Spaghetti Bolognese i Crockpot

16 mars, 2021

Innehåller annonslänkar till Campadre, Bagaren & Kocken och Svenskt Kosttillskott

Hej hej på er!

Jag sitter inne på Campadre och fyndar lite!
Hittade dessa rosa champagneglasen som det SKREK Åse om! Söta eller hur?

Campadre är en medlemssajt och man får 10% rabatt när man blir medlem och sedan får man erbjudande med massor rabatterade kampanjer! Som jag fyndat där genom åren! Klicka HÄR för att bli medlem.
Beställde även det HÄR roliga tacosettet!

Crockpot Bolognese har ni hittat innan här i bloggen, gjorde det till kidsen i fredags, blir såååå gott!
Perfekt att sätta på ”Pottan” på dagen så är det klart 6-7 timmar senare!

Min Crockpot hittar ni HÄR
Jag skippar grädden men det är valfritt att runda av bolognese med lite grädde eller creme fraiche om man vill =)

Massor med parmesan på gillar kidsen, personligen har jag gärna tryffelpeccorino! SLURP!
Pastan väljer man själv vilken sort man mår bäst av – som lågkolhydratalternativ tipsar jag om DESSA (favoriter här hemma)
På bild vanlig linguine.

Här kommer receptet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Spaghetti Bolognese i Crockpot


  • Författare: Åse

Ingredienser

1 kg nötfärs
4 stora vitlöksklyftor
4 finhackade gula lökar
4 msk oxfond
1,5 burk pizzasås (Mutti)
1/2 dl tomatpuré
2 smulade lagerblad
1 dl mango chutney (kan ersättas med rött vin)
3 msk torkad oregano
1 msk torkad basilika
200 g bacon
(ev en skvätt grädde i slutet)


Instruktioner

Stek lök och vitlök i lite smör. Fräs köttet i omgångar. Stek baconet knaprigt.
Låt allt puttra i crockpoten i 3 timmar på hög (eller 6-7 timmar på låg)


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
NY KOLLEKTION UTE! HÄR
¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


5 kommentarer

ÅsaS 16 mars, 2021 - 22:09

Visst kan man laga ”pottan mat” i gjutjärnsgrytan på spisen? Men hur tänker man med koktiden då? Går på känsla?
Kram 💕

Svara
Åse 16 mars, 2021 - 22:54

Jajjemen! 2 timmar på småputtring ☺️

Svara
ÅsaS 16 mars, 2021 - 23:11

Perfekt! Tack! ❤️

Svara
Åse 17 mars, 2021 - 00:02

🥰

Svara
Helena 18 mars, 2021 - 20:04

Hej åse. Har aldrig använt en crockpot. Är det krångligt att förstå dig på den? 🙂 köttfärsen ska genomstekas och baconet stekas innan allt börjar puttra?

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.