Snabba laxen och sova sött!

13 mars, 2013

Snabbmat när den är som bäst kan jag tycka.
Ugnsgrillad lax med hollandaise och avokado. Tar 15 minuter att göra!
Laxfilén saltas och peppras och så ringlar jag lite olivolja över. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 12-15 min (42 grader innertemp)
Hollandaisesåsen tar inte många minuter! Ur min bok.
150 gram skirat smör
2 äggulor
1 msk färskpressad citronsaft
salt, vitpeppar


Lägg äggulor och citronjuice i en mixerbägare och salta och peppra lite. Sätt igång stavmixern och häll sakta ner smöret i en jämn stråle.
IMG_1615

IMG_1614

Lite nya sängkläder från myBliss har kommit, älskar dem som jag skrivit om förut! Mina absoluta favoritsängkläder! Jag har dem i beige sedan tidigare.
Så nu är det nybäddat och jag längtar riktigt tills jag får gå och lägga mig 😉
Just nu har myBliss 50% på sina bäddset! Den gäller månaden ut! Passa på, verkligen bra pris!!
Rabattkod: bädda-rent

IMG_1601

IMG_1605

IMG_1610


PS: (Många braiga rabatter nu, glöm inte Klädfabrikens! Ni har 15% på hela Klädfabrikens sortiment (Även REAN som redan är kraftigt nedsatt!)

Ni anger koden 56KILO15 i kassan så dras % av automatiskt.)


Innehåller annonslänkar från Adviral
Min kod 56KILOOKT ger 20% på hela ordern, giltig tom 1/11.


Black Galaxy Marble / Golden Burgundy Marble / Emerald Satin / Black Reef Marble

17 kommentarer
0

17 kommentarer

Ingamaj 2 oktober, 2018 - 18:24

Idag. Snabblagad lax med hollandiesesås + bönpasta idag till middag, supergott😄

Svara
Ugnsstekt lax med stekta grönsaker och hollandaisesås | Carros LCHF-Mat 18 augusti, 2013 - 14:10

[…] ett smarrigt recept på lax som vart dagens […]

Svara
Annika 18 mars, 2013 - 07:49

Det här ska jag göra idag 🙂 gott med hemmagjort hollandiesås!
Kul att mannen gillade tröjan, den finns i vit också ja 🙂 kram!

Svara
maja 15 mars, 2013 - 14:17

F ö älskar jag kombon vitt/blått så superfräscht i ditt sovrum tycker jag:)

Svara
Åse 15 mars, 2013 - 14:19

Tack!! :))

Svara
maja 15 mars, 2013 - 14:16

Å så gott!!! måste prova!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 14 mars, 2013 - 21:56

Åh, jag vill ha din bok! Fyller år nästa vecka och har önskat mig den. 🙂
Älskar lax… i alla former! Hollandaise är också gott, men tyvärr glömmer jag ofta bort den såsen. Får plocka fram den igen. 🙂

Svara
Mimmi 14 mars, 2013 - 18:52

Hjälp mej Åse! Om jag äter hollandaise enl handmodellen, borde jag klara mej på ett par msk då? Överäter jag smör nu åxå 🙁

Svara
Mimmi 14 mars, 2013 - 05:06

Tack Åse! Snabbt, supergott 🙂 vågade mej t.o.m. På hollandaise, som jagtidigare tänkte är för svårt att laga!

Svara
Åse 14 mars, 2013 - 09:06

Kul att det smakade!!

Svara
Rina 13 mars, 2013 - 20:21

Åå va fint sovrum. Tyvärr har jag dubbeltäcke och det verkade dom inte ha:-(

Svara
Åse 14 mars, 2013 - 09:11

Vad synd!! 🙁

Svara
carina 13 mars, 2013 - 17:46

Hej,såg underbart gott ut.
I boken står det creme fraiche men inte här på receptet.Har du uteslutet det bara & blev det lika bra det med ?
ÄLSKAR din bok..
Gjorde laxbiffar igår men mina bara rasade sönder i stekpannan,vad gjorde jag för fel?Men gott var det 🙂

Svara
Åse 13 mars, 2013 - 17:58

Hej! jag uteslöt det, den behövs inte utan ger bara lite rundare smak. Kul du gillar boken! =) Man får steka biffarna försiktigt och i mycket smör, om de håller dåligt så kan du addera till lite pofiber eller fiberhusk.

Svara
Lana 13 mars, 2013 - 17:17

Gott med lax!
Har nu läst alla diskussioner kring dina inlägg om mejerier. Håller med dig att alla vi är unika och behöver individuellt sätt att äta!
Jag har själv nu ätit mejerifritt i nästan två år och mår mycket bra av det! 🙂
På min blogg har jag massor med mejerifria recept, så det är bara gå in och botanisera! Och så blir jag också glad om för en och annan kommentar! 🙂
Du har en mycket bra blogg! 🙂
Ha en toppen kväll!
Kram
//Lana

Svara
Åse 13 mars, 2013 - 18:04

Hej Lana! Jag ska kika in hos dig! Tack! =) KRAM!

Svara
Marie 13 mars, 2013 - 16:37

Nej nu måste jag in o köpa din bok för det är för många goda recept och allt för bökigt att leta på hemsidan 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.