The Italian Affair – Cabo Roig

6 juli, 2021

Det är en hel del nya restauranger här i området och en hel del nya vi vill testa när vi är här – ni är många som frågar efter restaurangtips i området!

Förra veckan provade vi The Italian Affair som ligger på strippen, den är inte ny utan legat här i hela 16 år! Vi har aldrig ätit här men förra året provade vi Puccini’s som var systerrestaurangen men den är dessvärre stängd.
The Italian Affair är en trevlig restaurang! Inget outstanding, och varken dyrt eller billigt.

Vi fick ett bord inne,gud så skönt! Haha!


Alice passade på att pyssla om mig medan jag läste menyn 😎

Kidsen tog in vitlöksbröd men det var ju typ en hel ostpizza! Haha! De hade ju nästan klarat sig på den 😁

Jag tog in räkor i en röd pestosås till förrätt – riktigt gott!

Daniel tog carpaccio, alltid ett säkert kort!

Huvudrätt till Alice blev lasagne (såklart) Lasagne är typ hennes favoritmat 😉

Spaghetti Aglio Olio till Juni – hon tyckte väl den smakade lite för mkt vitlök. Jag hade velat se mer olja i den faktiskt och som sagt lite mindre vitlök, annars god!

SUPERTREVLIG brittisk kypare, lite stressigt att se honom jobba bara haha! Som Pac-Man 🤣

Jag tog in en steak filler i brandy / pepparsås- såsen var såååååååå god!

Jag äter och dricker allt här nere men som vanligt på mina semestrar så är jag ganska strikt med att skippa bröd, socker och pommes, ris etc smakar jag bara på. Det är mitt verktyg för att må bra även på semestern och inte komma hem och vara sämre skick än när jag åkte – alla gör vi som vi vill men så här har jag gjort på alla semestrar sedan 2009 när jag hittade lågkolhydratkosten.

Så jag bytte mina pommes mot en del av Daniels grillade grönsaker.

Noel fick en takeayaw kartong till sin pizza, bra när det finns! Extra poäng på det!
Kvällen avslutades på CooCoo café, det är en kubansk cocktailbar och de har även milkshakes etc till barnen – cocktails kostar 5 Euro och de är typ Cabo Roig godaste! Ligger 2 minuter från vår communityredaktion här.

Sååå mysig kväll!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Cecilia 6 juli, 2021 - 18:55

Hej Åse!
Åh vad härligt att kika in på din blogg med all god mat och dryck och vilken värme ni verkar ha!
Otur med bilen såklart men skönt att det ordnade sig ändå! 🙂
Kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.