Söndagsfrallor och nya tag!

16 mars, 2014

God morgon! Vaknade i en pöl av svett mitt i en dröm vid 8. Visst är det obehagligt när man är mitt i en aktiv dröm och blir väckt? Man är ju inte människa efter det. Tycker i alla fall jag. Måste läsa på detta med djupsömn, REM sömn etc.. tycker det är intressant!
Jag slocknade som ett ljus i soffan igår kväll efter en Caesarsallad och discokalas för 13 stycken 10-åringar. PUST! Men roligt hade de nog tror jag! =)
Nu har jag 1 1/2 fralla (<—-receptet)  i magen och är så mätt så jag nog håller mig till kvällen! Tänk om detta vore vetemjölsfrallor, då hade jag ätit 3 och varit hungrig igen om 1 timme! Haha!

IMG_8238

IMG_8241

 
Nu är jag frisk igen! YAY! Så i morgon är det jag som tar tag i träningen igen, detta eviga gissel haha! Men nu har jag och syrran gjort upp ett bra träningsschema, en träningskompis är så bra att ha! Nu JÄKLAR! 😉 😉
Jag lovade er fredagens middagsrecept i går men det var ju fullt upp igår så jag hann inte men lovar att få upp det idag!
Hoppas att ni har en skön söndag! Jag tänker bo i min leo-pyjamas! 😉

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


6 kommentarer

Marina 5 mars, 2017 - 14:16

Hej skulle så gärna villja prova dom här frallorna men länken till receptet verkar inte fungera. Har du möjligen receptet eller vet du var jag kan hitta det? Mvh Marina

Svara
Åse 5 mars, 2017 - 15:29

Hej! De finns här: http://56kilo.se/lchf-frallor/

Svara
Hannah PT – De står på rad…. 19 mars, 2014 - 14:27

[…] väntar på att få bli uppätna… Som alltid inspireras jag av Åses blogg 56 kilo. Gjorde en variant på hennes frallor som blev väldigt goda. Har testat med både smör och […]

Svara
Christine 18 mars, 2014 - 15:59

Tack Åse för en riktigt bra blogg. Jag började med LCHF efter nyår och jag verkligen älskar vad de gör med mig. Har gått ner 6kg från 64-58, men det är dels tack vare dig. Varje gång jag vill ha lite matinspiration, oftast bröd så kikar jag in här!
Keep up the good work 🙂

Svara
Barbro 16 mars, 2014 - 11:36

Alltid gott med nybakt bröd-jag bakade morotslimpor igår. Blandade även i lite gojjibär samt tranbär.
Har du lagt ut ditt recept på dina frallor om inte kan du väl göra det.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram
Ps det gick lite fort igår när jag skrev i till dej hoppas att du har en bra kväll Ds

Svara
Åse 16 mars, 2014 - 11:39

Hej Barbro! Följ länken i inlägget =)
Mmmmm gojibär i brödet låter gott, det ska jag prova!! Ha en fin dag!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.