Stekta tortillas med kantareller och fetaostcreme

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar 

Hej på er!

Nyss hemkommen från gymmet och har krupit upp i soffan under värmefilten och muktitaskar Lincoln Lawyer avsnitt med jobb. Såååå ruggigt ute. Märks att vi har september bakom hörnet!

Apropå gymmet, jag var ju hos min naprapat (på gymmet) i måndags och det var INTE ryggskott jag haft utan en utbuktande disk med nervpåverkan. Jag har fortfarande dålig känsel i huden på vänster lår. Så får inte göra några framåtböjd eller statiska övningar som benböj.. Han manipulerade (knäckte) och körde akupunktur, laser och massage och så fick jag lite övningar. Jag berättade att jag ligger på IR madrass dagligen och det var ju bra! Jag var märkbart bättre redan dagen efter!
Hur som haver, ikväll är jag gräsänka då Daniel är ute med kund så jag ska fundera på något smarrigt att njuta av!
Kom gärna med lite tips, vad hade ni ätit om ni vore jag? 😜

I går blev det den här godingen, enkelt men rackarns gott!

Minitortillas med biancosås (hälften feta, hälften creme fraiche), västerbottenost, smörstekta kantareller (stekta med vitlök) och lite mozzarella.
För lowcarb tycker vi de HÄR är goda, bara stansa ut till mindre storlek. Mitt recept hittar ni HÄR

På med andra tortillan och stek i lite smör på ganska hög värme.

Klart! Mumsig comfortfood!

Fortsatt trevlig tisdag! <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

FREDAGSDRINKEN: Paloma - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 31 augusti, 2023 - 19:27

[…] Ligger kvar här under värmefilten 🤣 Eller rättare sagt, jag slocknade och vaknade av att Alice smsade och frågade om jag kunde hämta henne, hon mådde så dåligt med sprängande huvudvärk. Så nu har hon legat i sitt rum med neddragna gardiner och sovit men messade nyss att hon mådde SÅ dåligt. Upp o tog tempen och hon hade 40 grader. Så 1 Ipren och 2 alvedon som granne Anna kom över med (sjuksyrra) Lilla loppan, gör så ont i en när de blir risiga. Får se vad det blir av dett. […]

Svara
ÅsaS 31 augusti, 2023 - 17:10

Och här har vi riktig sommarvärme idag! Solen värmer gott, och luften är så där härligt skön! Var tvungen att ta av mig koftan på vägen hem från jobbet.
Vad jobbigt med ryggen/låret. Hoppas du får bukt med det snart. Jag har, peppar peppar, klarat mig bra länge utan min kiropraktor nu. Men det står väl inte på innan det smäller till igen..
Gräsänkemiddag – då skulle jag nog slänga ihop nåt gott småplock, som chiliräkor (såna där pilpil), baconlindade dadlar, chilicheese (krustader med HotJalapeño-ost (finns tydligen cheddarost på tub också)) oliver, skinka, salami och OST. Det är aldrig fel!
Eller varför inte en riktigt maffig burgare, med extra allt på!
Själv ska jag laga falukorv, potatis och stuvade morötter. Så längesen jag åt det, och det är ju såå gott!
Kram, och ha en fin kväll! 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.