STHLM Josh Groban

av Åse

Oj vilken helg vi haft! Skrattmusklerna är väl använda kan jag säga! I fredags mötte vi som tidigare sagt upp Toni, Sandra och hennes syster och sedan även Tonis bror Jimmy och hans fru, vi åt middag tillsammans på Globen Hotel innan konserten. Så kul att se alla igen! Jimmy har jag inte träffat på 16 år!
Josh Groban var som vanligt jättebra live! Jag såg honom sist när han var i Stockholm. Första gången är nog alltid bäst! Men han är ju grym och väldigt rolig! Jag saknade dock min systemkamera :/ Med mitt 70-200/2,8 objektiv hade jag fått riktigt bra bilder, men tyvärr var systemkameror förbjudna, så det blev min lilla lumix som följde med.
Efter det åkte vi till Berns och sedan blev det hemgång! Vi bodde i Sollentuna denna gången, alla hotell var mer eller mindre uppbokade och har varit sedan i april då vi bokade biljetterna! Var ju både konsert, läkarkonferens och lidingöloppet! Som tur var hade min svåger en kollega som hade en övernattningslägenhet i Sollentuna och det tar ju bara 12 min med pendeln. Så gratis boende var inte helt fel, taxiresorna blev ju desto fler 😉
I går sov vi länge, åkte in till City och åt en fantastisk brunch på Clarion Sign (Aquavit Grill & Raw) där vi satt några timmar och bara pratade och åt, pratade och åt! Mycket promenerande sedan genom Stockholm och på kvällen sedan gick vi in till söder till Koh Phangan. När jag träffade Daniel så bodde han på Söder (Gotlandsgatan) och då var vi på KP på en av våra första dejter 😉 På KP slog vi ihjäl 4-5 timmar igår! =) Vi träffade lite trevligt folk vi pratade med och när vi fick bord efter 2,5 timme var vi hungriga igen! (Ja det dröjde några timmar efter brunchen!)
I dag har vi gjort Sollentuna Centrum, min svåger har varit inblandad i det projektet när det byggdes så han tyckte det var kul att se hur det såg ut nu när det var färdigt. Jag och Daniel passade på att köpa presenter till Alice som fyller tre i morgon.
Nu, är vi smått trötta men mycket nöjda, på väg hem till våra älskade barn!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Anita 26 september, 2011 - 22:52

Hahaha, bara gå på toan på Koh Phangan är ett nöje med flaskvägg och kapsyler. 🙂

Svara
Åse 27 september, 2011 - 10:25

Hahaha eller hur!!? ;))

Svara
Erika B 26 september, 2011 - 10:34

Vilken trevlig helg ni verkar ha haft.
Jag har en fråga angående redning av såser. Vad använder du för att reda såser? Kan man använda fiberhusk och i så fall hur mycket? Många såser reder sig själv, men har men en klar sås så är den ju mest vattnig och då kan det behövas något som tjockar upp den.
Trevlig start på veckan!

Svara
Åse 26 september, 2011 - 10:35

Hej! Arrowrot fungerar ju utmärkt då! Finns i kryddhyllan!

Svara
Erika B 27 september, 2011 - 11:04

Då måste jag ju fråga en sak till. Innehåller inte den mycket kolhydrater och varför är den bättre än t.ex. vetemjöl eller maizena? Är det skillnad på kolhydraterna från mjöl, socker, stärkelse jämfört med andra kolhydrater (i t.ex. grönsaker, nötter m.m.).
Din paj såg föresten otroligt god ut, jag tror paj kommer stå på nästa veckas middagsmeny. 🙂

Svara
Åse 27 september, 2011 - 11:14

Hmmmm ja du, nu blev jag osäker! ja vet faktiskt inte vart jag hört att arrowrot fungerar i en lågkolhydratkost, för det verkar ju onekligen inte så med tanke på att den innehåller 88 g per 100 g!
Jag använder själv inte redningar men förstår tanken om man tex ska göra en rödvinssås,

Svara
Åse 27 september, 2011 - 11:16

Yes det är skillnad på kolhydrater och kolhydrater. Skillnaden ligger i hur snabbt kroppen upptar dem och gör dem till blodsocker. Och givetvis i vilken mängd de finns i våra livsmedel.

Svara
Erika B 27 september, 2011 - 11:45

Tack så mycket! 🙂

Jessica 25 september, 2011 - 21:24

Låter o ser ut som en härlig helg! Ja Clarion sign går inte av för hackor. Där bor vi alltid o ofta. Allt är bara bäst där:))

KRAM

Svara
Humlamamman 25 september, 2011 - 21:00

Ni ser verkligen ut att ha haft en underbar helg i huvudstaden 🙂

Själv ska jag dit på torsdag och längtar massor. Det blir shopping och Grön Lund för vår del – makens jobb har abbonerat hela Gröna Lund. Ser mycket fram emot kommande helg med andra ord.

Ha det bra!

Mvh
Humlamamman

Svara
Åse 26 september, 2011 - 10:35

Låter toppen!! ha det å underbart!!

Svara
Kristina Sv 25 september, 2011 - 14:20

Hej! Kul att ni bodde i Sollentuna – det är här jag bor 🙂
Jag är ofta i Sollentuna Centrum och shoppar!
Kristina

Svara
ÅsaS 25 september, 2011 - 14:18

Ser ut som om ni haft en underbar helg! Och inte har ni behövt gå hungriga från borden heller!

Min egen helg har varit helt underbar den också. Igår var jag och de 2 yngsta barnen till mina föräldrar och deras stuga. Mitt ute i skogen! Och i skogen fullkomligen kryllade det av trattkantareller. Vi plockade för glatta livet – girig som man är… 😉 Så nu sitter jag här med 35 l trattisar som ska rensas… Har givit en del till våra nära grannar som jag vet uppskattar sådant och som själva inte kommer ut i skog och mark. Vad skönt det känns att kunna dela med sig av något som man själv känner är ”guld” värt.

Kram och ha det gott!
ÅsaS

PS Blev det ett dockskåp till lill-skruttan som fyller 3?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.