SNYGGASTE vida fladderbrallorna och Tacksamlista

av Åse

Innehåller annonslänkar till Ellos och Gina Tricot

Åh vilket stråååååålande tisdagshumör jag varit på idag!

Anledningen?

  1. Det är nystädat hemma!
  2. Det är KAOS på ovanvåningen men det gör inget för det är ju alla våra saker som belamrar allrummet eftersom sovrummet/Wic renoveras! Det innebär att snart har vi ett nytt och fräscht sovrum och möjlighet att förvara kläder etc utan stök! Längtar massor!
  3. Det är SOL ute och våren är på väg!
  4. I morgon ska jag på Body Balance kl 12:10 – Längtar! Min kropp behöver stretchas och köras igenom efter mycket stillasittande när jag var sjuk
  5. Min kropp belönar mig för att jag slutat slarva. Den har mer energi och kläderna sitter inte åt längre
  6. Jag ska få umgås en hel helg med min allra bästaste bästis: Vickan! Vi ska upp till Sthlm på jobb på fredag och förena nytta med nöje
  7. Jag har massor med roligt framöver att se fram emot! Mycket häng med kära vänner och familj i april, maj och juni!
  8. Det är ljust så länge! Så jag kan få till aptitligare bilder på mina matbilder.
  9. Noel (15 år) och jag har lagat spenatsoppa ihop i eftermiddag! Kul <3
  10. Sist men inte minst! TACK för att ni tog er tid att skriva på gårdagens inlägg. Jag fick massor med tips, men det satte även igång min egen hjärna som behöver vattnas regelbundet med inspo från era kommentarer 💖 Jag satt hela förmiddagen och skrev upp tips på blogginlägg!

Jag kanske ska börja med ”Dagens tacksamlista” på kvällarna? Så kan ni kontra? Och kanske ”Veckans bästa och Veckans lärdom”?

Vad tror ni om det??

Det är ju så otroligt viktigt vad man väljer att fokusera på – det positiva eller det negativa!
Att börja dagen med att grubbla över det förgångna, det som varit gör ju att man tar med sig negativ energi in i en ny fräsch dag! Leave it behind! 💖 Avsluta och börja dagen med tacksamhet istället.

OK – så över till något annat som gör att detta är en BRA DAG!

Jenna Trousers från Gina Tricot!

Jag är ju ganska kort (1.63) och även då jag är ganska petite i uppenbarelsen så har jag kurvor och har inte trott att vida byxor är något för min figur förrän min allra bästaste stylist och smakråd (och vän)  Mats tyckte jag skulle köpa vida byxor.

Min vän Rebecca tipsade om dessa och de kom idag! In LOVE!

Tar lite olika bilder så ni ser hur de faller!

Nu börjar mina egna fransar växa ut!
Saknar inte att bygga. Gillar mina små pillemariska ögon 😁 Även utan makeup (lägg till det på min lista ovan hehe)
PÅ bilden har jag dock Mascara =)

Förresten har ni tips på riktigt bra Mascara som inte ger spindelben??

Blus HÄR -Älskar Object 

Hög mudd som håller in magen! heheh

Här har jag de svarta på mig! Sorry mörk bild, men tiden började bli kväll.

Finns de inte online så kolla med er lokala butik!

P&K och God kväll! Nu ska jag göra god lågkolhydratpixxa =)

💗

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Christina Andersen 4 april, 2019 - 14:50

Brukar aldrig kommentera inlägg men fick en tankeställare efter ditt tacksamhetsinlägg. So here goes – Jag är tacksam för din blogg. Tacksam för att du delar med dig av din glädje och kunskap kring kost och mat. Upptäckte din sida 2013 via en gammal klasskompis och har sedan dess regelbundet använt mig av dina fantastiska recept. Så tack Åse för allt du delar med dig av!

Vänliga hälsningar
Christina

Svara
Therése 4 april, 2019 - 13:48

Jag tycker det är så snyggt med vida byxor! Jag har inte världens längsta ben och med ett par långa vida byxor och klackar blir det väldigt snyggt och proportionerligt. Elegant också! Ska absolut testa Ginas varianter som du har här.
Ang mascara: Jag använder Loeals Paradise, den tycker jag är jättebra.

Svara
Karin 3 april, 2019 - 23:49

Clinuc har bra masara även
Loreal gånger 5
Hm hade massor av nya sorter.
Min bästa loeral gånger 4 utgått så jag testar för fullt.

Svara
Eva 3 april, 2019 - 09:51

Åh bra där! Man har så mycket att vara tacksam över och så bra att fokusera på det! Viktigt att stanna upp och tänka på det!

Recept på spenatsoppan vill jag gärna ha😍

Svara
Ulrika 3 april, 2019 - 08:18

Lancôme Hypnôse Volume-à-porter är min favoritmascara.

Svara
Åse 3 april, 2019 - 08:19

Åh tack! Ska kika! 💖

Svara
Annika karlsson-mukka 3 april, 2019 - 06:24

Så snygg ❤️ Bra med tacksamhetslista 🙏

Svara
Åse 3 april, 2019 - 07:56

🙌🏻🌸

Svara
Sussie 3 april, 2019 - 04:53

Åhhhh JAG ÄLSKAR BODY BALACE, vilken skön träning det är😇 Sköna rörelser och schysst musik!!!
Kan inte bli bättre☺
Snygga byxor, klockrena på dig!

Svara
Åse 3 april, 2019 - 09:05

Verkligen! Det är ljuvligt för kroppen! 💞
Tack! 🌺

Svara
ÅsaS 2 april, 2019 - 22:53

Tacksamhetslista vore ju nåt! Har den senaste tiden känt mig rätt tacksam mitt i allt det jobbiga vi går igenom just nu med Junior och hans diagnos. Tänk att det ska till ”elände och jäkelskap” för att man ska inse att man trots allt har något att vara tacksam över. Från och med nu är det jag som skriver ner X antal punkter varje dag som jag är tacksam över.
Snygga brallor på snygg tjej! Har själv några liknande liggandes i garderoben, dock från annan butik. Tyvärr passar inte mycket av GT’s kläder mig, storleksmässigt.. Men tjejerna handlar en hel del där. Har för övrigt hämtat ut ett gäng paket idag, med bl a ett par jeans som jag kommer bo i framöver. De sitter som ”a second skin”, så mjuka, sköna och stretchiga – Luella Slim, från Ellos. På mig (långben) blev de ankle, och det passar ju bra till våren/sommaren.
Nä, nu kallar sängen, och den där tacksamhetslistan jag skulle skriva.
Ha det gott, kram! 💕

Svara
Åse 3 april, 2019 - 09:08

Åh men så är det ju Åsa – man behöver ibland få kontrast på livet även om det så klart är tråkigt när det beror på sjukdom 💕
Luella slim! De ska jag kolla in! Massa kram! 💜

Svara
Lisbeth Thörngren 2 april, 2019 - 22:19

Supersnygga byxor! Vilken storlek köpte du?

Svara
Åse 2 april, 2019 - 22:31

S!

Svara
Lisbeth 2 april, 2019 - 22:33

Tack!

Svara
Lisafisa 2 april, 2019 - 22:04

Har ej läst allas kommentarer men kan du inte ha mission att testa restauranger o liknande i nv-Skåne? Vi vill alla ha tips ibland o de måste vara glada att du skriver om dem! Kanske testa o se om lätt byta ut mat till nyttigare osv osv, jag lan följa med ibland 😉😘

Svara
Lisafisa 2 april, 2019 - 20:39

Snygga på snyggo!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.