Skaldjursfrossa hos Riis

av Åse

God förmiddag!
Vi har vaknat upp här och fått i oss en hejdundrande frukost och nu ska vi ut till pulkabacken i Ånnaboda.
19022015-012A6959
Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll här i går där vi blev som vanligt totalt bortskämda med god mat!
18022015-012A6900 18022015-012A6901
Lite snacks, något för alla smaker, jag håller mig till nötter, börjar jag nalla på tex naturgodiset så kan jag inte sluta 😉
Barnen hittade varandra direkt som vanligt ♥︎
18022015-012A6902
Fantastiskt god Frozen Applepie Martini!
18022015-012A6911 18022015-012A6913
Till middag sedan blev det skaldjursfrossa! YUM!
Till det en superb hummersoppa!
18022015-012A6934 18022015-012A6940 18022015-012A6944 18022015-012A6950 18022015-012A6952
Vi hörs senare vänner! ♥︎

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Susanna B 19 februari, 2015 - 19:29

Himla kul att läsa eftersom jag följer båda era blogger!! Var det så ni lärde känna varandar? Genom bloggandet alltså? Man kanske skulle börja blogga trots allt…skulle vara kul att få nya vänner!

Svara
Åse 21 februari, 2015 - 12:30

Hej! Vi lärde känna varandra redan ca 2004 via våra dåvarande bloggar (dvs varken 56kilo eller Matplatsen). Vi har många härliga minnen ihop ♥︎

Svara
Lis Lindman 19 februari, 2015 - 18:52

Fick tag i din första bok, tack och lov för vilka härligt goda recept. Tycker den är bäst av dina tre, jag har naturligtvis alla tre.
Vill bara fråga, om det står grädde i receptet menar du då vispgrädde eller kan det vara matgädde, för ibland står det vispgrädde?
Tack för tre bra böcker och nu längtar jag efter din fjärde.

Svara
Åse 19 februari, 2015 - 19:05

Tack! Fjärde är på G;) vispgrädde! Always!!

Svara
Jeanette 19 februari, 2015 - 13:48

Men åhhh vad roligt att du är här i Örebro:))<3 kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.