Swiss Skin Renewal Test!

av Åse

Jag har tillsammans med Swiss Clinic provat en produkt som nästan verkar för bra för att vara sann! Nämligen mikronålsbehandlingen Swiss Skin Renewal som stimulerar hudens och kroppens egna kollagenproduktion.
Hudbehandlingen ”Swiss Total Skin Renewal” blev korad till Årets Innovation 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Awardi april! Känns lovande!
Produkterna har fått väldigt fina recensioner dessutom.
012A2553
Hur fungerar det då?
Jo! Hudbehandlingen består av två produkter som tillsammans kan hjälpa dig med hudproblem som rynkor, akneärr, utslag eller som en anti aging behandling för att strama upp huden och få mer lyster och spänst i huden. 
Man kombinerar Swiss Skin Roller som gör små mikrokanaler i huden och liksom lurar huden att tro att den är skadad, startar upp läkprocessen och produktionen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet Swiss Rejuvenator. De aktiva ingredienserna kommer verka på djupet och stärker upp hudens läkprocess så ny fräsch hud bildas.
Bäst effekt ska man se efter ca 1 månads användning.
Jag har testat produkten i ca 1 vecka nu och även om det är för tidigt för att se rfullständigt esultat så känns det så himla skönt och fräsht! Det liksom stramar i huden och sticker i den.
Det känns lite när man rullar med Swiss Skinn Rollern precis när man börjar men kroppen släpper snabbt endorfiner så de känns knappt ngt sedan.
Ser fram emot resultat! Speciellt mina åldersfläckar (utan pigment) i ansiktet är jag nyfiken på om det tar! 
Återkommer givetvis med recension om några veckor!
Jag använder rollern med 540 nålar. 0,55 mm och den passar anti-age bra.
Så här gör man:
Behandla gärna på kvällen, man blir lite röd i ansiktet efteråt och så ska man akta sig för solen direkt efter så kvällen är ju en bra tid att göra det på.
Rengör huden ordentligt och rulla sedan Swiss Skin Roller fram och tillbaka i några minuter i flera olika riktningar. Jag rullar i lite olika riktningar, kors och tvärs!
 
012A3046
012A3053
Smörj in huden direkt efter med serumet Swiss Rejuvenator så tränger de aktiva ingredienserna ner i huden.
012A3076
Rengör hudrollern efteråt, Swiss Sanitizing Spray rengör enkelt!
012A3068
Man behandlar i 5-7 dagar och sedan låter man huden vila lika länge! Sedan är det bara att återuppta behandlingen och vill man fortsätta så kör man en ny cykel.
Beroende på vad man har för hudproblem så tar det nog lite olika lång tid för resultatet att synas.
Swiss Skin Renewal kit kostar 960:- och HÄR kan det beställas.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Marta 5 februari, 2016 - 09:47

Jag har använt Swiss total skin renewal i en vecka och känner att min hy blir jätte torr av deras serumet. Jag har kontaktat deras kundtjänst och känner att jag fick ett mycket oseriöst svar!
Jag frågade om de kan rekommendera en bra återfuktande kräm efter behandlingen och jag fick svar att jag borde tvätta mitt ansiktet med Nivea-in shower body lotion. Jag har kontaktat där efter en hudterapeut på SkinCity som absolut avrådde detta.

Svara
Swiss Skin Renewal uppföljning! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 28 september, 2015 - 20:04

[…] har fått en hel del nyfikna mail och kommentarer kring detta inlägget där jag testar Swiss Clinics Skin Renewal! Jag lovade ju att återkomma med […]

Svara
Petra 12 augusti, 2015 - 08:13

Detta företag är helt oseriöst, synd att du hyllar en produkt som tagits fram av bluffmakare.

Svara
Åse 12 augusti, 2015 - 09:16

Först och främst:
Vad DU anser om företaget får stå för dig!
Och vart hyllar jag produkten? Jag TESTAR den och skriver om mina erfarenheter och även om jag nu skulle hyllat produkten så hade det varit för att jag fått bra resultat och varför är det ”synd”??

Svara
Inredningshjälpen 13 juli, 2015 - 23:05

Spännande produkt, skulle vara kul att prova på!
Kram Anette

Svara
Catherine 12 juli, 2015 - 21:55

Precis en sådan necessär har jag letat efter!!! Får jag fråga var du köpt den någonstans?

Svara
Åse 12 juli, 2015 - 21:58

Victoria Secret 🙂

Svara
Jenny 12 juli, 2015 - 18:47

hej, brukar titta in i din blogg när jag vill baka utan vetemjöl, nu hittade jag dina inlägg från italienresan i juni, åh vad härligt det såg ut! Vi älskar Italien men har aldrig varit i de norra delarna, det har vi kvar. I år ska vi till Sardinien, längtar!
/Jenny

Svara
Diana (La Madre) 12 juli, 2015 - 17:09

Jag ser fram emot att få se/läsa om några veckor, för funkar den (och din blogg och du är något jag kan tänka mig lita på mot andra större bloggare) så köper jag en till min mor och en till mig själv. Både för age och acne. 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.