Serlas nya hushållsark

av Åse

Betalt samarbete med Serla så har jag fått möjligheten att prova Serlas nya hushållsark under ett par veckor och jag måste säga att jag tycker det är en otroligt smidig grej! Lite som hushållspapper och servetter i ett! 
Toppen att kunna ta ett ark i taget istället för att rycka av pappret från en rulle med kladdiga händer och så får man en lagom bit också.
En svart dispenser finns också till arken, så blir de enkla att ha framme.
Hushållsarken finns i butik fr.o.m. denna veckan!! Ni kommer ha möjlighet att tävla om dem här på bloggen också!

IMG_8097
IMG_8035
När man tar ett ark så är det fasthakat i underliggande och det innebär att ett nytt ark hamnar rätt när man dragit upp arket.
IMG_8038
IMG_8058
Toppen som servett substitut.
 Nu har jag både middagen och efterrätt snart klara. Vad det blir får ni se i morgon. Ledordet är E N K E L T för jag mår som sagt som ett skruttet äpple. Noel fyller hela TIO år i dag så svärmor är på väg upp från Malmö. 
KRAM på er och tack för alla söta kommentarer!
 
Betalt samarbete med Serla

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

kalle 1 september, 2014 - 16:54

Frågan blir vad det kostar att använda dispenser refill iställer för vanliga rullar, någon som vet?

Svara
alex 25 mars, 2014 - 10:25

Hej.
Vad är det för mått på serlas hushållsark? Bredd o längd tänkte jag på.

Svara
Åse 25 mars, 2014 - 12:24

20 x 10 ca

Svara
Sara 23 mars, 2014 - 16:04

Tack för en inspirerande blogg :).
Motiveringen till att jag ska vinna dispenserna är att jag sölar, jämt och ständigt. Jag kan inte ens ta fram ett mjölkpaket utan att ställa den upp och ner. Och för säkerhetsskull brukar det sluta med att när jag ska ta hushållspapper brukar jag dra ut hela rullen eftersom jag är så klumpig. Så därför tycker jag att en dispenser skulle vara helt på plats i mitt kök 🙂

Svara
Åse 23 mars, 2014 - 16:50

Men detta är ingen tävling ;))

Svara
TGIF! - 56kilo - inspiration, hälsa och matglädje 21 mars, 2014 - 13:47

[…] jag skrev tidigare så har jag ett samarbete med Serla just nu där jag får prova deras nya hushållsark och I LOVE THEM! Så himla smidiga och de […]

Svara
Linda Griffin 12 mars, 2014 - 20:57

SÅ smart!! Det går åt massor av papper hos oss vid måltiderna, så detta är ett must-have.

Svara
Robert 12 mars, 2014 - 09:58

Måste bara passa på och tacka för en superbra blogg Åse, ”hittade” ju den i samband med att jag vann en bok av dig häromsistens, och nu använder jag både boken och bloggen som receptbank. Fantastiska bilder och goda recept! Verkligen inspirerande!

Svara
Christina 12 mars, 2014 - 09:21

Mycket smart! Hoppas dispensern kommer i flera snygga färger!!

Svara
Lotta 11 mars, 2014 - 22:22

Detta var verkligen en fiffig grej, speciellt när det finnssmutsiga barnhänder överallt!

Svara
Anette 11 mars, 2014 - 21:10

En fråga baserad på ditt förra inlägg om din Croc Pot: Vad är fördelen med att använda en Croc Pot i jämförelse med en vanlig gryta, typ min favvo Le Creuset? Jag förstår inte riktigt poängen men eftersom jag ääääälskar långkok – särskilt resultatet – så vill jag gärna veta

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.