25% på snyggaste tightsen från RÖHNISH!

av Åse

Hej på er!
Första veckans träning var väl inget att hoppa hurra för, haha! Men jag fick till två pass i allafall.
Tänk vad snabbt det går för kroppen att tappa styrka etc. Jag märker klart att magen är svagare och visst har jag tappat muskelmassa men det är bara att titta framåt och inte gråta över spilld mjölk – Eller hur!? =)
Som tur är så kan jag åtminstone få träna i lite nya snygga kläder, det får en på gott humör!
Röhnish nya tights Malin är bedårande och sååå sköna!! Jag gillar tights som inte sitter för tight men de får ju inte hänga heller så klart!
012A2612
Perfekta vårfärger! Som karameller!
012A2614
012A2624-Redigera
012A2637-Redigera
Betalt samarbete med R Sportswear får ni 25% rabatt Malin Tights med koden MR2U2T
Skynda fynda!!
❤️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Maud 4 april, 2016 - 11:57

Sååå snygga tights, en riktig vårklick ?
Vet du hur länge rabatten gäller?!

Svara
Åse 4 april, 2016 - 12:51

Hej Maud! Ja det var bara under helgen som gick tyvärr!

Svara
li 3 april, 2016 - 09:33

på tal om träning. Vad tycker du om avokado till frukost? jag mixar 1 avokado och vegansk mjölk men såg att avokado innehåller 9 g kolhydrater per 100g, det är väl mkt över det rekommenderade 5g kolh/100g ? avokado är mättande och jag kan alltid träna bättre med det som frukost än ex. omlett :/

Svara
Åse 3 april, 2016 - 17:46

Rek 5 g per 100 g är totalt oviktigt, det är bara ett riktmärke för nybörjare som egentligen är ett ganska dåligt riktmärke, det är den totala mängden per dag och vad som du får med kolhydraterna. En avokado är rik på enkelomättat fett och en ypperlig kolhydratkälla!

Svara
Liv 1 april, 2016 - 20:30

Oj oj oj! När jag ser dig i de där fina träningskläderna, så tänker jag: ”livet måste vara så lätt att leva när man är smal!” Men mitt logiska jag vet ju att det inte hänger på det. Men jag längtar verkligen efter att bli smal och vältränad!!! Vissa går ju ner så himla fort känns det som – man läser om framgångssagor där folk tappar 30kg på ett halvår. Jag vill också det! Har tappat 15kg på ett år, men har stått still i flera månader nu. Vet att rannsakning är på sin plats, och tänker på det varje dag, samtidigt som jag inte vill stressa fram en livsstil som inte blir hållbar för resten av livet. Ja, många utav oss kanske egentligen vet hur vi ”borde” äta och leva, men i mitt fall är sockerberoende den stora boven. Det tar på krafterna att hålla undan det suget! Men med LCHF-kost har det gått mycket bättre än jag någonsin kunnat tro!
Jag säger som jag har gjort tidigare – tack Åse och alla andra som inspirerar!
Ha en jättebra helg! ????
//Liv

Svara
Åse 3 april, 2016 - 17:49

Stor pepp-kram!!

Svara
Liv 3 april, 2016 - 19:29

Tack så mycket!
?

Svara
Villa Freja - träning och hälsa 1 april, 2016 - 17:54

Wow, så vårsnygga och fräscha!

Svara
Malin Henriksson 1 april, 2016 - 16:05

Gud så fina thight o linne. Så nu var jag ju tvungen att beställa 🙂 tog ett linne med. Svårt ibland med storlekarna. Vad har du för storlek? Hoppas inte det var en oförskämd fråga bara 😐

Svara
Åse 1 april, 2016 - 16:21

Visst är de fina!! Jag har S :)) kram!

Svara
Malin Henriksson 1 april, 2016 - 17:15

Tack Åse 🙂
Jag tog också S. Men det är väl bara att skicka tillbaka o byta isf :)!
Ha en trevlig helg med vännerna!
Kram

Svara
Gunilla Kilström 1 april, 2016 - 20:48

Du är bara så fin

Svara
Åse 1 april, 2016 - 21:42

Tack snälla Gunilla!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.