Seg som sirap

av Åse

Usch önskar jag kunde säga att jag är piggare idag men det är jag inte. Förkylningen är inte helt borta och igår och idag har jag haft säkert 3 liter vätska i kroppen – ett säkert förkylningstecken. Inte så att jag snörvlar och hostar utan har bara en allmän seg känsla i huvud och kropp. Vågar knappt visa mig ute! Mamma kom hit i går och undrade vad jag hade sysslat med, såg ut som jag varit med i en boxningsmatch med svullna påsar runt ögonen. Jisses..
Hoppas jag snart är helt pigg så jag kommer i gång med träningen igen. Och så vill jag ju vara pigg och frisk till helgen då jag och Annika åker till Varberg för att hålla i Må-Bra helgen! Tjohooooooo!
Jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag blir omotiverad trött och slö och går nästan i ide känns det som. Är inte vinterdeppig (och knaprar gott om D3) men jag blir bara slö. Så har det alltid varit! Så nu längtar jag efter sooooooooool! Har knappt sett solen sedan i september känns det som :/
Nä hörrni, kan ju inte sitta här och gnälla!! =)
En god frukost har jag och dottern i alla fall fått i oss! Bananplättar till henne och jag åt lite yoghurt/keso med nötmüsli och granatäppelkärnor! Så himla gott! krispigt och ger lagom sötma.
IMG_6980
IMG_6977
IMG_6996
 
Sedan blev det lite kokosvatten, fick hem några prover och det är ju sååååå gott! Så fräscht och friskt! Inte alla kokosvatten är goda, en del smakar mest saltvatten tycker jag men denna från Acapulco med smak av ananas var urgod! Innehåller inga konstigheter!
IMG_6994
Jag måste jobba på nu sedan blir det en efterlängtad jobblunch med Anna Hallén
Kul att ni tyckte att chokladmoussen i går såg spännande ut! Mina familjemedlemmar smaskade i sig den i går och gav den full pott! =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Katarina 23 juli, 2015 - 10:10

Hej Åse!
Håller på att googla runt gällande svullna ögon och hittade detta inlägg. Har aldrig haft det förr, men efter jag börjat med LCHF händer det att mina ögon svullnar lite då & då. Jag vaknar på morgonen och ser ut som en avatar (ffa på ena ögat).
Har det hänt dig förr eller senare?
Med vänlig hälsning,
Katarina

Svara
Åse 23 juli, 2015 - 10:23

Hej! Nej aldrig faktiskt? Kan det vara så att du äter mer av ngt nu som du inte gjorde innan?

Svara
Anita 5 februari, 2014 - 10:48

Krya på dig! Är på semester i Thailand 3 veckor. Njuter av värmen, solen o god mat. Har varit här halva tiden nu. På fredag blir longtailtur m vännerna till paradiset Freedom Beach o på sönd. snorkelutflykt till PhiPhi öarna. Ha dé så bra nu. Kram

Svara
linnh 4 februari, 2014 - 15:15

tar du inte silvret? din förkylning borde släppa om du tar silvret på rätt sätt….halv dl ks…halv dl citron och halv dl alkohol….blanda och sippa på kvällen håll gärna under tungan en stund innan du sväljer….det finns en sida på fb som heter kolloidalt silver 2.0…..gå in där.

Svara
Åse 4 februari, 2014 - 16:05

Jag tar silvret på rätt sätt, det är så jag blev av med förkylningen men eftersom fler i familjen varit sjuka så blev jag återsmittad.

Svara
Matilda 4 februari, 2014 - 13:43

Hej!
Ett litet förbättringsförslag:
När man prenumererar på din blogg via en rrs-läsare skickas inte hela inlägget ut, utan bara en liten snutt i början (måste klicka upp en ny flik med hela din hemsida för att kunna läsa…)
Vet inte hur det funkar eftersom du har en egen hemsida, men t.ex på blogg.se kan man klicka i alternativet ”lämna ut hela inlägget i rrs-flöde”.
Om det är möjligt vore jag och säkert många andra med rrs-flöde tacksamma om det ordnades, så blir läsandet smidigare 🙂
Tack för en bra blogg, sen är i sanning en bra inspiration!
kram

Svara
Åse 4 februari, 2014 - 14:50

Hej! Det är för att jag vill ha mina läsare här på bloggen och inte via en RSS läsare 🙂 det händer att man då missar annan viktig information som jag ibland lägger i högermenyn eller på andra ställen här 🙂 kul att du gillar bloggen annars!

Svara
Lina S 4 februari, 2014 - 13:29

Hoppas du kryar på dig snaaart! vill också ha lite solenergi nu är så fruktansvärt less på vädret och den här årstiden. Men vi är på väg åt rätt håll i alla fall 🙂 Ta hand om dig!

Svara
Åse 4 februari, 2014 - 16:32

Tack! ja nu vill vi ha SOOOOL!!!

Svara
maskrosludd 4 februari, 2014 - 13:06

Ååååh jag är också förkyld! Vill inte göra någonting, bara gömma mig under min filt i soffan och inspirationssurfa.. ja jag gnällde ju om det här inne tidigare 😉
Vilket sött frukostsällskap du har! Jag har min lilla hemma också, hon har ratat all min lchf mat ända sen igår. Allt är blä! Får väl göra plättar helt enkelt!
Alltså det där med kokosvatten. Jag har fortfarande inte smakat något som inte vänt helt upp och ner på min äckelmage och ”spott och fräs impulsen” varit rekordhög. Men denna kanske är god? Dina smaklökar brukar ju inte ha fel ^^Kanske ska ge den en chans, skam den som ger sig? 😉
Jag gjorde btw chokladmoussen igår, ingen tid att spilla! MUMS!
Krya på dig! <3

Svara
kareng 4 februari, 2014 - 10:47

På något sätt känns det ändå bra att man inte är ensam i känslan ;-). Krya på dig!

Svara
Suzanne 4 februari, 2014 - 10:40

KRYA!!!

Svara
Jenjo 4 februari, 2014 - 10:01

Hoppas du piggnar till och kryar på dig snart!
Varma kramar! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.