2,4K
Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll här i går där vi blev som vanligt totalt bortskämda med god mat!
Lite snacks, något för alla smaker, jag håller mig till nötter, börjar jag nalla på tex naturgodiset så kan jag inte sluta 😉
Barnen hittade varandra direkt som vanligt ♥︎
Fantastiskt god Frozen Applepie Martini!
Till middag sedan blev det skaldjursfrossa! YUM!
Till det en superb hummersoppa!
Vi hörs senare vänner! ♥︎
God förmiddag!
Vi har vaknat upp här och fått i oss en hejdundrande frukost och nu ska vi ut till pulkabacken i Ånnaboda.
Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll här i går där vi blev som vanligt totalt bortskämda med god mat!
Lite snacks, något för alla smaker, jag håller mig till nötter, börjar jag nalla på tex naturgodiset så kan jag inte sluta 😉
Barnen hittade varandra direkt som vanligt ♥︎
Fantastiskt god Frozen Applepie Martini!
Till middag sedan blev det skaldjursfrossa! YUM!
Till det en superb hummersoppa!
Vi hörs senare vänner! ♥︎
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
5 kommentarer
Himla kul att läsa eftersom jag följer båda era blogger!! Var det så ni lärde känna varandar? Genom bloggandet alltså? Man kanske skulle börja blogga trots allt…skulle vara kul att få nya vänner!
Hej! Vi lärde känna varandra redan ca 2004 via våra dåvarande bloggar (dvs varken 56kilo eller Matplatsen). Vi har många härliga minnen ihop ♥︎
Fick tag i din första bok, tack och lov för vilka härligt goda recept. Tycker den är bäst av dina tre, jag har naturligtvis alla tre.
Vill bara fråga, om det står grädde i receptet menar du då vispgrädde eller kan det vara matgädde, för ibland står det vispgrädde?
Tack för tre bra böcker och nu längtar jag efter din fjärde.
Tack! Fjärde är på G;) vispgrädde! Always!!
Men åhhh vad roligt att du är här i Örebro:))<3 kram