Sommarpaus

av Åse

Vill bara berätta att jag har vågpaus nu resterande tiden av sommaren, av den enkla anledningen att det är så mycket bjudningar, borta vistelser, rajtan tajtan etc att jag vet att jag kommer hålla vikten endast och inte ha mer nedgång tills allt lugnat sig.  Men jag är ju glad att jag med största sannolikhet kommer hålla vikten i allafall!
Är tillbaka måndagen den 31 augusti med ny vikt! (byter till måndagar ett tag tror jag)

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

22 kommentarer

Ida 23 juli, 2009 - 21:18

Skönt med vågpaus!

Svara
Caroline 20 juli, 2009 - 21:58

Hehe ja då blir det lätt för mig att veta när du återkommer 🙂 31 augusti är nämligen min födelsedag =D Tradigt att det är en måndag bara, det hade jag inte kollat upp ännu hehe.

Svara
Åse 21 juli, 2009 - 08:35

Haha nu vet du :))

Svara
Zaderack 20 juli, 2009 - 07:09

Det kommer att gå fint med din vågpaus, säkert trillar du ner ett och annat hekto ändå!!!!
Har hållt på drygt en vecka nu och i fredags stod vågen på -2,5kg!!!!! Första veckan ger ju oftast ett stort nersving, men jag är så nöjd och glad!!!

Det har jag allt dej att tacka för!!!

Ha en underbar dag!!!

Jennie

Svara
Åse 20 juli, 2009 - 08:23

Wohoo! bra jobbat!!

Svara
mallaba 19 juli, 2009 - 21:22

Jag fortsätter kämpa på och självklart kollar jag in den här sidan också. Ha det så trevlig på alla tillställningar och rajtan tajtan…..Kram mallaba

Svara
Ingela 19 juli, 2009 - 19:20

Jag tror det är bra att ha en vågpaus ibland, man blir annars så lätt fixerad vid decimalerna och vikten varierar ju trots allt en hel del från dag till dag beroende på hur mycket vatten man samlat på sig – bara vara man är i menscykeln spelar ju stor roll för många. Och du vet ju hur du skall göra nu, både för att gå ner i vikt och för att behålla den vikt du har.

Jag har också en vågpaus, blir så frustrerad när vågen står mer eller mindre stilla, speciellt när jag märkt att måtten minskat igen, så tänkte vänta ett par veckor och hoppas få se ett mer tydligt minus då istället.

En kort fråga: äter du extra vitamintillskott eller får du i dig tillräckligt med mineraler och vitaminer?

Svara
Åse 20 juli, 2009 - 10:06

Ja ibland står vågen still men inte måtten, då kan det vara mer förödande att fortsätta väga sig efetrsom det skapar frustration!

Svara
bibi 19 juli, 2009 - 17:04

Låter som ett bra val med vågpaus, speciellt du du vet exakt vad du kan/vill äta.Själv laddar jag inför ”omstarten” men ska vänta till veckan är passerad med flera födelsedagar inbokade,senast 1 Augusti kör jag igång och då hoppas jag att jag vet/kan massor om lc
Hur gör barnen, gör du pasta, potatis.. som kompliment till era måltider?

Svara
Åse 20 juli, 2009 - 10:45

Japp de får pasta, ris, potatis etc.

Lycka till!

Svara
Bella 19 juli, 2009 - 16:46

Hej igen.
Skönt för dig att ha en vågpaus. Härligt under sommaren.
Jag har tänkt massor på det här med Gi OCH LcHf sen jag senast skrev till dig. Jag har läst Annika Dahlqvist’s ena bok och är nu inne på den andra. Har även skrivit ett långt inlägg på kolhydrater ifokus och känner att jag börjar få lite mera information. Känner iaf att jag gärna skulle vilja ha din syn på saker och ting. Du har ju ändå gjort en makalös viktresa!! Såg föresten din förebild. Man tror inte det är samma person. Ser kanske ut att vara din mor eller din moster. Hehe, är du medveten om att du har lyckats ”tagit bort” en hel person. Mycket bra jobbat!!! Nåja, åter till saken. Min fråga till dig är : Hur göra med sockret? Nu när jag har läst lite om LcHf så har jag ju vridit på alla saker jag har hemma och hos vänner och bekanta,ja de tycker nog jag är liite knäpp allt. Det är f*n socker i mycket. Hur kändes bra för dig tycker du? Gick du ut lugnt och sansat och började med att utesluta pasta, potatis och ris? Eller började du även kolla ingredienserna på såser du hällde över kycklingen och marinaden till köttet osv? Jag är 26 år, 162cm och väger 74kg. Det är tunga kilon. Kroppen säger ifrån och jag har dåligt flås och det är tungt att röra sig. Så ska det inte vara!! Tycker speciellt min uppblåsta mage har börjat vara ivägen lite väl mycket på sista tiden. Jag känner iaf att med den informationen jag har fått så vill jag börja äta enligt LcHf. För jag tror på det. När man läser om hur kolhydraterna påverkar kroppen så skulle man kunna tro att jag läser om mig själv 🙂 Aldrig mera Vv. Aldrig mera Light produkter, och speciellt inte margarin. Uschamig. Om det sedan fanns något tips eller ja, kalla det vad du vill, som du skulle vilja ge… Kanske gällande hur du kom över suget efter någon speciell gammal favvorätt som var rätt så kolhydratstinn. Eller något annat tips gällande LcHf så blev jag riktigt glad. Tack för din tid! Ha en fortsatt trevlig dag. Hälsningar Bella, startvikt 74kg.

Svara
Åse 20 juli, 2009 - 10:47

Hej!

Jag tycker att man ska ha koll, undvika socker men inte gå till överdrift – det fungerar bäst för mig.
Jag väljer alltid det med minst kolhydrater i såser/dressingar etc men vänder inte och vrider på E nummer etc.

Lycka till nu!!

Svara
Ida A 19 juli, 2009 - 13:00

Vad skönt det låter med vågpaus.
Ska själv försöka hålla vikten men måste då väga mig för att se att det inte går åt fel håll under semestern för att sedan ta tag i de sista 10 kilorna inför julen. Svårt att gå ner i vikt med alla dessa bjudningar och fester som väntar:) Tack för svaret gällande kaffe! Dricker nu med gott samvete igen :). Ha en bra dag //Ida A

Svara
lotta 19 juli, 2009 - 12:03

Din vikt kan jag stå ut med att vänta på, hihi. Men inte dina inlägg, det blir väl ingen bloggpaus?!! Jag bara måste kolla varje dag, minst en gång….

Svara
Åse 19 juli, 2009 - 12:10

ha njdå, ingen bloggpaus!!

Svara
anna 19 juli, 2009 - 10:55

hej,

det gör du rätt i!!! bara man känner at man håller vikten hyfsat så, det är ju nuu det är sommar!!! mvh anna segersköld

Svara
jenny 19 juli, 2009 - 10:27

Det gör du alldeles rätt i! Vikten lär du med all säkerhet hålla ändå och man känner ju själv om det barkar av åt fel håll….
kram

Svara
Emelie 19 juli, 2009 - 10:23

Tack för fina orden!
Skönt med vågpaus, du har ju verkligen koll på läget.
Själv har jag med vågpaus men kanske mest för att det inte händer så mycket, *hihi*
Kram kram och ha en fin söndag!

Svara
Anna-Lena 19 juli, 2009 - 09:22

Skönt med en lite vågpaus. Jag funderade med på detta men jag kör igång igen för fullt för att ta dom sista kilona, mår så mycket bättre när jag har 100% koll……
Ha en skön dag, själv blir det nog lite bakning i regnet.

//A-L

Svara
Soulsister 19 juli, 2009 - 08:39

Nu går ja på semester o tittar bara som snabbast in för att önska dig en skön sommar. Kommer kika in lite då o då för att kolla läget 🙂
KRAM

Svara
Linruz 19 juli, 2009 - 08:20

Hej sötnos! Uppe sent i går och uppe tidigt i dag. Vilket energiknippe du är!
Låter sunt med våg paus under sommaren !!!!
Njut av sommaren och allt roligt!
Kram kram Lina

Svara
Åse 19 juli, 2009 - 08:22

Haha inget val, maken rumlade ju in vid 5.30 så det var bara att ta smpbarnen nu på morgonen 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.