nötter och mörk choklad ibland. Och så klart mejeriprodukter.

Svara
Åse 20 april, 2011 - 10:03

Jag tror man ska vara mkt försiktig när man äter väldigt mkt fett a la LCHF.
Detta inlägg är mkt tänkvärt: http://www.annahallen.se/nagra-sager-jag-kan-det-har-med-lchf
Personligen vill ju jag ha utrymme för annat än ägg, fett och protein så därför äter inte jag LCHF utan en moderat LC kost.

Svara
Hanna 21 april, 2011 - 12:05

Tack för tipset! Det verkade vara en jättetrvlig blogg. Ska kolla runt lite mer där!

Gla´ påsk!

Lena 19 april, 2011 - 19:41

Hej!
Jag tackar för en bra blogg. Jag inspireras verkligen av det du skriver. Jag är för en gångs skull fast besluten i att det inte finns någon som helst anledning för mig att ”fuska” i påsk och det är så himla skönt. (Började med LCHF för 3 v sedan) Ha en härlig påsk! // Lena

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.