Sjukstuga och rabattkod hos Tintin Style!

av Åse

God morgon, önskar jag att det kunde vara men jag är tyvärr ännu sämre i dag så jag har fått ställa in mötena i Malmö och har fått läkartid kl 11:30, hostar så jag knappt kan sova och är som en zombie.
Har precis avnjutit en kopp kaffe och en tallrik med keso/kesella med bär och nötter och ska snart hoppa in i kläderna och komma iväg.

En shot med omega 3 olja, dubbel dos D-vitamin, C-vitamin och magnesium. Någon här som har erfarenhet av kollodialt silver?
I går kom två nya kuddfodral från DAY, superfina tycker jag och lite juliga! (Den vita på bild, har en brun också) Jag köpte mina hos Hwita Villan. (Fast såg nu att Tintin Style också har Day Home! Älskar Day!)
Börjar ni längta efter advent och vår julmånad december? Det har börjat smyga sig på hos mig och jag har t.o.m tagit ner julsakerna för att inventera 😉 Är hiskeligt trött på mitt jul CULT så det får bytas ut nu mot lite annat.

Lite shoppingmöjligheter till er också kommer här!
Fr.o.m. i dag tisdag fram till fredag har ni 15% på hela Tintin Styles sortiment. Rabattkoden ase15 (unik för er) anger ni i kassan.
Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller på ordinarie pris.
Får bli lite varm soppa ikväll känner jag! Har ni kanske ett riktigt gott sopprecept som ni ligger inne med? Dela gärna med er!
Många kramar på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Linn 21 november, 2012 - 23:19

Kollodialt silver. Måste läsa på mig på det, men jag har bestämt för mig att en man som överkonsumerat detta blev helt blå på både in och utsidan. På utsidan för att han smorde in sig i det mot eksem och på insidan för att han drack det. Jo, jag var tvungen att googla nu mitt i inägget. Sök på kollodialt silver och ni får fram honom på bild. Säger inte för eller emot men jag har för mig att det i intervjun med honom avråddes från detta preparat. Ska läsa på mig det i alla fall. Krya på dig!

Svara
EbbaPåLandet 21 november, 2012 - 21:22

Hej Åse.
Kollodialt silver is the shit! Skaffa genast :o)
Det ända jag använder då jag blir riktigt förkyld. Funkar verkligen. Använd också förebyggande då du känner att något är på g…
Krya på dej

Svara
Jenny 21 november, 2012 - 09:25

Hej Åse!
Kollodialt silver är super. Blandar alltid det i vattnet vi dricker i såna här tider. Ett tips bara, ta magnesiumet på kvällen till natten. Det får nämligen dina muskler att slappna av så sömnen blir bättre 🙂 Krya på dig!

Svara
Anna Lindholm 20 november, 2012 - 20:52

Är det verkligen säkert att använda kolloidalt silver på det sätt som vi gör nu? Har hört att det är bra mot bakterieinfektioner vid svårt brännskadade men mot förkylningar och liknande? Tycker dock inte att man ska överäta antibiotika heller då det inte hjälper mot virus bara bakterier. Du kan ju gärna dela med dig av infon du får och om du tar det vad du kommer fram till.

Svara
Annette 20 november, 2012 - 14:11

Hej
Blev precis ett gapskratt från kontoret bredvid. 🙂
Blev inkallad och visad din sida och skrattet kom av det kolloidala silvret.
Många har skrattat åt mig sen jag började inta detta dundermedel men kan inte nämnas hur tacksam jag är över detta. Sägs att med god tro kan man bli av med mycket men tro mig. Jag har trots god tro inte blivit frisk från förkylningar tidigare.
I oktober fick jag nog, 2 månader med förkylningar gjorde att jag inte orkade mer. En kompis rekommenderade kolloidalt silver… själv var jag så trött på alla virus, framför allt då jag arbetar med barn. Åkte till hälsokost och la pengar på en stor flaska.
Vid minsta förkylningstecken tar jag ett snapsglas av detta.
Tar därefter 2 msk ca var tredje timme närmsta dygnet.
Därefter minskar jag ner till 1-2 matskedar dagligen tills besvären släppt helt samt någon dag efter.
Var rejält förkyld när jag tog de första shottarna 🙂
Dagen efter hade besvären nästan släppt helt.
Har sen dess vid något tillfälle haft ont i halsen. Tagit mitt silver och vips frisk dagen efter.
Jag är verkligen imponerad av det kolloidala silvrets verkan och tror verkligen på det. Vet att vissa tar 2 tsk dagligen för att undvika förkylningar och virus. Kanske är något man borde göra nu när virus och influensatiderna är här.
Tips köp och prova 🙂
MVH/Annette

Svara
Åse 20 november, 2012 - 18:11

Tack för tips! =)) Ska prova!

Svara
Varvara 20 november, 2012 - 13:57

Hej Åse!
Kollodialt silver är bland det bästa du kan använda, det tar död på en hel del bakterier och virus, jag rek.det varmt.
Vad gäller soppa, så tipsar jag gärna, C-vitamin rika grönsaker, kryddor så som
ingefära, vitlök, gurkmeja och annat bladgrönt. Låt koka lite lätt, mixa det sedan till en slät soppa och dekorera med valfri topping, mums!
Krya på dig!
Kram från Varvara

Svara
Monica 20 november, 2012 - 13:35

Stackare! jag är i samma läge jag, tror det är flunsan (hög feber och tokhosta) min man trodde att jag snart skulle ha ett sexpack på magen om jag fortsatte hosta så här… I wish! 🙂
Tack för rabattkoden hos en av mina absoluta favvo-affärer! Har redan beställt den fina mönstrade blusen från Spira!
krya på dig!

Svara
Mariah 20 november, 2012 - 13:17

Krya på dig Åse! Hoppas du blir frisk snart.
Och du, lägg ut dina Cult grejjer på bloppis vettja 🙂

Svara
Helena 20 november, 2012 - 12:50

Krya på dig!!!
Själv har jag äntligen varit och köpt julpryttlar till min Cult design, så olika det kan vara 🙂
Jo då, här smyger sig julstämningen på rejält. Snart alla julklappar inhandlade, bara ett par ynka kvar och paketkalendern färdig att hänga upp.
Vet du vad jag ska göra när alla andra stressar i december? Njuta av ledighet och fixa lite annorlunda mat till julbordet 🙂
Kramis!!

Svara
karin 20 november, 2012 - 12:30

Trist att vara sjuk.Snygg kudde.
Förstår inte hur man kan tröötna på cult desning jul.
Själv älskar jag deras jul.
Krya på dig.

Svara
Linn 20 november, 2012 - 12:18

Först tips på en god soppa: http://mittbastaliv.blogspot.se/2012/07/carians-fisksoppa.html
KRYA PÅ DIG! Ska genast kika in på Tintin Style:)

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 20 november, 2012 - 10:59

Krya på dig! Usch, vad jobbigt att vara sjuk. Hoppas att du snart är på bättringsvägen.
Tack för rabattkoden. Jag brukar spana in på Tintin Style men har inte handlat något där ännu, men nu med rabatt kanske jag slår till. Supersnygga kuddar föresten!
Mitt sopptips är broccolisoppa:
http://vardagfest.blogspot.se/2012/07/broccolisoppa_14.html
Servera med lite knaperstekt bacon och en klick creme fraiche.

Svara
Mariann Fäldt 20 november, 2012 - 10:48

Jag blandar 2 tsk kollodialt silver i 1 liter vatten och dricker ett glas ca varannan morgon… det funkar för mig och jag har hållit mig frisk länge! Värt att prova – Det finns mycket information på nätet =) Krya på dig!

Svara
Sara och Busungarna 20 november, 2012 - 10:39

Åhhh så fin kudde!!
Krya på dig i massor goding, hoppas att du är betydligt piggare snart, snart!
Kramar

Svara
Anna-Lena 20 november, 2012 - 10:35

Vad jobbigt att va sjuk, hoppas att farbror doktorn kan hjälpa dig. Börjar med längtar till advent, skall med ta fram sakerna och se vad man måste komplettera med. Är inte så mycket för en massa tomtar och sånt utan kör rätt så strikt och rent, bara i vitt, silver och grått. Idag blir den en sväng till Ullared och handla julklappar. Tycker alltid att det är kul innan jag kommer dit, sen får jag ”fnatt” bara jag kommer dit. HATAR verkligen när det är en massa folk och rörigt. Men man brukar hitta bra julklappar till barnen där. I år är det lätt till dom stora killarna då båda flyttat hemifrån så det lär bli en massa saker till hemmet. Tänk att jag har så gamla barn jag som bara är 28 år eller hur va det ; )
Krya på dig, kramis

Svara
CamillaP 20 november, 2012 - 10:34

KRYA PÅ DIG!!!! <3
Läste en låååååång artikel är om just kollodialt silver….mycket intressant läsning! Tror det är en av många mineraler vi skulle behöva tillföra för att må allra bäst!
kramiz

Svara
CamillaP 20 november, 2012 - 12:19

Får väl ta tillbaka vd jag skrev innan! Gogge frågade sin lärare på skolan och hon sa bestämt nej till att använda det!

Svara
Lisa med två små 20 november, 2012 - 10:31

Jag TOG för sällan, inte ”gick”….:-)
Mot hosta kan jag också tipsa om att till natten skiva en lök, hälla på hett vatten och ställa bredvid sängkanten, huvudändan, till natten. Har hävt många av dotterns kruppattacker på detta vis.

Svara
Lisa med två små 20 november, 2012 - 10:28

Jag tar kolloidalt silver. Och min 5-åring som annars åker på allt på förskolan.
Fick det inte att funka först men efter tips om att späda det med lika mkt citron eller lime och hålla det en stund under tungan så funkar det klockrent! Citronen löser tydligen upp bakterierna skyddande fett-hinna. Sen ligger de pyrt till!
Jag gick också för sällan när jag väl kände något. Man ska ta flera ggr/dag och fortsätta någon dag efter att man känner sig bättre. Precis som med antibiotika!
Krya på dig!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.