God förmiddag! Wohooooooo vilket underbart väder!!
Jag ska bara baka av en form med bovetefrallor fast gjorde det i panna som tips från läsare, och så bytte jag ut en del av rismjölet mot bakprotein så vi får se vad resultatet blir! Sedan ska jag ta mig ut på PW.
I går kväll hade jag planerat att börja rulla köttbullar men i samma veva insåg jag att min Michael Kors mobilplånbok var borta med leg och MasterCard så det blev 1 timmes letande och ringandes till de ställen jag hade haft den på senast innan den hittades bakom, mellan sätena i vår stora bil 😉 Suck!
Så, det blev snabbmat i stället men helt ok snabbmat om ni frågar mig!
Daniel hade köpt ett paket Lindströms Angusburgare på Ica Maxi för ett tag sedan som passade utmärkt nu. Betydligt färre ingredienser och mindre skräp än vad det brukar vara i färdigköpta burgare.
Tjocka och saftiga och det blev så gott!
Jag lade burgarna på stekta ägg sedan var det baconskiva, tomatskivor, gul rå lök, chili aioli, hamburgergurka och ost på. MUMS!
Det blev soffmat i stället i går 🙂
Bra ingredienser!
KRAM på er!!
annonslänkar
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
14 kommentarer
Vilket supergott recept på snabbmat o vad gott med stekt ägg ist för bröd! Kommer att göras fler gånger!
Oooo… Paniken när plånboken är borta, är inte kul… Suck… Skönt att du hittade den på säker plats ändå. 🙂
De där burgarna har jag också köpt vid ett par tillfällen.
Tycker de har ett fint namn. 😉
Haha ja, tänker på irländare och skotter =)
Äsch.
Det var ju inte sååå jag menade. 😉
Jag döööööööööööööör! hahaha nä klart du inte menade! Duuuuuuuh *hahahaha*
Näää!
LINDSTRÖMS. Inget annat. 🙂
(Fast NU kom jag ju på… Ha ha…)
Åse, vad använder du för bakprotein?
Jag använder Fitnessgurus One Bake, det står på ganska många ställen här i bloggen =)
Ja men då väntar jag på det uppdaterade receptet! 🙂
Hej Åse!
Jag är mycket nyfiken på detta bovetebröd och har tänkt baka dem, blev de goda tycker du? Jag har jättesvårt att hitta Finax psyllium så jag måste använda fiberhusk. Du som är så bra på detta, hur mycket skulle du minska på husken för att motsvara samma mänd Finax psyllium? Tack för att du så snällt svarar på mina frågor 🙂
Grymt goda! Men avvakta till i morgon då kommer mina modifieringar så det blev ett luftigt bröd istället!
Ta aningens mindre, dvs inte 40 gram utan 30 kanske? Men som sagt, det är svårt för mig att svara på då jag inte provat med fiberhusk.
Åå, vad roligt att de blev goda! Förstår att du inte kan säga exakt men du har stor kunskap så tack, nu har jag nåt att gå efter. Är det bakproteinet som gör brödet luftigare? Hälsningar Nancy
Yes! 🙂