Tack!

16 april, 2015

Tack för all feedback, ni ska veta hur gott det känns i hjärtat. ❤️

56kilo (och därmed ni) är en kär vän och relationer är viktiga, det ska ju kännas bra från båda håll och det är bättre att ventilera om något inte känns så bra!
Jag är oerhört glad att ni inte bara vill ha recept! Hade jag bara velat arbeta med mat hade jag blivit kock 😉
Då fortsätter jag som vanligt och kanske t.o.m lite fler vardagsglimtar eftersom ni gillar dem.
Inredning och Inköp gillar ni också. Kul – för jag kan det där med Inköp! Haha!
Nu är jag framme i GBG och med mig är en av mina solstrålar i livet, Victoria ❤️
Ni får följa med under dagen och se vad vi hittar på 🙂
Just nu sitter vi på Clarion Post, vars ett glas Champagne och jag valde smörstekt kummel och Vickan köttbullar 🙂
   

   

Stor Kram!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

25 kommentarer

Marielle 19 april, 2015 - 09:57

Kör järnet tjejen

Svara
Malin B 17 april, 2015 - 19:36

Du har en superfin blogg och blandningen av aktiviteter, hälsa, inredning och allt annat är perfekt. Klart att motivationen går upp och ner du har ju så mycket annat också i görningen. Fortsätt precis som du gör. Kram

Svara
Helena 17 april, 2015 - 18:38

Hej Åse! Det är blandning av recept, inredning, träning och livet som gör din blogg till den bästa. Kram

Svara
Cat 17 april, 2015 - 18:35

Hej Åse,
Nu när grillsäsongen börjar närma sig har jag en fråga: är pulled pork bra mat ur ett lc-perspektiv? De flesta ingredienser verkar ok, men jag undrar lite över den hela flaskan med barbecuesås som ska i grytan…ok, receptet räcker till 6 personer, så det blir inte så mycket sås per portion, men barbecuesås är väl väldigt söt?
Tack för en toppenblogg!

Svara
Åse 17 april, 2015 - 18:41

Ja det är mkt socker! Det är därför jag har ett recept på Pulled Pork och Chicken med egen hemmagjord sås ;))

Svara
Cat 17 april, 2015 - 20:55

Tack, ska genast kolla in dem!

Svara
Zahra 17 april, 2015 - 16:33

Amen! Hur snygg???

Svara
LCHF-arkivet 17 april, 2015 - 13:58

Det är väl bra att du inte bara har en massa recept. Det är ju din egen personliga blogg samtidigt, och då borde det vara om DIG med.
Själv valde jag att göra en sida som har fokus på lchf-recept istället och där vem som helst kan samla sina recept och dela med sig av dem.
Du har grymma recept iaf och jag hoppas att jag kan få använda dem nån gång i framtiden.

Svara
Ingrid 17 april, 2015 - 10:12

Vet inte riktigt vad som hänt, men annars brukar jag hålla koll hos dig. Det enda negativa är väl att din blogg börjar bli lite väl dyr för mig snart;-D Men näthandeln må jubla, för det är ju så mycket som jag också vill HAAA

Svara
tine 17 april, 2015 - 09:36

Hej Åsa,
jag är inne flere gånge under dagen och kollar din blog. Finder den mycket inspirerande, men tyvärr är jag dårlig på att kommenterar. Skall bättra mig 🙂
Mvh. Tine

Svara
Kristina 16 april, 2015 - 21:25

Hej:) jag tycker din blogg är fantastiskt inspirerande! Uppskattar ffa inlägg som är lite mer ”filosofiska”, om din inställning till kost, träning, relationen till mat, om fasta mm
Jättekul m recept också! Du har väldigt fina och inspirerande bilder också:)
Kör på!! 🙂

Svara
Mia 16 april, 2015 - 21:03

Hej! Du måste bara testa brunchen på Post imorgon! Var där förra helgen och det var helt fantastiskt!!! Så mycket god mat a la LCHF

Svara
Charlotte 16 april, 2015 - 20:35

Toppen Åse! Jag älskar din blogg just därför att det är en härlig mix.

Svara
isbelle 16 april, 2015 - 20:30

Äääälskar din blogg!!!! <3

Svara
Anna 16 april, 2015 - 18:45

Kan bara instämma med föregående talare! Jag har fått så många bra tips och råd i din blogg att jag har slutat räkna dem…bor numera utomlands, men besöker regelbundet mitt föräldrahem i Barsebäck, och älskar Helsingborg och Väla köpcentrum…jag kan inte säga hur många bra affärer jag hittat till där tack vare dina tips! So just keep up the good work!!!

Svara
Ellika 16 april, 2015 - 17:53

Älskar din blogg! Är en perfekt blandning av god nyttig mat, mode, inredning,träning och lite äventyr! Fortsätt så! Tack för en jätte fin blogg! Kram

Svara
Diana D (La Madre) 16 april, 2015 - 17:15

Fina fina, du är så grymt snygg i det där håret, tycker verkligen det.
Hoppas du får en fin dag och får njuta av både sol, champagne och självklart vännen också. 🙂

Svara
Veronica 16 april, 2015 - 16:30

Tack för en på all sätt superinspirerande blogg!
Fortsätt med alla olika typer av inlägg – läser varje dag.
Tack igen!
Kram

Svara
Jonna 16 april, 2015 - 15:26

Tack för att du väljer att fortsätta blogga!
Du är en inspiratör på många områden och det vore en förlust om du lägger ner.
Ha en underbar tripp i Göteborg!

Svara
Lotta001 16 april, 2015 - 15:20

Hej ÅSa, Hade inte kunnat leva utan din blogg.. vad du inspirerar och får mig att kämpa och framför allt köpa sådant som är bra för mig.. både kläder och mat 🙂 har alla dina tre böcker och kämpar på i sakta mak 🙂
Ge inte upp detta
Kram Lotta
Ps. Hälsa Victoria följer henne också…

Svara
Camilla 33 år och 10 barnsmamma 16 april, 2015 - 13:43

Jättebra att du fortsätter 😀

Svara
Sara 16 april, 2015 - 13:42

Låter kanon, blev ju lite orolig att du skulle sluta o blogga :(. Ha en härlig dag i Göteborg!

Svara
Karin 16 april, 2015 - 13:39

TACK! Det är precis dessa inlägga jag älskar!!! Ha en underbar dag i GTB.

Svara
Lena H 16 april, 2015 - 13:39

Härligt Åse….blev nästan orolig…så pass så jag nästan satte frukosten i halsen när jag läste ditt tidigare inlägg…..exakt, gärna inlägg med inköp, tips på inredning, m.m…..tips på allt möjligt är så roligt och så inspirerande att läsa:) och din hårfärg är så fiiiiin!
Ha en härlig dag i Göteborg! Och kul att följa er hela dagen! Kram

Svara
Maria Nordström 16 april, 2015 - 13:34

Jamen vad skönt då,tack för det svaret då behöver man inte oroas för att du vill lägga ner.
Ha det underbart i Götet, det ser ni ju ut att ha

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.