Smyyyyyyyyger in julen!

av Åse

God morgon finisar! Ibland när jag sätter mig för att blogga på morgonkvisten efter en härlig frukost och en god kopp kaffe så känns det nästan som när man plockar upp mobilen för att prata av sig med en kär vän! Härligt att känna så efter 13 års bloggande!
Jag mår mycket bättre! Är tacksam för att jag har en kropp som läker fort! Men är ju övertygad om att det beror på att jag tankar min kropp med bra bränsle och har bra balans i kroppen på omega 3 och omega 6 bl.a.
Har njutit av en härlig parmesan och skinkomelett och doften av mitt yankee candle doftljus sprider en skön känsla i kroppen. Ahhhhh jag har börjat grotta in i mig i min lilla kokong som jag gör varje år vid denna tiden. 1.a advent närmar sig och julen har börjat smyga sig in här.
I går hade jag och Michelle en mysig mor-dotter eftermiddag med shopping som avslutades med sashimi på Väla.
Vi började med att åka till Jenny på Blackballon som hade showroom i går. Härliga dofter från doftljus mötte oss när vi kom in och mängder av tända ljus i de vackra TineK ljuslyktorna. Showroomet gick i adventstecken och jag fick hålla i lånboken så jag inte shoppade på mig allt där fanns 😉
Det blev lite smått och gott! TineK kruka i silver, adventsljus, doftljus, Day ljuslykta i metall och så hittade jag lite julkulor, adventsljusstake, ljuslyktor mm på Åhléns, IEMS och Flowerteam.

Mustigt och underbart doftljus från Blackballoon, ljushållare från SIA (IEMS) och adventssljustake från Flowerteam

Vår elfluga (present från svärmor när vi köpte vår första lägenhet) har fått flytta in!

Day ljuskopp i metall  och ett härligt doftljus från Yankee Candle! Mums!

Fint adventsljus! Önskar jag hade köpt den fina ljusstaken som passade till!  Den söta gris-julgranskulan i glas kommer från Åhléns.

TineK kruka med ”hjärta på tråd”
Avslutningsvis ett shoppingtips!
Underbara Borett tipsar om att de har 15% på HELA sortimentet (utom kampanjvarorna) så här inför advent (julklappar kanske??)
Rabattkoden är Bloggadvent och ni uppger den i kassan. Koden gäller i tre dagar så skynda!

Skön måndag!! I kväll dras en vinnare till tävlingen om tre bakmixerfrån Blending Bliss! Nu ska jag göra mig i ordning sedan ta mig ner till Malmö för en plåtning för Tara, kan bara hoppas att de kan sminka bort mina trötta ögon! 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Anita 27 november, 2012 - 11:30

Vilket fint datumljus du köpt. Om du vill ha ett ljusfat till så såg jag att ICA Maxi har i glas i olika färger. De är faktiskt fina, tycker jag. Ha nu en bra tisdag! 🙂

Svara
Christina 26 november, 2012 - 16:33

1 5 st 2 över 500kr 3 cecilia broms

Svara
Christina 26 november, 2012 - 16:31

1) 5 st 2) över 500kr 3) Cecilia Broms

Svara
Jenjo 26 november, 2012 - 12:45

Vad skönt att du mår bättre! Hoppas att du kommer kunna njuta av den härliga tiden som kommer nu. Jag tar alltid ledigt fredagen innan 1:a advent och då pyntar jag. Då kommer ljus, lyktor, lampor, stakar och allt annat fram. Det är oxå då, men först då, som jag sätter igång julmusiken. Sedan kör jag i stort sett enbart det fram till i januari.
Älskar verkligen denna tid!
Sköt om dig (som vanligt) fina Åse!!! KRAM KRAM <3 <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.